İşte Özgü Namal'ın Nefes'i

11 Mart 2013
9.605
12.975
Özgü Namal’ın cuma sabahı dünyaya gelen oğlu Nefes’in ilk fotoğrafı ortaya çıktı.

ÖZGÜ Namal, annelik sevinci yaşıyor. Reklamcı Serdar Oral’la aşk yaşayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz cuma sabahı bir erkek bebek dünyaya getirdi. 4 aydır “hipnotik doğum” yöntemine çalışan Namal, evinde doğum yaptı. Doğuma oyuncunun doktoru Gülnihal Bülbül ile evinde kalan ebe girdi. 3,5 kilo ağırlığında, 52 cm. boyunda dünyaya gelen bebeğe Nefes adı verildi. Özgü Namal ve bebeğinin sağlık durumu iyi http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=28717263
28779591.jpg

Ama alıntılamadan cevap verınce takıp edemıyorum..
Afaroz derken MECAZİ anlamda..
Hani hemen tü kaka yapılıyorya ekrandakiler nikahsız cocuk uapınca

Allah analı ve babalı büyütsün bebeği, bir aile ortamı içinde büyümesi nasip etsin...
Ünlülerin veya yaşam içinde karşılaştığımız insanların nikahsız bebek sahibi olması onaylanacak birşey değil kendi düşüncem ama yaşam ve tercihleri kendilerinin bilecekleri şey...

yeni moda buysa bende boyle cevap vereyım..
Kimsenın yaşam sekli kimseyi ilgilendirmez parmak basmak istediğim şey tamda budur. Ekran yüzleri nikahsız cocuk yapınca halk yozlasıyormus ya!! bız onlardan etkılenıyormusuz yaa!! Nikahsıız 40 kadınla yasayanlar bozmuyorya lafım onları savunanlara bu bir..
Allah bağışlasın 8 yaşında kocaman bir çocuk annesiyim. Anneliğimi sorgulamakta yapacağın en son iştir arkadaşım senin.. !!!

yeni moda buysa bende boyle cevap vereyım..
Kimsenın yaşam sekli kimseyi ilgilendirmez parmak basmak istediğim şey tamda budur. Ekran yüzleri nikahsız cocuk yapınca halk yozlasıyormus ya!! bız onlardan etkılenıyormusuz yaa!! Nikahsıız 40 kadınla yasayanlar bozmuyorya lafım onları savunanlara bu bir..
Allah bağışlasın 8 yaşında kocaman bir çocuk annesiyim. Anneliğimi sorgulamakta yapacağın en son iştir arkadaşım senin.. !!!
Allah bagislasin cumlemizin evladini.Estagfurullah anneliginini sorgulamak haddim degil.Anne degilsin heralde dedim.Anne olan o evladi kucagina alan insan bebek gorunce sevkatlidir.Ben iki cocuk annesiyim.Bebek gorunce benim icin sular durur.Haberde hipnoz ve evde dogum yapmasi benim cok hosuma gitti.Nikahsizligindan banane

Son düzenleme:
Resmi nikah yapmadan çocouk doğurdu diye afaroz etmeyecek miyiz ??!!! HADI ben hazırım...
Kızz güldürdün benii..:KK70::KK70::KK70:niye böyle bişi yazdınnn..resmi nikah yapmış yapmamış onun tercihii,, onun y6aşamıı,, bize düşen sağlıklı,, huzurlu,, mutlu,, bir yaşamdır onun içinn.. öğlen,,öğlen, güldürdün beni yaa.. sen çok yaşa emiii..

X