Saç Rengi ve Saç Boyama işte demet akalının boyadığı marka ve noları ile...

Frezya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
320
1
96
İzmir
Bir paylaşım sitesinden demet akalın saçını boyadığı ürünün resmini yayınladı ben de saç rengini beğeniyordumm şu anki saç rengini elde etmek isteyenlere buyrun...
neva color :6.3 fındık kabuğu
8.32:bal köpüğü ikisini bi güzel karıştırıyorsunuz verilen oksidanlarla birlikte..
işte bu kadar....boyamak isteyen arkadaşlara bi fikir olsunn istedimmm....hihoyyyt

cnm onun saçını özel kuaförü boyuyordur sanmıyorum bu boyalarla olsun..sempatiksalakcinni

yoo aynen bu boyalarla aysegülcüm..kendi paylatı twitter da bende gördüm..

bende gördüm birkaçgün önce..yayınlamış fotoğraflarını...ama komik geldi nevacolor yani

birde öyle bi kadın vermez saç boyasının numarasını diye düşünüyorum twitter hesabına girdim baktım gerçekten resim olarak paylaşmış

çok kendini övüyor orda..birde kocasıyla ordan yazışıyorlar ne saçma ya..sırf gösteriş

tmm saç rengi bal köpüğü ve fındık kabuğu karışımı olabilir fakat bn de demet akalının takipçisiyim twitterda ve görünce saçma geldi nevacolor yani ne alaka kuaförü yokmu bu kadının? :)

Arkadaşlar ben sanmıyorum ya.Çünkü ben Nevacolorun bal köpüğüne boyamıştım saçlarımı iğrenç bir turuncu olmuştu.Fındık kabuğunun bu rengi kıracağını zannetmem.

saç rengi sarı olduğu için böyle bir renk tutmuş olabilir ama o kadar parası olan bir insanın ve kaliteli bir kuaföründe nevacolor kullanması imkansız bence

böyle şeylere nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum:umursamaz: o kadar lüks düşkünü kadın gitsin saçını market boyasıyla boyasın hem de nevacolor la inanılır gibi değil sempatiksalakcinniben bile kullnmıyorum o boyayı..lülülülülülü:roflol:

demet akalın bizle kafa buluyor olabilir

twitterda mı face de mi yorum yapan bi kişiye de küfretmiş.
ağzını topla s........ım ağzına demiş.
ben gazetede okudum.

çok seviyesiz bir kadın bence..sonradan görme..gülünce bütün iç organları görünüyor..

saçının rengini paylaşmaz bile o kesinlikle seviyesiz bir kadın o boyaların karışımıyla bu renk elde edilebilir ama orasını söyliyim ama anca sarı saç üzerine

kimsenin saçı kendi saçına benzemesin diye tuzak kurmuştur
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…