Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne tatlı yatıyorlar bu aşıklar:asigim:
aşka hiçmi saygın yok nevbahar rahat bıraksana kuzucuklarıkaydirigubbakcemile3
cok tatlilarrrrroyunbaz asik kedilerrr:asigim:
Son fotoları çok güzeldi ya... Koyun koyuna ne de güzel yatıyorlar...:1hug: Acaba ben benimkine de mi bitane eş bulsam... Tek başına ölüp gitmesin zavallıcık... kaydirigubbakcemile3
Tabi ki ne güzel olur hatta:asigim:Yalnız olacakları diyeyim ben size-tatlicadiarzu-
Sonrasında torunlarınız gelecek-tatlicadiarzu-Vermeye kıyamayacak benim gibi kedi evine sahip olacaksınız:roflol:sırnaşık şey
![]()
sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
:lepi: Ellerine sağlık bambusim, harika olmuş yaa opuyorumnanaktan
![]()
![]()
Ellerine sağlık bambusicim..
Nevkuşumu beklersek işimiz iş..
Özledik hepsini be! :çok üzgünüm:
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:asigim::sm_cool::asigim:
Hiç Cindy konmamış buraya ama:umursamaz:lmaz::çok üzgünüm:
Yakışıklı oğlum benim:asigim::asigim:
afiyet olsun Püsküütüm cokacimcoook fotoları kırparken ben birkaç porsiyon badem yedim, tadına doyulmuyor gerçekten de...
nev'den iş çıkmazsa, ben ısıtıp ısıtıp koyacağım. uyarımı yapmıştım önceden...lmaz:
pişkinliğin bu kadarı da olmazlmaz: kendin foto eklemiyorsun, eklenene kusur buluyorsun, bir teşekkür etmiyorsun
lmaz: , nerde benim zopam???
cindy koymadım tabii, bademin gözlerine aşık olduğunu söyledin, badem özel göz show u hazırladık, sunduk. ama sana yaranmak ne mümkün.
nevkörrr :umursamaz:
5. madde zemuszemus:jeyyar::jeyyar:
Tüm maddeler bitti. Allah rahmet eylesin iyi insandı akşama görüşürükcokacimcoookGelsin 6.maddesositosositoşakkıdışakkıdızemuszemus
5. madde zemuszemus:jeyyar::jeyyar:
![]()
[/COLOR]
kaydirigubbakcemile3 bu poz çok şey anlatıyor.
kıskanç çaki, son bir hamle yapıp annesinin yüzünü kapamayı başarmıştır :jeyyar:
'çekmeyin, çekmeyin'
çaki 1- nev 0 :lepi:
O mercan ama:kedi:
Evet son skorları bildiriyorum.
Nev 2 - Bambi 0
Akşama cenazeni ben kaldırcam imamlığını yufka yapcek ama sızmamışsa yaparzemuszemus