• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

filizcim sana bir günümü özetliyim mi ,belki şükredersin
sabah 6,30 da kalk ,otobüse bin ,in ordan taksiye bin işe gel yaklaşık 10 firma ile yarımşar saat görüş ,
yanında ekstra çıkan işlerde cabası ,saat 18.30 da işten çık aynı otobüs taksi durumu ,yaklaşık 1 saatlik yolculuktan sonra 19.30 annemdeyim
kızı al eve gel ,start verildi ve koşu başladı :4:

yemek hazırla öyle tek çeşit olmaz çorbadan salataya ,evdeki hünkar beğenmiyo sonra :47:,onu yedir ,çocuğu yedir, kendini yedir saat olmuş 10.00 bulaşıkları topla ,
bi süpürge aç ,çamaşır as ,yenisini at ,saat 11.00 ,
varsa ütü yoksa ıvır zıvır işler yap ( wc yi domestosla ,çamaşır katla v.s)saat 12.00,
çocuk o saate kadar uyumadıysa onu uyut saat 12.30
sonra kocanın istekleri başlar :34: saat 1.00 duş al fön çek ,yarınki kıyafetlerini hazırla saat 2.00
her gece bu saatten aşağı yatamıyorum malesef ..
bunun dışında ektsra o kadar çok şey çıkıyorki bazen saatin 3.00 olduğunu filan bilirim yani ..

allah sıze guc kuvvet ve sabır versın.ıyı dayanıyosunuz.allah yardımcınız olsun

yok canım yaa tv sehpasının cam rafları var kafasını çarpıyo, sehpanın altına girip hızla bir kalkıyo kafayı çarpıyo salon kapısındanda çıkınca yerde ahşap süsler var kaldırmadım onları vuruyo yere birini kırdı bile valla daha çok minder olsa heryeri tıkayacam
canım yaaa işin zor vallahi haman 2. ye başla ikisi bir çıksın vallahi yoksa daha zor herşeye sil baştan

Bitanesii evde bısey yok yaa
hafıf fazla esya var sende
bırde kızın cokkucuk
buyuyunce gore3ceksın asıl sen o tezgahın ustun ustune cıkacak :26:

ah ahhh canım, zaten var tezgahımıza, tavanımıza, tepemize çıkan..
çünkü 5 yaşında bi afacan oğlum var :52:
bazen diyorum ki, 5 kızım olsa, vala 1 oğlana bedel :40:
evet, eşya çok fazla, sığamıyoruz biraz bu eve :37:
yaza kurtulcam İnşallah bu evden, kiradayız çünkü :37:

Bayanlar bu karede benden olsun.
Bu benim salonun ortası :53: normalde orda yatan velet emeklediğinden oyuncaklar heryerde yeni oyuncağını tanırken geri kalanlar derli toplu :52: toplu hali bu yani:60:
bir ara oğlumun emeklerken parkelerde bıraktığğ salyaların resmını de eklerım :ssz:
kendiside henüz 6.5 aylık büyüyünce ne olacak evin hali allah bilir:26:

$Fotoðraf0808.webp

Bu benim salonun ortası :53: normalde orda yatan velet emeklediğinden oyuncaklar heryerde yeni oyuncağını tanırken geri kalanlar derli toplu :52: toplu hali bu yani:60:
bir ara oğlumun emeklerken parkelerde bıraktığğ salyaların resmını de eklerım :ssz:

Eki Görüntüle 595398

2 ay sonrasını görmek istersen 2 sayfa önceki fotolarıma bakabilirsin:1:

2 ay sonrasını görmek istersen 2 sayfa önceki fotolarıma bakabilirsin:1:

2 yıl sonrası içinde bizim fotolara:37:

hahhaha 8-6 ve 4 yıl sonrası içinde benim fotolara :9:

Eki Görüntüle 595398
canım sen üçbuçuk yaşı atla istersen sayfa 2 ye bak benim örümcek adamı görünce zaten direk 4 dicen :27:

kızlar süpersiniz yarın cumartesi bizim minnoş evde foto çekip koyacam görün bakalım kupa kimin oluyo:9::9::9:

yok olmadı ,bence ortaya kirli çamaşır sepetinden bi kaç bişeyler serp yine çek ,çok temiz bu ev ..:9:

doğum izni 6 ay olmuş ,belki biraz nefes alırım be canım ,çare arıyorum işte ben :49:
eylülcüm bacım yahu 1 kızın varmış .bende dahil 3 kızın var sandık:1: olur canım daha kızında olur oglunda :emir_bebek::9:

benimki gibi olur, şuraya foto eklemeye utanıyorum.. fotolardaki bence çok düzenli evler:17:

yani bencede, sadece oyuncaklar ortada kıslar :9:

baktımda hepnizdede oyuncak var .:9:sanmayın bunlar büyüyünce ortalık toplanacak .

