• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

resımler harıkaa :)
dun aksam oglanın odasına gırdıgımde hayatımın sokunu yasadım
kuru boya ıle duvarlarını boyamıs
ama onun yaptıgını dusunmuyorum gecen hafat mısafır gelmıstı onlar kendı evlerınde boyuyolar
oglan bı korktu ben yapmadım annecım x yaptı demeye
tabı bılemıyorum
cıf ıle cıkardım
aksam oglanla baya oyun oynadık cekırdek cıtladık battanıye uzerınde yerde
ama fotolayamadım
baya saglam bı resımdı :S

helak olmuş, ne kadar çok oynattınız bu kızı bu kadar :27:
başka türlü uyumuyor ki cadı illaki bayılana kadar koşturması lazım :))
el kadar bebeler ne dagıtmıslarr yahuuu

o uyuyan kız bebek varya
onun yanındakı o cekyatta uyumak ısterdım ohhhhhh mısıl mısıl :16:

evet benim tipik ctesi günü aktivitem kızım yerde uyuyakalınca hemen yanına yatarım ben de yanındayım diye uzun uzun uyur akşama kadar yatarız sonra da bütün işler kalır :)) hazır çocuk uyumuşken işlerini yapsana ama nerdeee..

zaten bir iki resim gördüm konu başlıgına hiç uymuyor..evimin en dagınık hali bu olamaz ...bu resimlerde ev temzlenmiş üzerine bikaç oyuncak dagıtılıp resim çekilmiş gibi ..bence hiç koymayın daha iyi dalga gecer gibi...bi tek bi bayan bulşıklarını cekmiş o dagınıklıktır işte..digerleri fasa fiso ...cocuklu her insanın bir odası öyle dagınıktır

kimsenin dalga geçtiği yok zaten evin dağınık hali konu başlığı, evin pis hali değil,dağınıklık kişiye göre değişir benim oğlumun ortdaki birkaç oyuncağı benim için dağınıklık kirli spetinin dolu olması bir dağınıklık,çocuklu insanın her odası dağınıktır:)

ilk sayfalarda bir resim paylaşmıştım. sadece oyuncak dağıtan kızlarım bu ara kremlere sardı. sadece 5 dk mutfağa gittim. pişik kremi ellerinde ama kapalıydı. ses gelmiyordu dedim galiba legolarını yapıyorlar aman allahım bi girdimmmmm şok oldum.. siz olsanız napardınız.. ben naptım hemen makinaya koştum. resimlerini çekerken "sanki evet kardeşim güzel bişey yaptık biz bak annemiz yoksa çekermiydi bu halimizi kızardı bize" der gibiydiler.........

off offffffff.... 1 saatte zor temizledim..

allahım gözlerime inanamıyorum bu ne hal böyle çitlembiklere bak sen :1: bu sayfada daha fazla takılmıyım çocuk yapmayı ertelicem bu gidişle :21:

yok yok yememişler. ama yinede nolur nolmaz diye yoğurt yedirdim ikisine de. netten araştırdım dr birine cevap yazmış, birşey olmaz en fazla bağırsaklarını bozar demiş. :9::9::9::9:

resımler harıkaa :)
dun aksam oglanın odasına gırdıgımde hayatımın sokunu yasadım
kuru boya ıle duvarlarını boyamıs
ama onun yaptıgını dusunmuyorum gecen hafat mısafır gelmıstı onlar kendı evlerınde boyuyolar
oglan bı korktu ben yapmadım annecım x yaptı demeye
tabı bılemıyorum
cıf ıle cıkardım
aksam oglanla baya oyun oynadık cekırdek cıtladık battanıye uzerınde yerde
ama fotolayamadım
baya saglam bı resımdı :S

benim kızda çok yapıyodu bir ara allahtan bıraktı. en son anne bak ne güzel yaptım duvarımzı süsledim diye beni çekiştirerek götrüdü ben şok olunca oda baya üzülmüştü :1:

zaten bir iki resim gördüm konu başlıgına hiç uymuyor..evimin en dagınık hali bu olamaz ...bu resimlerde ev temzlenmiş üzerine bikaç oyuncak dagıtılıp resim çekilmiş gibi ..bence hiç koymayın daha iyi dalga gecer gibi...bi tek bi bayan bulşıklarını cekmiş o dagınıklıktır işte..digerleri fasa fiso ...cocuklu her insanın bir odası öyle dagınıktır

Farkındaysan her ev farklı dağınıklarda resimlenmiş.göreceli bir durum çünkü bana göre dağınıklık sana göre gayet derli toplu görünebilir.senin evin savaş alanı gibi oluyor galiba onedenle sana pek inandırıcı gelmedi.üzgünüz ancak bu kadar dağıtabildik.

Farkındaysan her ev farklı dağınıklarda resimlenmiş.göreceli bir durum çünkü bana göre dağınıklık sana göre gayet derli toplu görünebilir.senin evin savaş alanı gibi oluyor galiba onedenle sana pek inandırıcı gelmedi.üzgünüz ancak bu kadar dağıtabildik.

haklısın amedia ben fazla dağınıklığa gelemem benim dağınıklığım ancak bu kadar olabilir aslında benim dağınklığımda değil eşimin dağınıklığı:) dağınıklık herkese göre değişir odada 2 kırlent yer değiştirsin benim gözüme takılır rahatsız olurum

$Fotoğraf0965.webp $Fotoğraf0966.webp

arka fondaki canavarın 3 dkka içinde yaptığı çalışma:27::27::27::27:

Eki Görüntüle 617165 Eki Görüntüle 617164

arka fondaki canavarın 3 dkka içinde yaptığı çalışma:27::27::27::27:

Maşaallah o canavara çoktatlı oğlun tombiş tombiş Allah nazarlardan korusun maşaallah süphanallah belin nasıl dayanıyor taşımaya benim bel sırt boyun iflas etti artık neyse ki tombiş değil benim oğlum:) çok istiyordum pofuduk olsun diye sonra bel ağrılarım artınca aman iyi ki olmamış demeye başladım:)

Maşaallah o canavara çoktatlı oğlun tombiş tombiş Allah nazarlardan korusun maşaallah süphanallah belin nasıl dayanıyor taşımaya benim bel sırt boyun iflas etti artık neyse ki tombiş değil benim oğlum:) çok istiyordum pofuduk olsun diye sonra bel ağrılarım artınca aman iyi ki olmamış demeye başladım:)

gel sen ne çektiğimi birde bana sooooooooorrrrrrr:52::52::52::52:

valla beli geçtim ayakta sallıyorum bide bacaklarım şekil değiştirdi artık:27::27::27:

sımdı ekleyecegım fotolar daha ayrı bı resımler :33:

Back
X