Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ev mollagürani mah sefaefendi sokaktamı
ve murat apartmanı
yada sema apartmanı
görüntüde 2 oda var bi balkon ,ne olduğu tam anlamıyla belli olmuyorki ,şöyle bi girişten itibaren çekseydin mutfak banyo detaylı o zaman yorum yapabilridim ,şimdi nötrüm ..
hayırlısıyla yerleş eşyalı bakarız birde ..mutluluklar..
canım evini eşyalarıyla görmekte istiyorum benim sevgilimin evide 110 m2 o kadar küçük gelmiyo gözüme ama eşyaları yerleştirme kafamı kurcalıyo senin evde bunu hayal edebilirim güle güle oturun,gözüme senin evde kocaman geldi![]()
çünkü ben de orada oturuyorum holden girişte solda mutfak sağda tuvalet tuvaletin yanında banyo holun tam karışısı ve yanı2 oda değilmi gerçektende merak ettim hangi apartman
hayırlı olsun canım...
ağız tadıyla oturun insallah...
eşyalar gelincede ekle heeee unutma...
hayırlı olsun canım çok beğendim ben görünen kadarı ile ideal senin diğer konuna da yazmıştım hatırlarsan 150 bine ev bulamazssın diye beklemen iyi olmuş birkere alınıyor sonuçta ben çapada oturuyorum geçen hafta bizm apartmanda 208 milyara satıldı daire çok kısa zamanda satıldı hemde şaşırdım çok ucuza aldık diyorlarmış ev sahipleri
hayırlı olsun canım güle güle otur :)
hayırlı olsun güle güle oturun =) fatihde bende kalmıştım cok sevıyorum oraları.. bısey sorabılırmıyımm kırası ne kadar acaba
Güle güle oturun
100 metre kare civarı evleri 3 +1 yapmalarının mantığını anlamış değilim..Ama 2+1 şeklinde olunca odalar büyüyor ve daha kullanışlı oluyor..Böylesi çok iyi olmuş..
allah saglik huzur sevgi mutluluk dolu yasattsin sizi o evde hersey gönlünce olsun canim güle güle oturun:)
Kızlar sonunda ev işini hallettik... Gönlümüze ve içimize sindi.
Tabii içinde daha ne eşya var, ne elektrik, ne su...
Tam takır kuru bakır hesabı
Kısmetse hepsini halledeceğiz. Buyrun bakalım dairemizi boş olarak ilk tutulduğu hali ile görün
Eki Görüntüle 448405 Eki Görüntüle 448403 Eki Görüntüle 448404
Salon neyseki geniş, zaten camlarından da belli oluyordur.
Bu camları silmeye de insan gerekecek vallahi
Daireye girince ufak bir alan var, ayakkabı dolabı koyulabilecek kadar geniş.
Bu alandan ilk girildiğinde yemek odası takımının konulacağı bölmeye giriliyor.
Salon L şeklinde sayılır.
Uzun bir holü var, holden girince sağda banyo, solda mutfak bulunuyor.
Biraz daha ilerleyince de boş odamız var. Onun fotoğrafları elimde olmadığı için ekleyemedim.
Eki Görüntüle 448408 Eki Görüntüle 448409
Evimiz 2 + 1, 110m2 civarı sanıyorum.
Daracık bir evde oturacağız korkusu ile içim bunalmıştı, ama çok şükür korktuğum gibi olmadı.
Yatak odası ne ufak, ne de kocaman. Tam ideal benim düşünceme göre.
Balkonunun olması ve balkonun kapalı olması benim için avantaj oldu.
Balkonsuz ev düşünemiyorum doğrusu, fakat kapalı balkon kışın daha çok işime yarayacak o kesin.
Karanlık odası yok, bir tek mutfak hava boşluğuna bakıyor ve banyo karanlıkta kalıyor, ama zaten o da sorun değil.
Ay kızlar sonunda bu da halloldu ya... Şimdi sıra geldi diğer işlerin yapılmasına...
İnşallah sorunsuz herşeyin üstesinden geliriz, Allah bana ve tüm yuva kuranlara yardım etsin inşallah...