• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yeni mezunum ama eylüldeki tusa gircem.prtisyen hekimim.eylülde tus kazanamazsak atamam olcak.şimdi burda arada sırada polikliniklerde gece nöbeti tutuyorum.evde tusa çalışıyorum haricen.(hehe amma çalışıyorum ya paso burdayım)

hehehe artık bıde doktorumuz varrrrr sırnaşık şey
ne guzel bırsey yaa doktor olmak zemuszemus

ilk başta dedim yaf ömür boyu demedim:)

ama ilk baştada eşinle beraber mutfağa girip beraber yapıyosun güzel yani biz beraber yaparız hep çok severim ben mutfak zamanlarımızı. bi salata yaparız yarısnı yaparken yeriz falan:)

hımm olsun erkeği alıştırmamalı bnimki dılarda yemeğe bayılır

yeni mezunum ama eylüldeki tusa gircem.pratisyen hekimim.eylülde tus kazanamazsak atamam olcak.şimdi burda arada sırada polikliniklerde gece nöbeti tutuyorum.evde tusa çalışıyorum haricen.(hehe amma çalışıyorum ya paso burdayım)

Hımm çok zor bi mesleek, allah kolaylık versinn sana canımm.. İnşallah kazanırsınn boshayallersmile

kızlarrr gunaydınnnnn
askerden sonra dugunu olacak olan angelgozde ıdı yanı o ara konusu gecen oydu
aslında benımde dugun var askerden sonra :) bı kac kısı daha vardı hatta unuttum sımdı
aslonda bız bıde askerden sonra evleneceklerın ceyız topıgı dıye ırsey de acsak hıc fena olmaz hehehhe

evet evet askerden sonra evlenecekler grubunda bende vaerım:)
teskereyi almış kızlar buyrun çeyiz topiğinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allahım o günleride görelim inşallah:Saruboceq:

Back
X