Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hehe slm canım hoşgeldin o zama seni asker yolu beklerken çeyiz haızrlığı bölümüne alalım susucum..sırnaşık şey
gelıorum canım valla baslamak lazım şimdıdenkaydirigubbakcemile3
Toplu nikah yapcaz sende katıl canımm kaydirigubbakcemile3
hehe hepbırlıkte kk güzelleri evlenıyorr:roflol::roflol:
nese kızlarr bugnlük benden bu kadar =))) iyi akşamlar sizee

hadi hayırlısı olsun canım Allah bozmasın darısı başımızaboshayallersmile

amin bitanemmmopuyorumnanaktan

kızlar yaa geçmiyo zaman yaaa.mart la nisan da bi geçse hayırlısıyla ne güzel olacakk.

gel canım snde bizim diğer topicine kafan dağılır bizide fikir verirsin canım valla bnde bu mart çarçabuk geçio gibime gelio eğer senin az kalmışsa baya zorlanırsın allah yardımcımız olsun

gel susucum herkes aldıklarını yazo resimleriyle beraber çok güzel oldu bnim bu topici açtığım valla

bugün ü saymazsak 65 gün kaldı inanın son zamanlar çok zor geçiyo ilk 2 ayın nasıl geçtiğini anlamasıştım bu arada topici den bişey anlamadım yeni üye olduğum için pek anlamıyorumm.

bugün ü saymazsak 65 gün kaldı inanın son zamanlar çok zor geçiyo ilk 2 ayın nasıl geçtiğini anlamasıştım bu arada topici den bişey anlamadım yeni üye olduğum için pek anlamıyorumm.

tabi canım hep diolar bi 400 ler bi 100 lerin aşağısı hiç geçmek bilmez die seni çok ii anlıorum ama inan öle böle geçio zaman oraya gelirsen kafan birazcıkda olsa dağılır canım şimdi ah erkekler bölümünde asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı die topik açtım bn şimdi herkes oraya kaydı alaınan şeylerin resimleri koyuluo şu daha iidir die konuşuşluo snde evli olduğun için senin fikirlerinide almak isteriz canım

turkbayragi $AFAK 155 turkbayragi
Allah ım onu koruu bana sağ sağlim gelmesini nasip eyle :Saruboceq:
ASKIM SENı ÇOKKK SEVıORUMM
ŞenizŞenizŞeniz:asigim::asigim:

hımm o sayıdaki rakamlar çok çabuk inio ya ben o zaman nasıl inmişsti anlamamıstım bile 100 den inmeye başladın mı işkence olmaya başlıo artık ki ben 155 deyken böleysem ooooooooo

hangi sayıdaysan o zor geliyo işte 300 lerdeyken 300 ler çok zor diyordum şimdi 300ler kolaymış 200ler geçmiyo diyorum 100 lere gelincede o zor gelir zaten öyle yada böyle her günü zor be bacım yaa
turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…