işte gerçek ...

BenKubi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
128
0
116
İstanbul
Kötüyüm....
hemde hiç olmadığım kadar kötü ne yapmam gerektiğini ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum.. okadar çaresizimki ruhum öylesine haykırıyorki şu lanet olasıca bedenimde.....öyle bitkinimki..Ne mutlu olmaya nede nefes almaya gücüm yok. hergün o sahte gülüceklerin arkasına saklanmaktan bıktım.Hiçmi kimse görmez gercek beni hiçmi kimse bu kızın neyi var demez.bu kadar mı kör bu insanlar hepsinin yüzüne avaz avaz bağırmak haykırmak istiyorum. KÖTÜYÜM ıŞTE DıE...ama yapamıoyorum kimseye anlatamıorum şu içimdekileri...yediremiyorum kendime bu halimi...yakısmıo işte bana ama elimden hiçbişi gelmio.. hep kendikendime konusmaktan bilinçsizce ağlamaktan cok yoruldum.daha küçücükktüm neden diorum. ama cvp yokkk lanet olsun ki cvp yok.. Allahıma dua ediorum şükrediorum hergünüm için ama kötüyüm yardım et Allahım bi sen şahitsin bi sen biliosun. ...herşeyin düzelmesi için Nekadar uğraştığımı nekadar emek sarfettiğimi sen biliyorsun .. Ama sonunda bende bittim ne gücüm ne sabrım kalmadı... O ufacıkta olsa umutlar vardı ya işte onlar beni terk edip gittilerrr...

Son düzenleme:
canım sakin ol şimdi dinlen biraz ve ağlıosun sanki ağlama istersen anlat canını sıkan ne rahatlarsın biraz

canım insan bazen herşeyin bitiiğini düşünüyor değilmi....ama toparlanmalısın...hayat nelere ragmen devamm ediyor biliyormusun...TOPARLAN OLURMU:1hug:

Evet bende çok merak ettim arkadaşım, sorunun ne?? anlatmazsan sana nasıl yardım edebiliriz ki?? Sadece okuduklarımdan çıkardığım ile şunu söylemek isterim sana...hayat inan çoook kısa, her an herşey gelebilir başımıza...ne olmuş ise olmuş..olduğu gibi bırakmalıyız. hep yaşadık bişeyler...çook düşünüce olanları, yaşam işkenceye dönüşüyor. Yaşamındaki en önemli olan SENSıN..SEN. Gerisi sadece teferruattır.Sevgi ile kal.

Hayattan sıkıldığından,soğuduğundan ve acılar yaşadığından başka bi şey anlamadım kafamçokkarıştı Sorunu tam olarak anlatabilirsen hem rahatlamış olur hemde az da olsa derdine derman bulursun belki?

çocukken başına kötü birşey gelmiş anladığım kadarıyla tabi şuan hala bunun etkilerini yaşıyo ........kimseyede anlatamıyoki hep içine atmış ...bizimle paylaşırsan rahatlarsın belki ....umudunu kaybetme hayat herşeye rağmen yaşamaya değer,psikolojik yardım almakta iyi gelir belki .........

karanlığın ardından elbetteki güneş doğacak sanmaki hep karanlıkta klacaksın sadece elini uzat icindeki karalıktn kurtulmaya bak canımmm ..güneşin hic solmasınnnnn..

kubicim noldu canım dertleşmek istersen biz burdayız sen daha yeni nişanlanmıştın sanırım öyle hatırlıyorum resimlerine bakmıştım nişanlınla mı var problemlerin tatlım anlat hadi:sinifsinif:

ben de çocukluğunda yasadığı bir olaydan dolayı hala onun tesirinde oldugunu düşündüm çok üzüldüm cnm bnm
en güzeli psikolojik yardım almak

Küçüklüğünde yaşadığın bir olay yüzünden şuan buhrandasın sanırım..

Paylaşmak bir nebze de olsa iyi gelecektir gülüm.

Bizler hep buradayız,anlatacak birine ihtiyaç duyarsan...

