Kötüyüm....
hemde hiç olmadığım kadar kötü ne yapmam gerektiğini ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum.. okadar çaresizimki ruhum öylesine haykırıyorki şu lanet olasıca bedenimde.....öyle bitkinimki..Ne mutlu olmaya nede nefes almaya gücüm yok. hergün o sahte gülüceklerin arkasına saklanmaktan bıktım.Hiçmi kimse görmez gercek beni hiçmi kimse bu kızın neyi var demez.bu kadar mı kör bu insanlar hepsinin yüzüne avaz avaz bağırmak haykırmak istiyorum. KÖTÜYÜM İŞTE DİE...ama yapamıoyorum kimseye anlatamıorum şu içimdekileri...yediremiyorum kendime bu halimi...yakısmıo işte bana ama elimden hiçbişi gelmio.. hep kendikendime konusmaktan bilinçsizce ağlamaktan cok yoruldum.daha küçücükktüm neden diorum. ama cvp yokkk lanet olsun ki cvp yok.. Allahıma dua ediorum şükrediorum hergünüm için ama kötüyüm yardım et Allahım bi sen şahitsin bi sen biliosun. ...herşeyin düzelmesi için Nekadar uğraştığımı nekadar emek sarfettiğimi sen biliyorsun .. Ama sonunda bende bittim ne gücüm ne sabrım kalmadı... O ufacıkta olsa umutlar vardı ya işte onlar beni terk edip gittilerrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?