• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selam kızlar nasılsınız napıosunuz?? Ya ben çok sevinçliyim aşkım diş muayenesi için ilçeye geçmiş oradan msn açtı konuştukkkkk şükürler olsun yüzünü görebildimmmmmm :D :D çok şükür Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah Hayırlısıyla dönsünler hepsi =) =) =) =)

canım inşallah ama kullandığın ilaçlar hemen etkisini göstermez.belli bir süre kullanman gerekir tedavi olabilmesi için.hele ki iltihap varsa sakın ilaçları bırakayım deme lütfen sakın!özelden bana yazsana bi kullandığın ilacın adını bir de teşhisi.

tatlım özele gönderdim bitanem bi bakan mı :kedi: boshayallersmile

Selam kızlar nasılsınız napıosunuz?? Ya ben çok sevinçliyim aşkım diş muayenesi için ilçeye geçmiş oradan msn açtı konuştukkkkk şükürler olsun yüzünü görebildimmmmmm :D :D çok şükür Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah Hayırlısıyla dönsünler hepsi =) =) =) =)

amin tatlım amin allahım sağsalim kavuştursun hepimizi herkesi boshayallersmile bu arada darısı bizim başımıza daahaa çoookk var çarşı iznine :gitme:

ayyyyyyyy çok sevindim adına yavrum yaaaaaaaaaa :)))))) amin bizlerede nasip eder inşh mevlam:)

amin tatlım amin allahım sağsalim kavuştursun hepimizi herkesi boshayallersmile bu arada darısı bizim başımıza daahaa çoookk var çarşı iznine :gitme:

Canım benimkide normalde çarşı izninine çıkmıyodu karakolda olduğu için şimdi diş muayenesine geçti ilçeye ama geri dönücek karakola öle gördüm işte...:D Darısı Başınıza :D

Back
X