Gelinlik Modelleri İşte Karşınızda Gelinliğim Kızlar!

çok yakışmış canım, allah nazarlardan saklasın, inşallah ağız tadıyla giyersin gelinliğini...

yaaa net modeli belli olmuyo gibi resim küçük olduğundan dolayı...daha büyükk eklenmiş hali olsaa çok daha iyi olurr...allah mesut etsinn

Canım Gelinliğini en güzel gününde giyiceksin
ve Eminim tüm herşeyi ile de mükemmel olacaksın.
Allah Tamamına Erdirsin.:nazar:

merver sorması ayıp ne kadara diktiler gelinliği bugünlerde fiyat sormaktan basım döndü ama alışkanlıla sana da sorim :D

çok beğendim canım Rabbim huzurla mutlulukla sağlıkla giymeyi nasip etsin darısı başımaboshayallersmile

çok yakışmış canım, allah nazarlardan saklasın, inşallah ağız tadıyla giyersin gelinliğini...

sağol cnm hemde öyle bir ağzımın tadıyla giydimki muhteşemdi allah hekese nasip etsin

umutefe sanırım benim gelinliğiin aynısını diktirceksin ben 1000 tl ye diktirdim ve muhteşem oldu cnm

Kızlar zaten bir kaç gün içinde albümler kısmına düğün ve stüdyo fotolarımı eklicem orda daha net belli oluyor

çok yakışmış canım diktirdin mi aldın mı ben diktiriyorum farklı olması için güsel bişi olcak insallah hadi bakalım yeni evlenenler evlenicekler hayırlı olsun hepmize

Çokkk sade ve çokkk güzel cnm.Ayrıca incecik olduğun için inanılmaz yakışmış.

canım gelinliğin belli ismi var mı sen mi tarif ettin şöle olsun die çok beğendim ya

canım kumaşın adı tam olarak ne?etek kısmının parlak olan kumaşını soruyorum benim de bu hafta dikilmeye başlanıcakta hoş duruyo bu kumaş ama hiç anlamam kumaştan soriim dedim
ayrıca çok yakışmış sana da mutluluklar :)

Back
X