• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Rezil Oldum Sanırım

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
Herkese merhaba. Moralim çok bozuk. Alanım olmayan bi işte çalışıyorum. Daha yeni başladım. İşi öğrenme sürecindeyim.

Bugün yeni bir konu öğrendim. Bana işi öğreten kişi gayet güzel anlattı ve anladım. Daha sonra müdürüm geldi ve bana ardarda sorular sordu. Heyecan yaptım ve sorduklarının yarısına doğru yarısına yanlış cevap verdim. Müdürüm kadın. Bi tepki vermedi ama çok utandım. Kendimi aptalca gibi hissediyorum.
Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda?

Güncelleme: müdürüm bu olaydan daha sonra bana bi iş verdi ve hızlıca anlattı. Ben stresli, mutsuzum. Olayı atlatabilmiş değilim henüz. Verdiği iş zor değildi ama ben zorlanarak yaptım. Aklımı veremedim bi türlü. Müdür zorlandığım gördüğü halde başka biraz daha zor başka bir iş verdi. Yani günüm berbat geçti :kusmuk:

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Moralim çok bozuk. Alanım olmayan bi işte çalışıyorum. Daha yeni başladım. İşi öğrenme sürecindeyim.

Bugün yeni bir konu öğrendim. Bana işi öğreten kişi gayet güzel anlattı ve anladım. Daha sonra müdürüm geldi ve bana ardarda sorular sordu. Heyecan yaptım ve sorduklarının yarısına doğru yarısına yanlış cevap verdim. Müdürüm kadın. Bi tepki vermedi ama çok utandım. Kendimi aptalca gibi hissediyorum.
Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda?
olur başlarda çok takılma..

Birgün de bir şey öğrenilmez .. emin ol bunu müdüründe biliyordur .

Zamanla , Arada yanlış yaparak , tek başına işi üstlendiğinde herşey Harika olacak .. rezil oldum diye düşünme , üstesinden geleceğim de ve daha çok asıl !

Ben de ilk işe girdiğim zaman çok saçma ve aptalca şeyler yapmıştım. :olamaz:

Hatta hiç unutmam Umman’da bir müşteriyle mailleşiyordum.
Yaklaşık 1 ay kadar mailleştik iş takibi yaptık.
Bana da cinsiyeti hakkında bilgi verilmedi.
Hep “bayım” şeklinde hitap ettim.
Meğer kadınmış :KK48:
Öğrendiğimde bi kaç mail özür diledim hep.

Merak etmeyin ilk zamanlar anlayışlı olur müdürler, patronlar.

Olur öyle şeyler de müdürün öğretmenvari sorular sorması saçma geldi .Öğrendiğin şeyleri ancak uygulama yaparsan unutmazsin onun dışında teorik olarak unutulabilir ki daha yeni baslamissin bir şey olmaz

Ay sorma, taramalı gibiydi.

Birgün de bir şey öğrenilmez .. emin ol bunu müdüründe biliyordur .

Zamanla , Arada yanlış yaparak , tek başına işi üstlendiğinde herşey Harika olacak .. rezil oldum diye düşünme , üstesinden geleceğim de ve daha çok asıl !
ondan sonra toparlanamadım gitti. Çok teşekkür ederim.

Ben de ilk işe girdiğim zaman çok saçma ve aptalca şeyler yapmıştım. :olamaz:

Hatta hiç unutmam Umman’da bir müşteriyle mailleşiyordum.
Yaklaşık 1 ay kadar mailleştik iş takibi yaptık.
Bana da cinsiyeti hakkında bilgi verilmedi.
Hep “bayım” şeklinde hitap ettim.
Meğer kadınmış :KK48:
Öğrendiğimde bi kaç mail özür diledim hep.

Merak etmeyin ilk zamanlar anlayışlı olur müdürler, patronlar.
Çok teşekkür ederim. Kendimi aptal gibi hissettim o an ve sonrasında .

Back
X