- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.981
selam kızlar..
aşkımla yarım saatt konustuk az once çok mutluyum.allahım bozma yarabbım:Saruboceq:
gelince hemen evlenıyoruz dıyoo:sm_cool:
gelıorum canım valla baslamak lazım şimdıdenkaydirigubbakcemile3hehe slm canım hoşgeldin o zama seni asker yolu beklerken çeyiz haızrlığı bölümüne alalım susucum..sırnaşık şey
Toplu nikah yapcaz sende katıl canımm kaydirigubbakcemile3
hehe hepbırlıkte kk güzelleri evlenıyorr:roflol::roflol:
nese kızlarr bugnlük benden bu kadar =))) iyi akşamlar sizee
hadi hayırlısı olsun canım Allah bozmasın darısı başımızaboshayallersmile
kızlar yaa geçmiyo zaman yaaa.mart la nisan da bi geçse hayırlısıyla ne güzel olacakk.
kızlar yaa geçmiyo zaman yaaa.mart la nisan da bi geçse hayırlısıyla ne güzel olacakk.
ah ahh bencede bi eylül gelse aşkım ızne gelıcekkopuyorumnanaktan
bugün ü saymazsak 65 gün kaldı inanın son zamanlar çok zor geçiyo ilk 2 ayın nasıl geçtiğini anlamasıştım bu arada topici den bişey anlamadım yeni üye olduğum için pek anlamıyorumm.
ocakda gitti canım eylül yazmıslar iznine yane zaman gitti seninki eylül e çok var ama.daha önce gelmeyecekmi izne 5 ayda bir falan geliyolar biliyorum ben.
bugün ü saymazsak 65 gün kaldı inanın son zamanlar çok zor geçiyo ilk 2 ayın nasıl geçtiğini anlamasıştım bu arada topici den bişey anlamadım yeni üye olduğum için pek anlamıyorumm.
65 günnnnnnnn Allahım o günleri görmeyi banada nasippp eyyylleee:Saruboceq::Saruboceq:
tatlm şafak kaç senin ?
benim şafak: 257
27 gün sonra yarıya gelicez inşallah
hımm o sayıdaki rakamlar çok çabuk inio ya ben o zaman nasıl inmişsti anlamamıstım bile 100 den inmeye başladın mı işkence olmaya başlıo artık ki ben 155 deyken böleysem ooooooooo
selam arkadaşlar =) kaydirigubbakcemile5
slm hoşgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?