• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kıss rejimdeyimm yaa ondan yemiyorumm ahh ahh benm aşkımm gittiğinde ben daha çok kilo aldımm yaa, siz nasıl veriyonuzz anlamadım hee :uhm: ben sıkıntıdaan daha çok yedimm valla :roflol:

ben unuttum valla 3 gün hiç bişi yememişim.rejim yapıyosan da ye yahu açlık hissedince az da olsa.yemezsen depolar bünye yağları hep,daha kötü olur.

ben yine hiçbişey yiyemiyorum bazen çok açık oluyo iştahım bazen kapalı bilmiyorum düğün zmanı nası olucam uçarım heralde gelinliğin içinde kaydirigubbakcemile3

tarih aralık canım ama aşkım gelene kadar benim alacaklarımın bitmesi gerekli çünkü gelecek 2 ay içinde ev kurucas akannehir

delikafadulden tuhaf ama dimi aynı evdemi yaşıyodunuz peki askere gitmeden önce CADIARZU

maleseffff deme bakim bursamız çooookkk güzeldir gerçi ben merkezindeyim merkezde oturursalar canı hiç sıkılmaz merak etme yerimseniben

bismilllaaaaahhhhhhhh :1shok:
afiyet olsun yavrimu kaydirigubbakcemile3

saol canım

Bizim durum farkli, Ben yurtdisindan geliyorum.. E$im Türkiyeden..
Ben 2 ayda bir geliyordum E$imin Yanina türkiyeye.. 1, 2 ay kaliyordum..
Askerden sonra iste dügün olucak.. ya istanbulda yasicaz yada burada yurt disinda..
Tam olarak belli degil daha..

ya ben izlemiyorum tv,haberleri de okumuyorum bu haberler yüzünden,çok sinirlerim bozuluyo,uyku falan kalmıyo düşün düşün korkuyorum.olumsuz şeyleri aklıma getirmemek için öyle şeyler yokmuş gibi davranmak istiyorum.Allah sabır versin yakınlarına.

:)) tamam tamam:P

ya yemek yemeyelim diye kafanızda kısıtlıyosunuz sanırım ondan oluyo.yasak koymayın bence,azcık azcık yiyin her bişiden,az da spor tamam miss.

:P

evet ya aynen dediğin gibi oluyor.. bide benim koca dal gibi sinirimi bozuyor ondan böyle yoksa kilolu olduğumdan değil ona kilo aldırmam lazım:P:D

ya ben izlemiyorum tv,haberleri de okumuyorum bu haberler yüzünden,çok sinirlerim bozuluyo,uyku falan kalmıyo düşün düşün korkuyorum.olumsuz şeyleri aklıma getirmemek için öyle şeyler yokmuş gibi davranmak istiyorum.Allah sabır versin yakınlarına.

bende aynen senin gibi okumuyorum izlemiyorum ama saolsun facede haberlerden eksik kalmıyor.. insan birden nasıl olumsuzlaşıyor ya bütün kötü düşünceler üst üste geliyor:( MEVLAM askerlerimizi korusun.. amin.. ALLAH sabırlar versin şehidimizin yakınlarına:(

he ya hep biz onlara uyum sağlamaya çalışıyoruz vallahi halbuki kilo almak ne kolay al gitsin dimi? :P ne bizi uuraştırıyorsun:D

ee onud siz yapceksiniz gari:)evlenince bol kalorili yemekleri her öğün dayarsın önüne isterse yemesin,isterse kilo almasın:D hem zaten kilo aldırmazsanız kızar anası,oğluma iyi bakmıyo diye,sanki yanındayken pek bi kiloluymuş gibi:)

tarih aralık canım ama aşkım gelene kadar benim alacaklarımın bitmesi gerekli çünkü gelecek 2 ay içinde ev kurucas akannehir

maleseffff deme bakim bursamız çooookkk güzeldir gerçi ben merkezindeyim merkezde oturursalar canı hiç sıkılmaz merak etme yerimseniben

Evet canım merkzde olucaklar bakalım hayırlısıı =))) canımcıımm
ben unuttum valla 3 gün hiç bişi yememişim.rejim yapıyosan da ye yahu açlık hissedince az da olsa.yemezsen depolar bünye yağları hep,daha kötü olur.

Ayneen canımm =)) azda olsa yiyorumm, zateen işte olduğumdaan 1-2 tane bisküvyle yada elma vs. geçiştiriyorumm, havalar güzelleşsindee spora başlıcaam sabahlarıı hihoyyyt yaza incecikk giriceem hayırlısıylaa sengözlerimebaksanab

ya kızlar ben 18 yaşındayım bana 15 misin diyolaarrr
birde üni yi ilk seneden kazanıncaaa herkes bir de 20 yaş üzeri 30 una yakınlar var ben minicik kalıyoomm çok moralim bozuluyo yaa :sinifsinif:

ee onud siz yapceksiniz gari:)evlenince bol kalorili yemekleri her öğün dayarsın önüne isterse yemesin,isterse kilo almasın:D hem zaten kilo aldırmazsanız kızar anası,oğluma iyi bakmıyo diye,sanki yanındayken pek bi kiloluymuş gibi:)

He bide o var dime kilo vermiş görmesinler hemen gelin iyi bakmıyo oluyo alsanaalsanasmile

Back
X