İşte evrak kaybettim bulamıyorum

minikfilozof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
1.829
1.737
63
26
Kızlar merhaba. Daha önceki konumu okuyanlar bilir. İşyeri hemşireliği yapıyorum. Çok fazla evrak sirkülasyonu olan bir iş. Bir kişinin sağlık dosyasını, dosya dolaplarında bir türlü bulamıyorum. Daha önce bu dosyayla ilgili bir not almışım 3 4 ay önce görmüşüm yani dosyayı. Sonrasında alan eden olmadı. Her yere baktım alfabetik şekilde yok diğer harflerin arasında da yok. Başım çatlıyo inanılmaz stres halindeyim. Bulamıyorum desem nasıl bulamıyosun deseler verecek cevabım yok. Üstüm olan kişi dikkatli birisi ve ne olur bilemiyorum. Üstelik buranın direkt personeli değilim taşeronum. Kendi firmam içinde sıkıntı oluşturur . Dua ettim aradım taradım yok ne yapabilirim sağlıklı düşünemiyorum. Zaten stresli bir insanım ne yapacağım bilmiyorum.

Farklı bir yere koydunuz ve unuttunuz muhtemelen.

Sakince bir nefes alın odayı baştan aşağı arayın. Tekrar nefes alın a, b, c demeden bütün dosyalara bakın. Birbirinin içine geçmiş olabilir, arada kalmış olabilir, düşmüş olabilir.

Dosyalarla ilgili iletişimde olduğunuz biri varsa verip almayı unutmuş olabilirsiniz. Artık hala bulamadıysanız kaybolduğunu kabul edin.

Dünyanın sonu değil herkes hata yapar.

en son nereye koydunuz? en son siz mi ilgilendiniz? dosyalara erişimi olan bir tek siz mi varsınız? bunları sakin kafayla tekrar düşünün. eğer hala bulamıyorsanız hatanızı itiraf etmeniz daha mantıklı olacaktır. belki hata sizde bile değildir.

organ nakli yaparken hastayı masada açık unutmuş değilsiniz, evraktır bulunur. bulunamazsa tekrar oluşturulur.

en son nereye koydunuz? en son siz mi ilgilendiniz? dosyalara erişimi olan bir tek siz mi varsınız? bunları sakin kafayla tekrar düşünün. eğer hala bulamıyorsanız hatanızı itiraf etmeniz daha mantıklı olacaktır. belki hata sizde bile değildir.

organ nakli yaparken hastayı masada açık unutmuş değilsiniz, evraktır bulunur. bulunamazsa tekrar oluşturulur.
Beynimiz aynı çalışıyor demek ki :KK53:

Kızlar merhaba. Daha önceki konumu okuyanlar bilir. İşyeri hemşireliği yapıyorum. Çok fazla evrak sirkülasyonu olan bir iş. Bir kişinin sağlık dosyasını, dosya dolaplarında bir türlü bulamıyorum. Daha önce bu dosyayla ilgili bir not almışım 3 4 ay önce görmüşüm yani dosyayı. Sonrasında alan eden olmadı. Her yere baktım alfabetik şekilde yok diğer harflerin arasında da yok. Başım çatlıyo inanılmaz stres halindeyim. Bulamıyorum desem nasıl bulamıyosun deseler verecek cevabım yok. Üstüm olan kişi dikkatli birisi ve ne olur bilemiyorum. Üstelik buranın direkt personeli değilim taşeronum. Kendi firmam içinde sıkıntı oluşturur . Dua ettim aradım taradım yok ne yapabilirim sağlıklı düşünemiyorum. Zaten stresli bir insanım ne yapacağım bilmiyorum.
O dosyalar bir tek sizin erişiminizde gizli bir yerde mi? Üstünüz ya da başka birisi almıştır belki bir sorun önce , ya da başka yere kaldıram olmuştur bir sorun

Ben de geçen gün benim için çok önemli olan irsaliyeleri, makbuzları kaybettim. Çok stres olmuştum, yok diyorum uçtu gitti ya da yer yarıldı içine girdi. Çekmecemin arkasından çıktı, düşmüş :) Sakin sakin arayın, iş yerinde güveneceğiniz birinden yardım da isteyebilirsiniz. Biri almadıysa elbette oralardadır. İnşallah hemencecik de bulursunuz.

Büyük ihtimalle biri almamıştır. Benim bulunduğum odada duruyor dosyalar istediklerinde benden istiyorlar ben götürüyorum. Çıkış yapan personelleri istiyorlar genelde ve bu kişi çıkış yapmadı. Başka bir sebeple istediklerini hatırlayamıyorum. Beynim durdu zaten. Bulamazsam söyleyeceğim ama tepkiden çekiniyorum nasıl derlerse ne diycem bilemiyorum çünkü.

Brn de koskoca içinde 25 öğrencinin bilgilerinin olduğu staj dosyasını kaybetmiştim. Sekreter resmen aşağılamıştı ne haddineyse. Teslim ettim diyorum. Yok etmediniz diye bir ton laf saymıştı. Buradan asla evrak kaybolmaz demişti. Onun dolabından çıktı.

Başkası almış olabilir , isim benzerliği olan başka bir dosyada olabilir , beraberinde aynı gün peşpeşe dosyaladığınız farklı bir dosyada olabilir

Dolapların arkasına veya çekmecelerin iç kısımlarına düşmüş olamaz mı ki?
Bir kac kez başıma geldi. Çekmecede evraklar çok doluysa çekince üsttekiler arkada açılan boşluğa düşüyor.

Ayy kızlar buldum sonunda başka bir çekmecenin arka kısmına düşmüş. Aslında doğru şekilde ayırmışım onuda fakat üst üste koyunca düşmüş oraya. Çok mutlu oldum gerçekten. Söylemeden buldum iyi ki. Normalde de stresliyim ve böyle şeylerden sorumlu olmak beni inanılmaz kötü hissettiriyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çekmecelere bin kez bakım. Başım döndü bayılcam sandım. Stresli bir insan olmak cidden çok zor😄😄neyse buldum çok şükür teşekkür ederim iyi ki varsınız❤️

Ayy kızlar buldum sonunda başka bir çekmecenin arka kısmına düşmüş. Aslında doğru şekilde ayırmışım onuda fakat üst üste koyunca düşmüş oraya. Çok mutlu oldum gerçekten. Söylemeden buldum iyi ki. Normalde de stresliyim ve böyle şeylerden sorumlu olmak beni inanılmaz kötü hissettiriyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çekmecelere bin kez bakım. Başım döndü bayılcam sandım. Stresli bir insan olmak cidden çok zor😄😄neyse buldum çok şükür teşekkür ederim iyi ki varsınız❤️
Hadi gözün aydın 😍

Back
X