Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Evet daha 3 gün oldu ama bana 3 ay gibi geliyo

Oyyyy Allah kavuştursun canım benim üzülme üzülmeee bütün askerlik boyunca böle zor olmıcak merak eteme insan alışıyo zamanla...:teselli:
:teselli: 3 haftada olucak 3 ayda-tatlicadiarzu-
bitiricez canım az kalıcak nasıl kalıcaksa:a015:mirmirmirmir

ohhhh ağzın bal yesin sucummm ne güzel söledin...opuyorumnanaktan

slm kızlar ben geldm naslsnz ? benm askerimi midyat yayvntepeye göndermiişler ya araştırıyorum ama orasıyla ilgili hiç bi bilgi bulamıyorum bide size danışmk istedim tek bildğim şırnk sınırıymış küçk bi karakolmuş ama çok korkuyorum eskisi gibi arayamıyoda bi tane tlf varmış.

slm kızlar ben geldm naslsnz ? benm askerimi midyat yayvntepeye göndermiişler ya araştırıyorum ama orasıyla ilgili hiç bi bilgi bulamıyorum bide size danışmk istedim tek bildğim şırnk sınırıymış küçk bi karakolmuş ama çok korkuyorum eskisi gibi arayamıyoda bi tane tlf varmış.

hoşgeldin cnm benimkide siirtin bi karakolunda asker en tehlikeli yerde dio ama en rahat karakolmuş genelde küçük karakollardan için güvenli diolar sen içini rahat tut canım hayırlısıyla hepsi gelicek inşallah:teselli:

Arkadaslar bende sevmiyorum pazar gunlerini, odamda ugrasiyorum, kocacimla benim fotograflarini hepsini kalp seklinde odamin duvarina yapistirdim kaydirigubbakcemile3
Goruntu cok super olduu benceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…