• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

filizcim sana bir günümü özetliyim mi ,belki şükredersin
sabah 6,30 da kalk ,otobüse bin ,in ordan taksiye bin işe gel yaklaşık 10 firma ile yarımşar saat görüş ,
yanında ekstra çıkan işlerde cabası ,saat 18.30 da işten çık aynı otobüs taksi durumu ,yaklaşık 1 saatlik yolculuktan sonra 19.30 annemdeyim
kızı al eve gel ,start verildi ve koşu başladı :4:

yemek hazırla öyle tek çeşit olmaz çorbadan salataya ,evdeki hünkar beğenmiyo sonra :47:,onu yedir ,çocuğu yedir, kendini yedir saat olmuş 10.00 bulaşıkları topla ,
bi süpürge aç ,çamaşır as ,yenisini at ,saat 11.00 ,
varsa ütü yoksa ıvır zıvır işler yap ( wc yi domestosla ,çamaşır katla v.s)saat 12.00,
çocuk o saate kadar uyumadıysa onu uyut saat 12.30
sonra kocanın istekleri başlar :34: saat 1.00 duş al fön çek ,yarınki kıyafetlerini hazırla saat 2.00
her gece bu saatten aşağı yatamıyorum malesef ..
bunun dışında ektsra o kadar çok şey çıkıyorki bazen saatin 3.00 olduğunu filan bilirim yani ..

Tempo bana çok ağır işte. Anlatmak istediğim "benim bu tempoya ayak uyduramayacağım". Normalde 12'den sonra yattığımda işyerinde kesin uyukluyorum. ve her seferinde 2-3 gerçekten benim dengemi bozar. Ya işi bırakırım ya da "bilmiyorum" :44::44::44::44: Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.

Eki Görüntüle 594126 Eki Görüntüle 594127
Eki Görüntüle 594128 Eki Görüntüle 594129

bizim evler dağınık ,asıl pis ev burda işte ,şok oldum görünce:53: ..allah temizlikten ayırmasın bizleri
bu arada alıntıdır ha benim evim filan değil :9::9::9::9:
bu gerçek değildir ya midem kalktı:53::53:
burada yaşayanlar insansa biz neyiz biz insansak orada yaşan kim:))
kız datlucadu senin konu epey ilgi gördü ,meğer hepimizin içinde biraz pislik mi yatıyomuş neymiş ,baksana birazdan tüm kirli çamaşırlar dökülecek :74:
birzdan mutfağa geçecemmmm:52::52:
benimki gibi olur, şuraya foto eklemeye utanıyorum.. fotolardaki bence çok düzenli evler:17:
koy canım doğalığımızı sergiliyoruz :))
ı ıhhh temiz :19: çok temiz. parkeler parlıyor canım:20:

vallah bilerek toplamadım:))sadece eve bugün biraz daha geç geldik oğlumla o yüzden olsa gerek:27::27:
:1::1::1::1: bulursun iyi birinide tutarsın inşallah

$DSC00830.webp $DSC00829.webp yer açın biz geldik:52:

filizcim sana bir günümü özetliyim mi ,belki şükredersin
sabah 6,30 da kalk ,otobüse bin ,in ordan taksiye bin işe gel yaklaşık 10 firma ile yarımşar saat görüş ,
yanında ekstra çıkan işlerde cabası ,saat 18.30 da işten çık aynı otobüs taksi durumu ,yaklaşık 1 saatlik yolculuktan sonra 19.30 annemdeyim
kızı al eve gel ,start verildi ve koşu başladı :4:

yemek hazırla öyle tek çeşit olmaz çorbadan salataya ,evdeki hünkar beğenmiyo sonra :47:,onu yedir ,çocuğu yedir, kendini yedir saat olmuş 10.00 bulaşıkları topla ,
bi süpürge aç ,çamaşır as ,yenisini at ,saat 11.00 ,
varsa ütü yoksa ıvır zıvır işler yap ( wc yi domestosla ,çamaşır katla v.s)saat 12.00,
çocuk o saate kadar uyumadıysa onu uyut saat 12.30
sonra kocanın istekleri başlar :34: saat 1.00 duş al fön çek ,yarınki kıyafetlerini hazırla saat 2.00
her gece bu saatten aşağı yatamıyorum malesef ..
bunun dışında ektsra o kadar çok şey çıkıyorki bazen saatin 3.00 olduğunu filan bilirim yani ..

