• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

ne tatlı yatıyorlar bu aşıklar:asigim:

aşka hiçmi saygın yok nevbahar rahat bıraksana kuzucuklarıkaydirigubbakcemile3

Son fotoları çok güzeldi ya... Koyun koyuna ne de güzel yatıyorlar...:1hug: Acaba ben benimkine de mi bitane eş bulsam... Tek başına ölüp gitmesin zavallıcık... kaydirigubbakcemile3

Son fotoları çok güzeldi ya... Koyun koyuna ne de güzel yatıyorlar...:1hug: Acaba ben benimkine de mi bitane eş bulsam... Tek başına ölüp gitmesin zavallıcık... kaydirigubbakcemile3

Tabi ki ne güzel olur hatta:asigim:Yalnız olacakları diyeyim ben size-tatlicadiarzu-

Sonrasında torunlarınız gelecek-tatlicadiarzu-Vermeye kıyamayacak benim gibi kedi evine sahip olacaksınız:roflol:sırnaşık şey

Tabi ki ne güzel olur hatta:asigim:Yalnız olacakları diyeyim ben size-tatlicadiarzu-

Sonrasında torunlarınız gelecek-tatlicadiarzu-Vermeye kıyamayacak benim gibi kedi evine sahip olacaksınız:roflol:sırnaşık şey

:1shok::1shok::1shok:

:bbo::bbo::bbo:

catsawt.jpg

sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
:lepi: Ellerine sağlık bambusim, harika olmuş yaa opuyorumnanaktan

teşekkürler yorgunum..
boyutunu ayarlayamadım bir türlü, başka zaman küçük seçerim, foto tüm sayfayı kaplar, şimdi minik oldu ama idare etsin nev hanım artık :dilcikar:
kendi annelerinin(nev) yaptığı gibi olmaz fotolar :sinifsinif:

5. madde zemuszemus:jeyyar::jeyyar:

4863_92737423815_652033815_1835232_6543672_n.jpg

Bu kare de cindyi bulunuz:roflol:

4863_92737498815_652033815_1835245_1390140_n.jpg

Ağır abişakkıdı

4863_93362773815_652033815_1844704_84957_n.jpg

Hangisi Cindylaelaelaelaelae

4863_93830943815_652033815_1853984_2090408_n.jpg

Tüm maddeler bitti. Allah rahmet eylesin iyi insandı akşama görüşürükcokacimcoookGelsin 6.maddesositosositoşakkıdışakkıdızemuszemus

Ellerine sağlık bambusicim..

Nevkuşumu beklersek işimiz iş..

Özledik hepsini be! :çok üzgünüm:

afiyet olsun Püsküütüm cokacimcoook fotoları kırparken ben birkaç porsiyon badem yedim, tadına doyulmuyor gerçekten de...

nev'den iş çıkmazsa, ben ısıtıp ısıtıp koyacağım. uyarımı yapmıştım önceden... :olmaz:

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:asigim::sm_cool::asigim:

Hiç Cindy konmamış buraya ama:umursamaz::olmaz::çok üzgünüm:

Yakışıklı oğlum benim:asigim::nazar::asigim:

pişkinliğin bu kadarı da olmaz :olmaz: kendin foto eklemiyorsun, eklenene kusur buluyorsun, bir teşekkür etmiyorsun :olmaz: , nerde benim zopam???

cindy koymadım tabii, bademin gözlerine aşık olduğunu söyledin, badem özel göz show u hazırladık, sunduk. ama sana yaranmak ne mümkün.

nevkörrr :umursamaz:

afiyet olsun Püsküütüm cokacimcoook fotoları kırparken ben birkaç porsiyon badem yedim, tadına doyulmuyor gerçekten de...

nev'den iş çıkmazsa, ben ısıtıp ısıtıp koyacağım. uyarımı yapmıştım önceden... :olmaz:

pişkinliğin bu kadarı da olmaz :olmaz: kendin foto eklemiyorsun, eklenene kusur buluyorsun, bir teşekkür etmiyorsun :olmaz: , nerde benim zopam???

cindy koymadım tabii, bademin gözlerine aşık olduğunu söyledin, badem özel göz show u hazırladık, sunduk. ama sana yaranmak ne mümkün.

nevkörrr :umursamaz:

Akşam sorcam ben 6.maddeyle nevkörü sağazemuszemus

5. madde zemuszemus:jeyyar::jeyyar:

Tüm maddeler bitti. Allah rahmet eylesin iyi insandı akşama görüşürükcokacimcoookGelsin 6.maddesositosositoşakkıdışakkıdızemuszemus

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya sen var ya sen :olmaz:

bu güzellikler hatrına affediyorum seni. özürlerini kabul ediyorum. opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz

kaydirigubbakcemile3 bu poz çok şey anlatıyor.

kıskanç çaki, son bir hamle yapıp annesinin yüzünü kapamayı başarmıştır :jeyyar:

'çekmeyin, çekmeyin'

çaki 1- nev 0 :lepi:

O mercan ama:kedi:

Evet son skorları bildiriyorum.

Nev 2 - Bambi 0

Akşama cenazeni ben kaldırcam imamlığını yufka yapcek ama sızmamışsa yaparzemuszemus

O mercan ama:kedi:

Evet son skorları bildiriyorum.

Nev 2 - Bambi 0

Akşama cenazeni ben kaldırcam imamlığını yufka yapcek ama sızmamışsa yaparzemuszemus

şaka yapıyorsun de mi? pc nin dibine girdim resmen, yanlış söylemeyeyim diye. bu krem değil ki, sarı resmen. poffff! renk körü de mi oldum yoksa :((

Back
X