- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.541
mektup gönderiyo musun cnm sen?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Canım acemide bi kez yolladım ulaşmadı ona, ustaya gideli zaten daha 1 hafta bile olmadı tam yollmadım
oh be sonuda biri yazdı ben tam 2 kere yolladım mektubu aps ile yolladım resim istemişti sürekli benden onları yollamıstım
Şafak 367 turkbayragi
ayyyy 89/4 mü gitti ben o şafaklardayken raha rahattım ya şimdi şafak azaldıkça günler geçmio gibi gelio daralmaya başlıo insan
şafak 455 turkbayragi
Evett canım 89/4 valla bende rahatım şimdilik bilmiyorum nasıl olucak ilerliyen günlerde ama çabuk geçr inşallah..a.s
günaydın gözdemmmm ya senin şafak dünn 455 değilmiydi :s :uhm::uhm:
yok cnm dün 12den sonra yazdım yaa ondan öle sanmıştırsın(((
gerçekten bak 400 300 lü günler çok rahat geçio 200 inmaya başladında azda olsa böle bi heyecan kaplıo 100 lerde oldumu için için sığmamaya başlıo benim şimdi 167 öle tuhafımki hemen gelsin istiorum bu ste olmasa bi yerde duramıodum kafamı dagıtmak için sürekli filmle izliodum şimdi emin ol rahatsın 100 lere gel anlıcan beni
Tabii canım artık sabrın tükendiğin anlardasıınn =))) zor geçer ozamanlarr..
evet öle oluo seninki şimdi ustalıkta dimi
evet canımm 1 hafta oldu gideli..
hımmm daha yeni gitmiş yaaa neyse Allah sabır versin ne diyelim turkbayragiturkbayragi
üzülme beeee zaman ölede bölede akıp gitcek günler her zamanki gibi geççek 15 ay sonra bi bakıcan gene aşkın yanında hem nee 15 ayı 3 ay gibi bi zaman sonra saten dagıtım iznine gelcek
geçer inşallah yaaaaa((( bide kızlar askerliğin 12 aya düşme ihtimalı var biliosunuz demi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?