Gelinlik Modelleri İşte Buda Benim Teseddürlü Gelinliğim:)

biraz bol mu gelmiş üzerine?
çok güzelmiş ama güle güle giy
bol değil ben gelinlik için aldığım iç çamaşırı giymedim ondan öyle durdu:kedi:keşke giyseydim neyse Allah izin verirse düğün fotolarımdanda koyarım inşallaha.s.

Çok hoş canım, güle güle giyin.. :Saruboceq:

onu ben kendim öyle yaptım denemek için henüz karar vrmiş değilim ama benim yüzüm küçük önden yaparsam güzel durmıcanı düşünüyorum bi türlü karar veremedim:1no2:

canım önden bağlanan modellerde çok hoş olanlar var bence çok da yakışır. kuaförle önceden konuşup model prova et. bu gelinlik boğazı kapatan modellerle daha iyi gider

canım önden bağlanan modellerde çok hoş olanlar var bence çok da yakışır. kuaförle önceden konuşup model prova et. bu gelinlik boğazı kapatan modellerle daha iyi gider
çok teşekkür ederim evet kuaföre sorup yaptırsam daha iyi galiba a.s.a.s.a.s.

sedaa çook tatlı gelinliğinn sana da çok yakışmışş..... Allah mesudd bahtiyar etsin inşallaahhh :Saruboceq:

güzelmiş.türbanını önden sade yaptır.arkada model farklı olabilir.duganıda üstünden getirt çok güzel olur.Allah mutlu etsin.

çok teşekkür ederim Allah herkese sevdiğiyle yuva kurmayı nasip etsin inşallah teşekkür ederim canlar...ŞenizŞeniza.s.a.s.

gelinliğn güzel canım allah mutluluk huzur versin yeni yuvana.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…