- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #26.741
ben saymıyorum artık,nasılsa daha çok karanlık!
orasıda öyle valla:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben saymıyorum artık,nasılsa daha çok karanlık!
ay anlamıyorum bişi saymicam en sonunda ha![]()
kafam acayip karıştı....biri benim şafağı söylesinnn
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
yav sen in normal 13 gün ince hesabı sonra yaparsın napcan şimdi,5 gün az olsa da aynı çok olsada.zaman yaklaştıkça yaparsın ince hesabı sevinirsin daha çok:)
biz saymayalım en iisi442 diyelim bence
kkızz sevgılılerınıze sorun onlar daha iyi biliraklinialirimsmile
oooof 2 gundur askimin sesini duymadim
canım inşallah ama kullandığın ilaçlar hemen etkisini göstermez.belli bir süre kullanman gerekir tedavi olabilmesi için.hele ki iltihap varsa sakın ilaçları bırakayım deme lütfen sakın!özelden bana yazsana bi kullandığın ilacın adını bir de teşhisi.
Selam kızlar nasılsınız napıosunuz?? Ya ben çok sevinçliyim aşkım diş muayenesi için ilçeye geçmiş oradan msn açtı konuştukkkkk şükürler olsun yüzünü görebildimmmmmm![]()
çok şükür Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah Hayırlısıyla dönsünler hepsi =) =) =) =)
oooof 2 gundur askimin sesini duymadim
Selam kızlar nasılsınız napıosunuz?? Ya ben çok sevinçliyim aşkım diş muayenesi için ilçeye geçmiş oradan msn açtı konuştukkkkk şükürler olsun yüzünü görebildimmmmmm![]()
çok şükür Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah Hayırlısıyla dönsünler hepsi =) =) =) =)
amin tatlım amin allahım sağsalim kavuştursun hepimizi herkesi boshayallersmile bu arada darısı bizim başımıza daahaa çoookk var çarşı iznine :gitme:
ayyyyyyyy çok sevindim adına yavrum yaaaaaaaaaa :)))))) amin bizlerede nasip eder inşh mevlam:)
yineee geldiimm sositososito