Her zaman bir umut vardır. Yeter ki bütün pencelerini aç hayata.
Allah yardımcın olsun.

yazını okurken kendimi gördüm..eski ben i gördüm..
bir zamanlar bende böyleydim..isyan ediyordum ama gülüyordum da..
herkes kendi yaşadığını bilir..benin yaşadıklarımı da bir tek ben biliyorum..
bir genc kızın yasamamasi gereken ne varsa yasadım diyebilirim..
aynı senin kurduğun cümleleri kurardim..aynı seyleri söyler dururdum..bir yandan da kimseye belli etmemeye çalışırdım yapmadık gulucuklerle gündelik yasardim..koyuvermistim tam anlamıyla..kim nereye çekerse,hayat beni nereye sürüklerse giderdim..bedenen vardım hep..
şimdi dönüp baktığımda sanki onları yaşayan ben değilim,bir baskası..o kadar derinlere gommusum ki farkında olmadan şimdi zorlasam da kendimi hatirlayamiyorum bir cogunu..
bugün geldiğim noktaya nasıl geldigimi nasıl iyileştiğimi bile hatırlamıyorum..
ama iyileştim..önemli olan da bu zaten..o kadar iyileştim ki geçmişimi hatırlamıyorum bile..
tavsiye verebilecek biri değilim bu konuda..
ama sunu çok net bir sekilde söylüyorum; güçlü olursan iyilesirsin..sen de bir bakmissin hiç bir şey kalmamış,zihninde en derinlerde bile yok bu kötü günler ve bambaşka yepyeni biri olmussun..
ben kendimi güçsüz zannederdim..sorunlarla göğüs geremeyen hemen pes eden biri zannederdim..ama tam tersi..ben çok gucluymusum..eminim sen de güçlüsün..her ne yasadıysan her ne olduysa olmuş artık..o yüzden sen de benim gibi yap,gom herseyi ve hayata devam et..bunu yapabileceğine inanıyorum..sen güçlü bı kızsın..bunu unutma..

Bktımda profiline cnm ya evlenecek olmandan bu mutsuzluk yada küçüklüğündeki birşey..Acıklada yardım edelim bu sekilde olmuyor

anlat burda senı kımse yargılayamaz..
dök taşlarını rahatla..

cnm sen sözlüsün di mi?
neden bu kadar üzülüyorsun o zaman bak yanında biri var senı seven biri...

ona odaklan sadece

Sıkıntını bizlerle paylaşırsan bir nebzede olsa rahatlarsın canım herkes yardımcı olmaya çalışır sana.

cnm sözmüydü nişanmıydı tam hatırlamıyorum albümde resimlerini gördüm biraz önce
Neden böyle bi topik açtın anlam veremedim gayet mutlu görünüyosun resimlerde
ınsanların bazen yeterrrrrrrrrr dediği anları olur avaz avaz bağırmak ister herşeyi kırıp dökmek ama sonu ne biliyomusun
Koca bir pişmanlık....
Pişman oluveririsin o anlık oluyor ve geçiyor bi anda sadece sakin ol kendine ben iyiym ben çok mutluyum gibi tezkinlerde bulun ve kısa bi zaman içinde bi doktordan yardım al
Kimse kötü değildir..
ınsanları yaşadığı şartlar kötülüğe iter unutma
Mutlu ol mutlu kal..

canım benim belli ki geçmişte yaşadığın birşeyi hala atamamışsın içinden,yaşanan ne olursa olsun senin şu anda hayatta olmandan daha değerli değil,nefes alıyor olmak çok büyük bir nimet,hayat çok kısa ama güzel herşeye rağmen onu daha anlamlı kılmak insanın biraz da kendi elinde diye düşünüyorum,hepimizin hayatta birer gayesi var farklı farklı da olsa ama hepimizin hayata geliş gayesi aynı canım onun ne olduğunu da hepimiz biliyoruz,inanırmısın bilmiyorum ama kendini yanlız hissettiğin zaman insanların seni anlamadığını düşündüğün zaman seni her zaman ve her durumda anlayan tek bir varlık var O'na sığınmalısın O kendine dönen hiçbir eli boş çevirmez sabırla O'na dua etmelisin,herşey daha güzel olacak buna inanmalısın,sevgiyle kal canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…