• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

didem harbi benimde dalasım geliyo
beklenir mi falan diyemiyolar da
şafak kaaçç diye sorup duruyolar sinir oluyorumm
kaçsa kaç size ne :umursamaz:

hem bizim askerlerimiz beklemeye değeerr
opuyorumnanaktan
onlar aşktan ne anlarlarmışş konuşuyolar işte

hımm sağol canım

bi çok parfum araştırdım da bi çok beğeniliyo bi kötü yorumlar oluyoo karar veremiyorum
herkesinde zevki başka
koklamadan parfummu alınırmış kaydirigubbakcemile3

aklımda olsun bu bakarım bi ara

şimdi annemin aldığı hoşta avon ürünleri de pek kalıcı değil diyolar bakalım kullanıyım biraz anlarım şakkıdı

doğru iç kalıcı deil hemde hiç sevmiom sıktığı an 5 dak gidio ya ay allahım yolda yürürken gidiorum bir kızn parfümeri o kadar güzel kokuoduki geçti önümde o koku bni çk hoşuma gitdi ay sonu gelsinde bnde gidip alım

gucci rush d&p mi büşüm

kız benimki benden iyi valla bi kere bana bi börek yaptı ulan dedim didem sen kızım diye gezinme :roflol:

olsun canım belki evlenince yardımcı olur sana en azından salata yapar:sm_cool:

canım o diyenleri varya salaklar ya banada diyolar didem nasıl beklion çok uzun ya beklenirmi bende lafı çakıyom hemen insan aşık olunca bekliyo başına gelseydi görürdün anlatsam anlamazsın diyorum kafa göz dalasım geliodelikafadulden

ayy ewet bide ooo baya azalmış ya su gibi akıp geçio bak demiorlar mı öle sinir oluorumki

didem harbi benimde dalasım geliyo
beklenir mi falan diyemiyolar da
şafak kaaçç diye sorup duruyolar sinir oluyorumm
kaçsa kaç size ne :umursamaz:

hem bizim askerlerimiz beklemeye değeerr
opuyorumnanaktan
onlar aşktan ne anlarlarmışş konuşuyolar işte

ayyyneen katılıyorum aştan sevgiden bi haberler işte ben bekliyorum kardeşimm inşallah karşılığını da görürüm beklememin emeklerimin karşılığında çokta mutlu olurumm çatlasın o konuşanlardaaaa
turkbayragi

benimkide ortamına göre karışıyo anlamadım bi yerde askılı falan giymeme biş demez başka yerde buraya uygun değil üstüne bişi daha giy der ama tayya falan izin verceğini sanmam aslında emir vermez giyme etme diye ama ben onu kızdırmıyorum paşam karışmayı sevmezmiş ama o söylemeden benim düşünmemi istermişmiş öyle diyoooo

valla cnım bnde karışlmasını seviorum var mı bnim gibi sevenohaoldumsmile

doğru iç kalıcı deil hemde hiç sevmiom sıktığı an 5 dak gidio ya ay allahım yolda yürürken gidiorum bir kızn parfümeri o kadar güzel kokuoduki geçti önümde o koku bni çk hoşuma gitdi ay sonu gelsinde bnde gidip alım

gucci rush d&p mi büşüm

Onunda var canım farketmiyoo ama baya kalıcı bi parfümm benmkii çok sevdii =))) ondaan
artık bunu kullanıyorumm hep
bayanssulusmile

ayyyneen katılıyorum aştan sevgiden bi haberler işte ben bekliyorum kardeşimm inşallah karşılığını da görürüm beklememin emeklerimin karşılığında çokta mutlu olurumm çatlasın o konuşanlardaaaa
turkbayragi

inşallah canım karşılığını alırız
askerlerimiz sağ salim ailelerine bize kavuşur inşallah

ohh engelimizde kalmıyooo
kıskananlar çatlasın :dance:

Onunda var canım farketmiyoo ama baya kalıcı bi parfümm benmkii çok sevdii =))) ondaan
artık bunu kullanıyorumm hep
bayanssulusmile

kız bak hele o parfum çok seksi kokuyomuş aklinialirimsmile
erkekler bayılıyomuş okumuştum bi yerde

ama kokusu biraz ağır diyolar
birde yazın kullanım için pek uygun değilmiş

bak sen kullanıyosun sence nasıll

çünkü bi ara almayı düşünüyodum da
bide benim yaş 18 öyle ağır kokuluysa ona göre soruyom naniknanik

kız bak hele o parfum çok seksi kokuyomuş aklinialirimsmile
erkekler bayılıyomuş okumuştum bi yerde

ama kokusu biraz ağır diyolar
birde yazın kullanım için pek uygun değilmiş

bak sen kullanıyosun sence nasıll

çünkü bi ara almayı düşünüyodum da
bide benim yaş 18 öyle ağır kokuluysa ona göre soruyom naniknanik

Canım koku zamanla oturuyo, hafif kokularda 2saat sonra kalmıo maalesef çok ağır değill ama değişik hoş bi kokusu var bayanssulusmile

Benmde yaş 18 =)))

Back
X