- 22 Eylül 2022
- 1.829
- 1.737
- 63
- 26
- Konu Sahibi minikfilozof
-
Beynimiz aynı çalışıyor demek kien son nereye koydunuz? en son siz mi ilgilendiniz? dosyalara erişimi olan bir tek siz mi varsınız? bunları sakin kafayla tekrar düşünün. eğer hala bulamıyorsanız hatanızı itiraf etmeniz daha mantıklı olacaktır. belki hata sizde bile değildir.
organ nakli yaparken hastayı masada açık unutmuş değilsiniz, evraktır bulunur. bulunamazsa tekrar oluşturulur.
3 kere tekrarlanacak mı yani?X3
Ethem dede Ethem dede
Gömleği keten dede.
Aradığım dosyayı bulursam
Sana 3 göbek atam dede
O dosyalar bir tek sizin erişiminizde gizli bir yerde mi? Üstünüz ya da başka birisi almıştır belki bir sorun önce , ya da başka yere kaldıram olmuştur bir sorunKızlar merhaba. Daha önceki konumu okuyanlar bilir. İşyeri hemşireliği yapıyorum. Çok fazla evrak sirkülasyonu olan bir iş. Bir kişinin sağlık dosyasını, dosya dolaplarında bir türlü bulamıyorum. Daha önce bu dosyayla ilgili bir not almışım 3 4 ay önce görmüşüm yani dosyayı. Sonrasında alan eden olmadı. Her yere baktım alfabetik şekilde yok diğer harflerin arasında da yok. Başım çatlıyo inanılmaz stres halindeyim. Bulamıyorum desem nasıl bulamıyosun deseler verecek cevabım yok. Üstüm olan kişi dikkatli birisi ve ne olur bilemiyorum. Üstelik buranın direkt personeli değilim taşeronum. Kendi firmam içinde sıkıntı oluşturur . Dua ettim aradım taradım yok ne yapabilirim sağlıklı düşünemiyorum. Zaten stresli bir insanım ne yapacağım bilmiyorum.
O Kayıp dede değil miydi yaX3
Ethem dede Ethem dede
Gömleği keten dede.
Aradığım dosyayı bulursam
Sana 3 göbek atam dede
Hadi gözün aydınAyy kızlar buldum sonunda başka bir çekmecenin arka kısmına düşmüş. Aslında doğru şekilde ayırmışım onuda fakat üst üste koyunca düşmüş oraya. Çok mutlu oldum gerçekten. Söylemeden buldum iyi ki. Normalde de stresliyim ve böyle şeylerden sorumlu olmak beni inanılmaz kötü hissettiriyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çekmecelere bin kez bakım. Başım döndü bayılcam sandım. Stresli bir insan olmak cidden çok zorneyse buldum çok şükür teşekkür ederim iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?