• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız sımdı bu konu acılınca aklıma eskılerden bırsey geldııı aklinialirimsmile
bı arkadasım vardı kız
neyse bıgun annesıne dayanamamıs ve sormus
nasıl oluyo o ıs dıye
sana acık acık dıyemem ama sadece sunusoylım dunyanın en zevklı seyı demıs :roflol:

dusunun artık bunu annesı kızına dıyoo :uhm:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy ne demek hayatım zevkle zevkle ay nası seviniyorum senin adına hilaim yaa geldiğimden beri senleyiz inan sanki ben teskere alıyomuşum gibi hissediyorum ne mutlu canım sana yaa...

ümmüşüm tepüğü sabırsızlıkla bekliorummm valla yaa ne gnler geçirioruz birlikte belkide yanımda olupta bana destek olmaya çalışan insanlardan bile daha fazla destek oldunuz bana çok teşekkür ederim cnm arkadaşımmm...
yüzümüze görmesekte kalbimiz bir bizim cnm bnm çok sağoll iiki tanıdım seni...
allahım senide nişanlına en yakın zamanda kavuştursun.bu arada fotoları da gördümmmyerimseniben allah enişteyi sana bağışlasınnnn:Saruboceq: bi daha da hiç ayırmasınnn:Saruboceq::nazar:

hoş geldin tatlım

hoşgeldin canımmzemuszemus

hoşgeldin melimmmopuyorumnanaktan

ay kızlar hoşbulduk anca yazabildimm

off bi sürü ödev yine onlara baktım internetten buldum şükür
yarın da onları hallediyim oh rahatlicam biraz daha

öyle yorgunum kii kendimi eve nası attım bilmiyom kaydirigubbakcemile3
ne acıkmışım ne bulduysam tıktım ağzımaa laelaelaelaelae

karnım da doydu uyku bastırdı :icecream:

annemmmmmmmmmmmm ümümün nişanlısıda böle olmalııı ayhhh :D mutlu oldum he aşkımın askerlik fotolarıma aklıma geldi :asigim::asigim: tütütütü maşallah hiç ayrılmazsınız inş tatlım tekerleme gibi oldu be :D:nazar::nazar::nazar:

ayyy canım yaaaa şımartma beniiii...:kedi:çok saol bitanem benim de bişi dicem ne konuşuyonuz siz kızz korkuyom falan ben anlamadım söle bakemm bide resimleri burdan editlersen çok sevinirim bitanem bende editlicem şimdi erkek gerçi bişi olmaz ama olsun boşver...

ayyy canım yaaaa şımartma beniiii...:kedi:çok saol bitanem benim de bişi dicem ne konuşuyonuz siz kızz korkuyom falan ben anlamadım söle bakemm bide resimleri burdan editlersen çok sevinirim bitanem bende editlicem şimdi erkek gerçi bişi olmaz ama olsun boşver...
olsun ya sımartmak değil kib ama sen bize lazımsın opuyorumnanaktan

ay kızlar hoşbulduk anca yazabildimm

off bi sürü ödev yine onlara baktım internetten buldum şükür
yarın da onları hallediyim oh rahatlicam biraz daha

öyle yorgunum kii kendimi eve nası attım bilmiyom kaydirigubbakcemile3
ne acıkmışım ne bulduysam tıktım ağzımaa laelaelaelaelae

karnım da doydu uyku bastırdı :icecream:
uyusana tatlım bu kadar yorgunsan

:roflol::roflol::roflol::roflol:

:lepi::lepi:

ummu bu arada ne mutlu sana nısanlın yuzuk takabılıyo :((((((((
bıızmkınde yasakmıs boynunda tasıyo
cok manevı bı durum ama ınsanın genede gucune gıdıyo ıstee :(((
evet canım takabiliyo izin var acemideyken izin yok die biliyodu takmadan gitmişti ama ustaya giderken götürdü takılıyomuş orda taktı oda hiç çıkarmadı yani acemisi hariç hep elinde çok şükür...hemide sola takmış hasbamm...:))
ümmüşüm tepüğü sabırsızlıkla bekliorummm valla yaa ne gnler geçirioruz birlikte belkide yanımda olupta bana destek olmaya çalışan insanlardan bile daha fazla destek oldunuz bana çok teşekkür ederim cnm arkadaşımmm...
yüzümüze görmesekte kalbimiz bir bizim cnm bnm çok sağoll iiki tanıdım seni...
allahım senide nişanlına en yakın zamanda kavuştursun.bu arada fotoları da gördümmmyerimseniben allah enişteyi sana bağışlasınnnn:Saruboceq: bi daha da hiç ayırmasınnn:Saruboceq::nazar:
canım yaaaa veda konuşması gibi olduuu gözlerim dolu dolu şuan ben gidene kadar gel arada hiç olmazsa hilalim yaa ay ne kadar kötü yaa bir buçuk sene herşeyi paylaşıp ediyoruz sonra yok olup gidiyoruz birbir hayat ne kadar acımasız yaa...:çok üzgünüm:
canım benim bende çooook memnunum seni tanıdığıma iiki tanımışım hayatım desteklerini asla unutamam aslaa....inşallah çoooooook mutlu olursun sevdiğinle hayatım artık yepyeni bi sayfa açılıyo önünüzde engel kalmadı artık hayat sizin hayatınız artık inşallah çooook mutlu olursunuz bitanem güzel haberlerini duymak istiyorum duyarız bi gün inşallah burada canım yaaaa...:a015:

ümmüm enişteyede sanada maşşallah:nazar:
rabbim size sizin gibi güzel evlatlar nasip etsin:Saruboceq:
canım benimm çok saol hayatımm Allah hepimöize sevdiğimizle beraber büyütebilceğimiz ikimize ait evletler nasip eder inşallah...

noon gözün aydın canım,darısı başımıza...
ümmü hoşgeldin kuzum...
ve kızlar amma sardınız çeyiz işine hee:)
saol canım benim hoşbuldum sende hoşgeldinn...
cnm bnm bana asıl yarın akşam uyku yok c.tesi gelio allahın izniyle öğlen 12de yanımdaaa...:nazar:

hilaaaaaaallll tiylerim diken dike oldu yaaaa canım benim yaaa....Şeniz

benim sevdiceğimde yüzüğünü ne acemilikte ne ustada çıkardı askerliğimi yakarım yüzüğü çıkarmam diyo askım benim..

oyyy canım bennımmm opuyorumnanaktan
benımkıde cıkarmıyodu ama işte el mahkum olunca boyle oldu
gercı sanırım az komutnaların gozune gırım bana alıssınlar o zaman bırsey demezler dıyo bakalım :gitme:

Back
X