hayırlı ugurlu olsun o zamann :) Ben cok kararsızım ne guzel hemencecik almıssın benim favorım kahvaltı takımınokulum yeni bitti sayılır. çalışmaya başladım ve şimdiye kadar çeyizime bi kırpık bişi bile almadığımdan artık biyerden başlamalıyım dediimm :) bugün annemle öylesine bakmaya çıkalım dedik ki eve geldiğimde yemek takımım, çelik tencere takımım, çatal bıçak takımım, kahvaltı takımım alınmıştı. yaklaşık bi saatte aldım hepsini. buyrun bakalım sizler de beğenicek misiniz :)
Eki Görüntüle 842349 işte çatal bıçak takımım emsandan hasır modeli.
Eki Görüntüle 842350 karacadan kahvaltı setim
Eki Görüntüle 842362 karacadan çelik tencere setim fotodaki setin siyahını aldım.
Eki Görüntüle 842363 sarevden pike takımım annem almıştı bikaç ay önce
yemek takımımın görselini bulamadım malesef internetten setleri eve gönderdiklerinde artık foto çekip koyarım. zaten yemek takımımla ilgili soru işaretlerim var değiştirsem mi diye düşünüyorum size de danışırım. aldığım takım incecik bişi ışığa yaklaştırınca net bişekilde ışığı görebiliyorsunuz. köşeli, kenarlarında püf çiçeğine benzer bi desen var okadar.
birde kafaya koyduğum mutlakaa istediğim bi tencere takımı var bievden cheftopf Eki Görüntüle 842366
şimdilik bu kadar daha yeni başladıım dahaa çoookkk şey var çook
hayırlı ugurlu olsun o zamann :) Ben cok kararsızım ne guzel hemencecik almıssın benim favorım kahvaltı takımın240 liraya mı aldın acaba ben de farklı bi modeli sormustum da ? bu arada yemek takımını da karacadan mı aldın
teşekkür ederimmm canmhiç aklımda almak yokken gittim aldım geldim daha çok yolun başındayım ama bi başlayınca insan gerisini getireceğine inanıyorum :) kahvaltı takımıma aşık oldum ben de valla toplu aldım cnm ben 200 liraya falan geldi sanırm. yemek takımım da karaca evet. küçük bi ilçede yaşıyorum çok bi seçeneyim yok malesef bide aylık gidip elden ödeme yapıcam. sınırlı şartlar yani ama mutluyum...
okulum yeni bitti sayılır. çalışmaya başladım ve şimdiye kadar çeyizime bi kırpık bişi bile almadığımdan artık biyerden başlamalıyım dediimm :) bugün annemle öylesine bakmaya çıkalım dedik ki eve geldiğimde yemek takımım, çelik tencere takımım, çatal bıçak takımım, kahvaltı takımım alınmıştı. yaklaşık bi saatte aldım hepsini. buyrun bakalım sizler de beğenicek misiniz :)
Eki Görüntüle 842362 karacadan çelik tencere setim fotodaki setin siyahını aldım.
yemek takımımın görselini bulamadım malesef internetten setleri eve gönderdiklerinde artık foto çekip koyarım. zaten yemek takımımla ilgili soru işaretlerim var değiştirsem mi diye düşünüyorum size de danışırım. aldığım takım incecik bişi ışığa yaklaştırınca net bişekilde ışığı görebiliyorsunuz. köşeli, kenarlarında püf çiçeğine benzer bi desen var okadar.
birde kafaya koyduğum mutlakaa istediğim bi tencere takımı var bievden cheftopf Eki Görüntüle 842366
çok güzeller canım güle güle kullan, çok heycanlı bişey aldıkça zevkine varacaksın :)
mutlu günlerde kullan :)
Mutlu ve guzel gunlerde kullan canim
Herşey çok güzel, özellikle kahvaltı takımını çok beğendim. Hayırlı olsun. Mutlulukla kullan.
çok sağol canım daha güzelleri senin olsun inşallahhcanım o kahvaltı takımı gerçekten karacadan mı bayıldım yani karacada aştı kendini harikaymış bence çok güzel başlangıç yapmışsın gerisi zaten teferruat büyük parçaları almışsın bende bir sürü ıvır zıvır var ama büyükleri almaya elim gitmiyo... inşallah musmutlu günlerde kullanırsın
doğrudur canım ben hiiçbir araştırma yapmadan aldım aklımda yoktu çünkü almak. bide şöyle bişi var ilçede yaşıyorum burda imkan sınırlı dışardan alsam yüklü bi kredi kartı lazım biraz da el mahkum oldu. satıcı adam da sürekli alışveriş yaptığımız yer özellikle karacanın o takımını önerdi diğerlerinin tabanı 2 kat bu 3 kat falan diye biz de güvendik açıkçası inşşalh bi sıkıntı yaşamam.canım çeyizlerin çok güzelmiş güle güle kullan. kahvaltı takımına bende bayıldım
bu arada karacanın çelik tencereleri için çok şikayet var kalitesiyle ilgili . bilgin oldun.
teşekkürler canımmm hoşbulduukGüzel günlerde kullan aramıza hoşgeldin arkadasım
Bievin tencere seti güzel gerçekten ama pahalı :26:
Allahın izniyle devamı da gelicek canımm eklemelerimi ilk sayfaya yaparımÇok güüzel şeyler almışsın mutlulukla kullan devamını bekliyoruz
hadi yaa çok üzüldüm cnm başına gelene bak içime iyice kuşku düştüü benim decanım çeyizlerin çok güzel güle güle kullan.... karacanın tencere takımı benim takımımdan benimkide siyah seni üzmek morelini bozmak istemem ama 1 yıllık evliyim ve o tencere takımı fazla kullanmadığım halde hepsinin içleri küflendi... şuan burda karaca bayisine gittim anlattım derdimi getirin bakalım dediler bende götürdüm bütün takımı.... 2 ay oldu götüreli haftada 1 gidip bakıyorum tencerelerim ne alemde diye hala karaca bayisinde bekliyor unuttuk biz onu diyorlar her seferinde tamam pazarlama müdürü şu gün gelecek ileteceğiz diyorlar ama fasa fiso anlayacağın..... yinede bilgin olsun istedim canım
okulum yeni bitti sayılır. çalışmaya başladım ve şimdiye kadar çeyizime bi kırpık bişi bile almadığımdan artık biyerden başlamalıyım dediimm :) bugün annemle öylesine bakmaya çıkalım dedik ki eve geldiğimde yemek takımım, çelik tencere takımım, çatal bıçak takımım, kahvaltı takımım alınmıştı. yaklaşık bi saatte aldım hepsini. buyrun bakalım sizler de beğenicek misiniz :)
kızlar king rende geliyor bu hafta A101'e. sizce nasıldır? almaya değer mi? ben tefalinkini almayı düşünüyordum ama fiyat neredeyse 2 katı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?