Allah yardımcınız olsun çok samimi söylüyorum inşallah çok daha rahat ve yakın bir iş ve iş yeri versin Size inşallah.
Ben hiç şikayet etmiyim artık.. Hayat çok zor :50:

yok olmadı ,bence ortaya kirli çamaşır sepetinden bi kaç bişeyler serp yine çek ,çok temiz bu ev ..:9:

doğum izni 6 ay olmuş ,belki biraz nefes alırım be canım ,çare arıyorum işte ben :49:

ilahi çok yaşayın emii:)) akşama çekeyim en iyisi diğer oğlumdan okuldan gelmiş olur:27::27:
yoksa diskalifiye olacam:))
bu sayılmıyor anladım:52::52:
ama daha yeni girmişti oğlum salona, o yüzden şimdi bile fark attı bu çektiklerime:)

hadi bakalım ilk bendne gelsin o zaman ,3 kızla evimin hali ,genelde evim bu halde olur ,toplarım yine aynı yine aynı ,bende bırak dağınık kalsın felsefemi uyguluyorum :)))
Eki Görüntüle 593803

farkındaysanız böyle gayet mutlular :)))

bayıldımmmmmmmmm ben bunlara :))) Allah sana acılarını göstermesin hep öyle mutlu olsunlar:)))

BU arada erkek cocuk fikri bu resimden sonra bende tamamen silindi:)))) çok şeker duruyorlar..

Valla, benden söylemesi, kalbi olanlar bakmasın :37::37::37:

sabahki halimiz :50:

Eklentiler

• $CIMG2130.webp
    $CIMG2130.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 673
  • $CIMG2135.webp
    $CIMG2135.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 661
  • $CIMG2139.webp
    $CIMG2139.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 646
Son düzenleme:
hahahha sıralamaya girdin galiba :)) emekliyo filan ama iyi iş çıkarmış zilli ..
Allah yardımcınız olsun çok samimi söylüyorum inşallah çok daha rahat ve yakın bir iş ve iş yeri versin Size inşallah.
Ben hiç şikayet etmiyim artık.. Hayat çok zor :50:
çoook teşekkür ederim güzel temennilerin için canımmm.evet hayat malesef çok zor
ilahi çok yaşayın emii:)) akşama çekeyim en iyisi diğer oğlumdan okuldan gelmiş olur:27::27:
yoksa diskalifiye olacam:))
bu sayılmıyor anladım:52::52:
ama daha yeni girmişti oğlum salona, o yüzden şimdi bile fark attı bu çektiklerime:)
hahaha diskalifiye olmassın canım merak etme ,hadi tamam pissin pis :9:
bayıldımmmmmmmmm ben bunlara :))) Allah sana acılarını göstermesin hep öyle mutlu olsunlar:)))

BU arada erkek cocuk fikri bu resimden sonra bende tamamen silindi:)))) çok şeker duruyorlar..
aminn canım hepimizn yavruları mutlu olsun inşallahh..
Valla, benden söylemesi, kalbi olanlar bakmasın :37::37::37:

sabahki halimiz :50:
hahahha buda güzel ,yalnız tipe bak ben yaptım pek mutluyum diyor ..
Kabusssssss gibi:47::47::53::53::53:
Kimse belediyeye haber versinler çöp ev olmussss:52::52:

ev sahipleri çöpün altında ölmüştür heralde :9:

Son düzenleme:
3 kızım var odalarının halini ne siz sorun ne ben söyleyeyim:9: topla topla aynı dağınıklık hiç bitmiyor:31:
zaten küçük bir oda ortada biraz defter kitap oyuncaklar tokalar vs olunca göze çok dağınık ve pis geliyor
odaya her girdiğimde ben böyle oluyorum:27:

her deliğe girmeye çalıştığı için bütün koltuk minderleri yerde set oluyor, ruhum daralıyor baktıkça ama ne yapıym toplasam çocuğun oynayacak birşeyi kalmıyor:26:

3 kızım var odalarının halini ne siz sorun ne ben söyleyeyim:9: topla topla aynı dağınıklık hiç bitmiyor:31:
zaten küçük bir oda ortada biraz defter kitap oyuncaklar tokalar vs olunca göze çok dağınık ve pis geliyor
odaya her girdiğimde ben böyle oluyorum:27:

e hadi madem bi 3 kızlı foto da senden bekliyoruz..

konuya bayıldım yakında bende çekecem evimin en pis ve dağınık halini:9::9::9::9::9::9::9:

Bitanesii evde bısey yok yaa
hafıf fazla esya var sende
bırde kızın cokkucuk
buyuyunce gore3ceksın asıl sen o tezgahın ustun ustune cıkacak :26:

eylül166 canım Allah yardımcın olsun ben o uykuyla komalık olurum kessin.nasıl dayanıyosun cnm ya insanmısın sen:9:
Kızlar ben çalışmıyorum hergün istinasız iş yapsam fazla digil 3 gün süpürge takmayım,,toz almayayım,elim üstünde olmasın heryer heryere gidiyor sanki hiç iş yapmıyosun gibi oluyor
kızıyorum o zmn bu nasıl bir çile diye
geri dayanamıyorum tabi:1:bende beklemedeyim hala kocam iş gezisinde o gelmeden daganıklık çekmem imkansızzzzz:1:

tedbirler abartılmış gibi:9:ama anneyiz biz işte neyimiz normal ki hep en uçlardayız dimi:)

yok canım yaa tv sehpasının cam rafları var kafasını çarpıyo, sehpanın altına girip hızla bir kalkıyo kafayı çarpıyo salon kapısındanda çıkınca yerde ahşap süsler var kaldırmadım onları vuruyo yere birini kırdı bile valla daha çok minder olsa heryeri tıkayacam

Back
X