onu ben kendim öyle yaptım denemek için henüz karar vrmiş değilim ama benim yüzüm küçük önden yaparsam güzel durmıcanı düşünüyorum bi türlü karar veremedim:1no2:boğazdan bağlanan bi turban olsaydım daha şık dururmuş..
bol değil ben gelinlik için aldığım iç çamaşırı giymedim ondan öyle durdu:kedi:keşke giyseydim neyse Allah izin verirse düğün fotolarımdanda koyarım inşallaha.s.biraz bol mu gelmiş üzerine?
çok güzelmiş ama güle güle giy
onu ben kendim öyle yaptım denemek için henüz karar vrmiş değilim ama benim yüzüm küçük önden yaparsam güzel durmıcanı düşünüyorum bi türlü karar veremedim:1no2:
çok teşekkür ederim evet kuaföre sorup yaptırsam daha iyi galiba a.s.a.s.a.s.canım önden bağlanan modellerde çok hoş olanlar var bence çok da yakışır. kuaförle önceden konuşup model prova et. bu gelinlik boğazı kapatan modellerle daha iyi gider
çok teşekkür ederimAllahda sizi saglıcakla bebişinize kavuştursun inşallah ve mutluluklarınızı daim etsinŞeniza.s.çok cici cnm allahım mesut bahtiyar etsin bi ömür çok yakışmış cici kız
teşekkürler darısı başınıza inşallah sevdiğiniz seveceğiniz insanla birlikte...allah mutlu etsn cnmm
güzelmiş
begendinize sevindim fikirleriniz benim için gerçekten önemli çok teşekkürlerŞeniza.s.cok guzel bi gelinlik allah mesut etsin insopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?