- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.621
bende daha 2 gün öncesine kadar öyleydim cnm ama bak bitti Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun...
Allah'ım sizlerede nasip eder bende sizinle tekrar mutlu olup yaşarım o heyecanı inşallah
bence de umutlanmayın millet =) öyle bir karar olursa süpriz olur sadece, normal 15 ay beklemeye devam =) kaydirigubbakcemile5bayanssulusmile
suan taslak aşamasında kızlar ama her an olabilir gene de pek umutlanmayınnn siz on beş ay gibi düşünün 12 ay olursa bizden 90 gün şafak düşerizkaydirigubbakcemile2
cnm bnm safak 77 duserse hmn gelır herhalde dımı
buyur gel cnm mısafır ederız bız ıkı arkadas yenı uye olduk ıkımızın sevgılılerıde askerde melay ın nısanlısı da 89/ 2 senınle aynı sanırım hihoyyyt
cnm sizi etkilemez ama pek ümitlenmeyin askere yeni başlayanlar için die biliorum ben benimkine mesela daha 5 günlük asker yaaaeyvahedigeldismile
cnm sizi etkilemez ama pek ümitlenmeyin askere yeni başlayanlar için die biliorum ben benimkine mesela daha 5 günlük asker yaaaeyvahedigeldismile
evet canım aynı benimkide 89/2 tertibiimm benim :)
aynen cnm bnımkı sızden 1 tertıp once gıttı turkbayragi
sen bizden 90 gün önce kavuşucaksın sevgilinee offf yaaa şu şafağı az olanlara imreniyorumm neyseki arada yanına gidip görüyorum meleğimi zemuszemus
[COLOR]Magenta"´$afaK 167 [/COLOR]
AŞKIM SENİ ÇOK ÖZLEDİMMM
tatlım ıste bızımde o yok allahtan 24 saat tel kullanabılıo yoksa ne yapardık bılmıyorum
[COLOR]Magenta"´$afaK 167 [/COLOR]
AŞKIM SENİ ÇOK ÖZLEDİMMM
benimkide tel kullanıyo usta birliğine gidince 2 ay sonra götürdüm ben telini o günden beri kulanıyo çok ii oluyo gün içinde hep msjlaşıyoruz tel yanında olduğundan beri günler hızlı geçmeye başladı canımm diğer türlü bekle arasın diye ne günler geçirdik yaa allahıma şükür bu günlere geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?