- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.781
bizimkiler de tim orak gitti cnm korkmaa
ben de çok rüya gördm ama çıkmadı :)
canım izmirin kızları meşhur gelirken bitene kuma getirmesin bu sana ...kaydirigubbakcemile3
o da onu diyorya zaten:)deli benimkisi yaw.ama çokda sevimli.
**tmyy** çok saol canım desteğin için
bu arada ben rep verdiğim kişilere tekrardan veremiyo muyum çözemedim bu işi
itiraf ediyorum repin ne olduğunu gamze isteyince anladım vallakaydirigubbakcemile3
başkasına vermeden verdiklerime veremiyomuşum öyle uyarı geliyo
tüm foruma rep veremem herhalde :dilcikar:
heheheh sağol cnm:) olsun tatlım önemli değil. içimden geliyo veriom ben.
üst üste aynı kişiye rep veremiyosun bi limiti var ondan sonra verebiliyosun. boşver çokda önemli değil.ŞenizŞeniz
sen üzülme olumlu düşün yeter. şuan çok stresli bi dönem geçriyosun çok iyi anlıyorum seni. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.:Saruboceq:
aşkm bu akşam nöbetten geldi aradı beni...
nasıl olduysa ağzından kaçırdı yemekler bitmiş açmış
komutanla konuşcaklardı yemek için inş yemiştir bişiler yaaa...
şimdi yeni uyanmış hazrlanıyodur aşkm 1-5 nöbeti var bu gece
allah yardm etsn...
3 gündür hergün bir saatten fazla konuşuyoruz hatta dün 90 dk fazla konuştuk gece .....ilk kez bu kadar uzun konuşabilldik walla ...inşallah devamı gelir herkesede nasip olur...tabi bu kadar uzun süre konuşunca arada saçmalanıyor bazen ama olsun ....allaha şükürler olsun ....nete çıkamıyo bari böyle konuşabilelim .....muhammediminde 11-1 nöbeti vardı şimdi bitmiştir yatacaktır bende yatcam şimdi benim nöbette bitti dolayısyla kocişimin koynuna gircem birazdan bende walla. nöbet bitti .... ben rep isterim arkadaş yaaa banane hergün okadar şafak düşürüyorum liste düzenliyorum özel üye olmak istiyorum ben walla...gönüller bir o ayrı ama birbirimizde bu şekilde desteklemek lazım .........desteklerinizi bekliyorum bacularkaydirigubbakcemile3
rep nasıl veriliyor tatlım.yukarda bir terazi var.oraya basıyorum.beğendim kısmını işaretliyorum.o mu acaba?
biz aşkımla her akşam 30 dk kadar konuştuk gittiğinden beri:)allaha şükür konuşmama gibi dertlerimiz olmadı.allah herkesin sevdiklerinin sesleri doyasıya duymayı nasip etsin.hatta herkes kavuşsun canım.:)yüzyüze göz göze konuşalım dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?