Damatlık aldıgımız mağaza damatlıgı erken aldıgımız için ve tüm parayı bağladıgımız için bize bir imkan sundu eğer düğüne kadar vitrinde gözünüze takılan yada mağazada beğendiğiniz bir başka takım olursa hiç kuşkusuz gelin tamamen değiştiririm demişti.
Şimdi sevdiğim damatlığını değiştirmek istiyor çünkü bir başka takıma aşık olmuş durumda.
Damatlığı değiştiricez fakat bu sefer düğüne yakın paylaşıcam :)
Benimkinin sağı solu belli olmuyor yine değiştirmek isteyebilir.
Ne güzel mutluluklar bunlar... herseyini zevkle takip ediyorum canım. Sevdiceğinin seçimini de cok begendim ikinizin uyumunu merakla bekliyorum gelinliğinin topiğini de görelim amaa
Ne güzel mutluluklar bunlar... herseyini zevkle takip ediyorum canım. Sevdiceğinin seçimini de cok begendim ikinizin uyumunu merakla bekliyorum gelinliğinin topiğini de görelim amaa
Çok teşekkür ederiz kuzucummm
Gelinliğime birazcık daha var canım çok azıcık daha sabredicez hepimiz bende dahil :) provaya gittiğimde çekip yüklicem inşallah
Ufak bir detay bile farklı olmaya yeterli hani fiziğinden bahsettiniz ya mesela o bile bir fark katıyor kıyafete.
Tabiki son zamanların favori rengi ve favori takımları bunlar, bir çok kişinin üzerinde olması çok normal illaki frak giymek gerekmiyor fark yaratmak için değil mi :)
Teşekkür ederim güzel dileğiniz için.