- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.041
ben geldimm kızlaarrr
nasılsınız??
Çok beceriksizim bi şafakmetre yapamadım yani
kızlar artık gündüzleri pek giremicem foruma yarın çalışmaya başlayacağımmmmm
şükürler olsun bende iyiymm tatlım az önce aşkımla konuştumm yine banyodayken aradı beni yaa zamanlaması harika bu çocuğun daha öncede banyodayken aramıştı havluya sarınıp odamda konuştum valla napiim fırsatı kaçıramam kii :sm_confused:hoşgeldin, iyidr senden :hulya:
şükürler olsun bende iyiymm tatlım az önce aşkımla konuştumm yine banyodayken aradı beni yaa zamanlaması harika bu çocuğun daha öncede banyodayken aramıştı havluya sarınıp odamda konuştum valla napiim fırsatı kaçıramam kii :sm_confused:
delikafaduldendelikafadulden
oh ne gusel yaaa zemuszemus
tatlım siz ayrıldınız mı senin ki askere gitmeden önce bilmiyorumkismile
peki ne kadar zamandır beraberdiniz?? bilmiyorumkismileevet mafoldumben mafoldumben
peki ne kadar zamandır beraberdiniz?? bilmiyorumkismile
neden böyle yaptı kii kötü olmuş.. en iyisi ara canım sen onu a.s
kızlar artık gündüzleri pek giremicem foruma yarın çalışmaya başlayacağımmmmm
sym inşallah düzelir canım. 1 ayda gerçekten kısa bir süre onunda etkisi vardır tabikii ama seviyosanız birbirinizi, ara canım onu.. onunda hoşuna gidecektir eminim.. mektupta yazarsan çok iyi olur.. inşallah ondan sonra da o seni aramaya başlar canım. sanırm daha yeni gitmiş gerçi bu günlerde pek arayamaz da ilerde rahatlarlar..
Evet canım yeni gitti, seviyoruz ikimizde... aramayı düşünüyorum, inş dua edin ... hayırlısı olsun ...
uuff çok özledimmm...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?