.... oyuncaklar evrim geçirip , kitap , kalem, notlar, defterler ,forma, ve ne giysem diye şeçerken ortaya bırakılmış kıyafetlere dönüşecek . birde sınav seneleri olursa vayki halinize ,topla kocaman oldun da diyemiyceksiniz .:37:,

Son düzenleme:
Kızlar ben de koymak istiyorum evimin dağınık halini...
Evimin bir çok fotosu var , eVİm evim güzel evime koymak için çekmiştim ama hepsi de derli toplu.... Bir gün evimin dağınık fotoğrfnı çekip de paylaşacağım aklıma gelmezdi...
oYSA ben dağınık evimi annemden bile saklıyorum..:1: ..Ama sizlerden cesaret alıp ben de paylaşıcam...:10:

eylülcüm bacım yahu 1 kızın varmış .bende dahil 3 kızın var sandık:1: olur canım daha kızında olur oglunda :emir_bebek::9:

yani bencede, sadece oyuncaklar ortada kıslar :9:

baktımda hepnizdede oyuncak var .:9:sanmayın bunlar büyüyünce ortalık toplanacak .

.... oyuncaklar evrim geçirip , kitap , kalem, notlar, defterler ,forma, ve ne giysem diye şeçerken ortaya bırakılmış kıyafetlere dönüşecek . birde sınav seneleri olursa vayki halinize ,topla kocaman oldun da diyemiyceksiniz .:37:,

artı
mutfakta kendine yapılmış kahve cezveleri neskafe fincanları ortaya dökülmüş şekerler.
ne lazım ne değil bilemediğiniz bi sürü notlar..banada cesaret geldi bi ara bende ekleyeyim.

valla bu konuyu çok sevdim.hep güzel ev fotolarına baktıkça millette ne enerji var diyordum.gayet toplular.çooooook sevdim bu konuyu ben

çok da pis sayılmaz. dağınık biraz.

ama kızınız çok tatlı. maşallah:nazar:

Teşekkür ederim canım,
Evet, hemde fazlasıyla dağınık :19:
sabah eşimi, öğlene doğru oğlumu ana okuluna gönderiyorum.
kızım da sağolsun hiç boş durmuyo..
öğlenden sonra deli toplu oluyo ama akşam aynı hamam aynı tas :24:

bu arada akşam misafirim vardı, onlar gidince 1-2 kare çektim..
yarın şok görüntüleri paylaşıcam inşallah :37:

Son düzenleme:

:1:
Çok şirin,ben en çok barikatlara bayıldım,salon kapısındaki.... :27:

filizcim sana bir günümü özetliyim mi ,belki şükredersin
sabah 6,30 da kalk ,otobüse bin ,in ordan taksiye bin işe gel yaklaşık 10 firma ile yarımşar saat görüş ,
yanında ekstra çıkan işlerde cabası ,saat 18.30 da işten çık aynı otobüs taksi durumu ,yaklaşık 1 saatlik yolculuktan sonra 19.30 annemdeyim
kızı al eve gel ,start verildi ve koşu başladı :4:

yemek hazırla öyle tek çeşit olmaz çorbadan salataya ,evdeki hünkar beğenmiyo sonra :47:,onu yedir ,çocuğu yedir, kendini yedir saat olmuş 10.00 bulaşıkları topla ,
bi süpürge aç ,çamaşır as ,yenisini at ,saat 11.00 ,
varsa ütü yoksa ıvır zıvır işler yap ( wc yi domestosla ,çamaşır katla v.s)saat 12.00,
çocuk o saate kadar uyumadıysa onu uyut saat 12.30
sonra kocanın istekleri başlar :34: saat 1.00 duş al fön çek ,yarınki kıyafetlerini hazırla saat 2.00
her gece bu saatten aşağı yatamıyorum malesef ..
bunun dışında ektsra o kadar çok şey çıkıyorki bazen saatin 3.00 olduğunu filan bilirim yani ..

Off tempoya bak,okurken yoruldum valla :68: ,
Allah kolaylık versin, siz ve sizin gibi kadınları tebrik etmeli :42:

Son düzenleme:
Back
X