- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
offf offf çok zor bi durumm allah sabır versin bitanem
Beraber Ağlayalım Seninki Gidince Diycem Ama Benimki 16 Şubatta
konumu kapattılar yaaa hemen uygun değilmiş neyse olsun bakalım gülçin az kaldı gülüm bak kardeşininde az sayılır yakında oda düşüyo plakalara ya yeni gitmiş olsaydı sevgilinin dönüşüne bile sevinemezdin onu yollayınca
Beraber Ağlayalım Seninki Gidince Diycem Ama Benimki 16 Şubatta Geliyo
konumu kapattılar yaaa hemen uygun değilmiş neyse olsun bakalım gülçin az kaldı gülüm bak kardeşininde az sayılır yakında oda düşüyo plakalara ya yeni gitmiş olsaydı sevgilinin dönüşüne bile sevinemezdin onu yollayınca
Haklısın Canım..Kardeşim Gittiğinde Çok Kötüydüm Ben..Babamla Amcam Ayıramamışlardı Bizi :çok üzgünüm: Güya Sabahtan Sakinleştirici Yapmışlardı Bana Ama İşe Yaramadı Tabi..Sevgili Bi Yanada Canından Can Gitmesi Çok Bi Başka senağlama Kurban olurum kuzuma :asigim:
kardesım yenı gıttı askım daha gıtmedıı gecermı gunlerr..
senın adına sevındım az kalmıs darısı bana
Haklısın Canım..Kardeşim Gittiğinde Çok Kötüydüm Ben..Babamla Amcam Ayıramamışlardı Bizi :çok üzgünüm: Güya Sabahtan Sakinleştirici Yapmışlardı Bana Ama İşe Yaramadı Tabi..Sevgili Bi Yanada Canından Can Gitmesi Çok Bi Başka senağlama Kurban olurum kuzuma :asigim:
bende kardesım uzulmesın dıye kendımı zor tutuyodumm neyse gazı osman pasa kıslası yazısını goruncee dayanamadımm.. helekı vedalasıp arkasını donup kıslaya gırdıgı an bıttım bennsenağlamasenağlama
bende kardesım uzulmesın dıye kendımı zor tutuyodumm neyse gazı osman pasa kıslası yazısını goruncee dayanamadımm.. helekı vedalasıp arkasını donup kıslaya gırdıgı an bıttım bennsenağlamasenağlama
Canım benim.. üzülme sakın.. inan günler çabucak geçiyo :teselli:
hayırlısıylaa sevgılımda gıtseydı 2 senedır askere gondermeye calısıyorum artık subata kesın..
ahhh sorma o kapıdan girdi gitti orda dondum kaldım bittim geri çıkışı yoktu artık 3 ay ordaydı bak resmini çektim son girmeden önce
ahhh sorma o kapıdan girdi gitti orda dondum kaldım bittim geri çıkışı yoktu artık 3 ay ordaydı bak resmini çektim son girmeden önce
resım cekmek benım aklıma gelmedı yavv tühh nasıl unuttum..
gercı bız hasretıne alıskınız ama askerlık cok daha farklıymıss
ne konusu açmştn cnm
ne konusu açmştn cnm
aşkım ve ben fotolar diee albüme koyacakmışım ama albüm başka bu başka oraya sevdiklerimizle birlikte olan fotolarımızı koyacaktık ahhh erkeklere uygundu bence çünkü sevdiğimiz özlediğimiz askerlerimizle fotolarımız olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?