- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.321
evet askerden gelicek 1 hafta içinde evlenicezyerimseniben annesiyle babası yaylalarına gidiyolar aşkımın yanlız kalmaması içinde evleniyoruzzkaydirigubbakcemile5 tabi bu bizim işimize geldi:asigim:
kızlar hiç izinsiz bitmez askerlik orda bunalımdan intihar edenler var izin kullanmaları bizden daha çok onlar için önemli hem beden hemde kafa olarak dinlenmek moral almak zorundalar özlediklerini görmek tekrar bulmakta en iyi moral olsa gerek ....sadece dediğim sebepten değil başka bi sebep daha var aklımda ama o bende kalsın gece gece moral bozma istemem...kısacası izin kullanmak şart eğer elinde kullanma fırsatı olan varsa kullanmalı bence benim eşim kullanamayacak yollamıyorlar maalesef eğer izin verseler 1 dk durmazdı orda
gamze ne var canım bi sebep daha:uhm:
bilmemek daha kötü moralimizi boşver şimdik
kızlar çok kötüyüm yaa onun bi daha gidiceğini dişündükçe ağlayasım geliyo şuan size bunu yazarken bile iki gözüm iki çeşme içim çok acıyo nası göndericem ben onu bi daha nası geçicek şu lanet olası on üç ay of ya of yaaa...
canım ne olacağımız belli değil hiçbirimizin garantimizmi var uzun yaşamya askerlerimiz dahada tehlikede o yüzden bence bu zamanlarda görebildiğimiz kadar çok görmeliyiz yanımızda oldukları hersaniye bizim için dünyalar değerinde.belkide bidaha göremiycez eerken gelicez die düşünüyhorlar biliyorum hemen bitsin izinsiz diyorlar ama ya bitmezse izinsiz olunca hiç göremeden sonkez göremeden sarılamadan bişi olursa....ya bitmezse ..kızmayın bana böyle düşünmeden edemiyorum haklı değilmiyim düşünmek istemesekte bunlar gerçek......bence izin kullanmalılar hepside.bişey olmaz zorunda değil ama olursa hiç olmazsa son kezde olsa görmüş sarılmış kokusunu içimize çekmiş oluruz...kızmayın nolur bi düşünürseniz haklı olduğumu anlarsınız çünkü hiçbirimizin garantisi yok kızlar gece moral bozmamak için söylemek istemedim ama balparem söyle deyince söyledim
kuzum üzülme onun geri gitmesi demek sana geri dönmesi demek geçen her saniye onları bize yakınlaştırıyo.ben 2 aydır yüzünü görmedim daha 8 ayımız var dayanmak zorundayız ağlarsak geçmez bitmezki ağlamak üzülmek ancak işini zorlaştırır başkada bişeye yaramaz hem ağlamak ağlamayı getirir derler ağlama sakın bigün bizde doğan güneş diycez ozaman alıcaz bu acıların mükafatını canım ama üzülme nolur dediğim gibi üzülürsen hiç geçmez kendine yapacak oyalanacak bişiler bul kafan dağılır canım ben şimdi oy kullanmaya didiyommm sonra konuşuruz gene ama üzülme sakınn:mymeka:klava:
bişeyler söyleyin bana kızlar nolur, yardım edin gerçekten çok kötüyüm çok çaresizim elim ayağım bağlı nefes alamıyorum artık dünya dursun istiyorum onsuz hiçbişeyi istemiyorum hiçbişeyi....senağlamasenağlamasenağlama
kızlar çok kötüyüm yaa onun bi daha gidiceğini dişündükçe ağlayasım geliyo şuan size bunu yazarken bile iki gözüm iki çeşme içim çok acıyo nası göndericem ben onu bi daha nası geçicek şu lanet olası on üç ay of ya of yaaa...
bizimkilerin de yaylası olsaymış keşkekaydirigubbakcemile3
şaka bi yana apar topar oluyo birazcık ben göze alamazdım fisfisfis
herbişeyi birlikte özenle planlayarak seçmeliyiz di mi ne hayallerim var benimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?