• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bu aksam hakkari'de gene tuzak kurmuslar 1 asker sehit oldu , 3 yarali geneee...

Offffffffffffffffffffffffff yeter ama yaaaaa.. dayanamiyorum bu haberleree.. :( simdi okudum
az once olmus ya

:olmaz: bööle haberler yok dedik ama kıslar yaaaa senağlama
allah rahmet eğlesin yakınlarına sabır versin allah tüm askerleri korusun aminnnnnnn

saol balıımmsenınkılerde oyle uzun baksanaakaydirigubbakcemile4

yok ya o benim eski fotorafım saçlarımı kestirdim ama gene kısa değiller çok yüssüzler ya kıp kısa kestiriorum uzamasınlar küssüolarmıymıs neymiş küssünler die öle yaptım gene 1 ayda hopppp aynı yerde nerdeyse sinir oluom valla verdim paraya yazık akannehir

Kendimi övmek gibi olmasin.. ama herkes diyo..
19 / 20 falan zannediyorlar.. kendimi zaten o ya$ta hissediyorum..
Hareketlerimdende belli olmuyo 27 ya$inda :hulya: oldugumu
Cocuk gibiyim hala.. hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

vallahii kız hiç anlaşılmıyoo ne güzel vallaa senınkı kaç yasında

Kendimi övmek gibi olmasin.. ama herkes diyo..
19 / 20 falan zannediyorlar.. kendimi zaten o ya$ta hissediyorum..
Hareketlerimdende belli olmuyo 27 ya$inda :hulya: oldugumu
Cocuk gibiyim hala.. hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

banada büyük gösteriosun diolarr ufffffffffffffff :çok üzgünüm:

dayanamadım geldim kuzucuklar sempatiksalakcinni ya kızlar benim böbrek iice azıttı yaa :bbo: bilgisayar mutfakta kıs salonda onun yanındaydım 10 adım nerdeyse mutfağa kadar 10 dakkada anca gelebiliom 2 büklüm :sinifsinif: oturup kalkamıom da artık yaaa :sinifsinif: kızlar daha önce hiç böbreee iltihaplanan üşüten varmı aranısda ben üşütürdüm ama ilk defa bu kadar fenayım yaa başka bişi olmasın korkuom artık yaaw eyvahedigeldismile herifimde yanımda diil saten bide bu çıktı başıma senağlama

yok ya o benim eski fotorafım saçlarımı kestirdim ama gene kısa değiller çok yüssüzler ya kıp kısa kestiriorum uzamasınlar küssüolarmıymıs neymiş küssünler die öle yaptım gene 1 ayda hopppp aynı yerde nerdeyse sinir oluom valla verdim paraya yazık akannehir

bende kestırmeyı dusunuorum cnım ama sonra pısman olurum dıye korkuomm yaaaaklinialirimsmile

Back
X