işte HANZADE'MİN doğum günü:)

nurran

canım kızım Hanzade'm
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
1.571
1
116
39
Kayseri
nihayet paylaşabilicem kızlar inşallah
2 gün yaptık dogum gününü yoruldum ama yorulduguma değdi
cok güzel 2 gün geçirdik
resimlerin bir kısmını koyabilicem
pc ye ekledikce inşallah paylasırım sizlerle

ama itiraf edeyim cok güzel cok duygulu bir anmış Allah'ım herkeze tattırsın inşallah:Saruboceq:

kızlar şimdilik bu pc ye yüklediğim resimlerde basım hep acık kapalı olan resimleride ekleyip paylasıcam sizlerle

maşallahh hanzadeye pastasıda cok güzelmiş kendısıdeee:)allah sağlıkla analı babalı buyumeyı nasıp etsın inşallahopuyorumnanaktan

maşallah canım kızına çok güzel pastasıda harika olmuş Allah daha nice güzel günlerini göstermeyi nasip etsin inşallah:)

canımm maşallah kocaman olmuş buya.nice senelre canım.pastada harika görünüyor.allah uzun ömürler sağlık huzur mutlluk versin hepinize.

maşallahh hanzadeye pastasıda cok güzelmiş kendısıdeee:)allah sağlıkla analı babalı buyumeyı nasıp etsın inşallahopuyorumnanaktan
tesekküerler canım cok sagol Allah herkeze nasip etsin inşallah

maşallah canım kızına çok güzel pastasıda harika olmuş Allah daha nice güzel günlerini göstermeyi nasip etsin inşallah:)
sagol canım benim hepimiz bebeişlerimizle güzel günler görürüz inşallah

canımm maşallah kocaman olmuş buya.nice senelre canım.pastada harika görünüyor.allah uzun ömürler sağlık huzur mutlluk versin hepinize.
tülaycım agol teyzesi yaa siz görmeyeli kocaman oldu benim kızım,

İNŞALLAH DİGER FOTOLARDA PAYLASAYIM KIZIM ORDA DAHA GÜZEL ÇIKMIŞ AYOL :kedi:

bileziklerini sevsinler senin kaydirigubbakcemile3
Allah sağlıklı uzun ömürler versin,hep beraber

bileziklerini sevsinler senin kaydirigubbakcemile3
Allah sağlıklı uzun ömürler versin,hep beraber

bilezikler babanesi ve ananesinin hediyesi teyzesikaydirigubbakcemile2
cok tesekküerler canım benim hepimizin yavrusuna uzun ve sağlıklı ömür versin Rabbim

Cnm nice yıllara inş. nine olduğu günleride görsün kuzucum, ama resimler gözükmüyor???

canım benim pastanız çok güzel görünüyor ama ben kızına bayıldım yaa maşallah.yaşınız hayırlı uğurlu olsun hep mutlu olsun o güzel yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın.opuyorumnanaktan

sagol canım benim
kızımda tatlı görünür ama tam bir cadıdır yaniiidelikafadulden
hepimiz bebişlerimizle mutlu huzurlu oluruz inşallah

Canım benim pastanız da Hanzade kuzumda çok güzel görünüyor. Allah gelinlik günlerini de göstersin inşallah a.s.

cnm şimdi açılıyor resimler, pasta çok güzel olmuş, prenses hepsinden güzel ama maş. kuzuma saçlarına bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…