Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bence de umutlanmayın millet =) öyle bir karar olursa süpriz olur sadece, normal 15 ay beklemeye devam =) kaydirigubbakcemile5bayanssulusmile

suan taslak aşamasında kızlar ama her an olabilir gene de pek umutlanmayınnn siz on beş ay gibi düşünün 12 ay olursa bizden 90 gün şafak düşerizkaydirigubbakcemile2

kızlar öyle bişey olacağını hiiç sanmıyorumm
yine bu sitede okudum böyle bişeylerr
yıllardır varmış böyle bi konu
ama bi türlüü gerçekleştiği yokk
boşuna hayal kurmayalımm valla boshayallersmile

cnm sizi etkilemez ama pek ümitlenmeyin askere yeni başlayanlar için die biliorum ben benimkine mesela daha 5 günlük asker yaaaeyvahedigeldismile

allah yardımcın olsun tatlım yaa daha çok yenisiniz sende bursalıymışsın tubyy de bursalı bu topikte hiç bursalı yoktu ya da ben hatırlamıyorum fisfisfis nerde askerinn

cnm sizi etkilemez ama pek ümitlenmeyin askere yeni başlayanlar için die biliorum ben benimkine mesela daha 5 günlük asker yaaaeyvahedigeldismile

ewet cnm da uzulme yenı gıttı dıe cunku bı zamnlar bızımkıde yenı askerdı gecıo zmn hıc kafana takla bıras daha ılerlesın telefon kullnır hıc askere gıtmemıs gıbı olur

tatlım ıste bızımde o yok allahtan 24 saat tel kullanabılıo yoksa ne yapardık bılmıyorum

benimkide tel kullanıyo usta birliğine gidince 2 ay sonra götürdüm ben telini o günden beri kulanıyo çok ii oluyo gün içinde hep msjlaşıyoruz tel yanında olduğundan beri günler hızlı geçmeye başladı canımm diğer türlü bekle arasın diye ne günler geçirdik yaa allahıma şükür bu günlere geldik

ewet cnm bnm ya bızde oyle her dakıka arıyo mesaj atıo sımdı yıne attı bırasdn arıcm dıe bakalım arıck eskıden tel yanımdan ayırmazdım arıck dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…