• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İşte Karşınızda Gelinliğim Kızlar!

resim çk net diil ama göründüğü kadarıyla gayet şık ve sade.mutlulukla giy canmmm..

çok güselmişşş.beğendimm tatlımmm.
mutluluklarropuyorumnanaktan

bende beğendim ama bu sitede en çok yayınlanan modellerden biri yanılmıyorum dimi kızlar hatta provinas tada var bu model sanırım mervecim Allah ağzının tadıyla hayırlısıyla giymek nasip etsin gelinliğini

canım resim çok küçük ama gelinliğin çok güzel gördügüm kadarıyla yakışmış sana

cnm çok yakışmış gelinliğin başlığını görünce merakla açtım :)
inceciksin ztn çok güzel oluşmuş model o alt kısmın parlaklığı duruşuda çok bahsettiğin kumaştan dolayı snaırım bende gelinlikçime söledm benim nası olcak bakalım yaa
şu göbeğimi eritmem lasımmm bilmiyorumkismile
mutluluklar tekrar inş son haliylede görürüz

delikafadulden bayildim resmen yaaa
süper süper süper

cnm çok yakışmış gelinliğin başlığını görünce merakla açtım :)
inceciksin ztn çok güzel oluşmuş model o alt kısmın parlaklığı duruşuda çok bahsettiğin kumaştan dolayı snaırım bende gelinlikçime söledm benim nası olcak bakalım yaa
şu göbeğimi eritmem lasımmm bilmiyorumkismile
mutluluklar tekrar inş son haliylede görürüz

sağol cnm eklicem zaten

cnm aslında mat kumaş ama şantuk ipek tafta olduğu için belli belirsiz bir parlaklık veriyor sanada tavsiye ederim

bende beğendim ama bu sitede en çok yayınlanan modellerden biri yanılmıyorum dimi kızlar hatta provinas tada var bu model sanırım mervecim Allah ağzının tadıyla hayırlısıyla giymek nasip etsin gelinliğini

amin cnm haklısın ben ekledikten sonra oldukça çok yayınlanmaya başladı

Back
X