- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #28.801
sağolun kıslarrr çoooookkkk teşekkür ederimmmm...
allah hepinize nasib etsinnnn:lepi:
yanlış hatırlamıyosan sizin askeriniz gelecekti bu günlerde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm geliooo allahın izniyle yarın saat 12 gibi gelmiş olacakkkk...kavuşucazzzz:teytey:![]()
evet cnm geliooo allahın izniyle yarın saat 12 gibi gelmiş olacakkkk...kavuşucazzzz:teytey:![]()
ay yavrum yaa inanamıyorum süper bişey gözün aydın.. mevlam bizlerede göstrsin ya senin gibi doğan güneşleri görünce 15 ayın bitebildiğine daha bi inanıyorum:)))))
ya bişey sorucam oradan kaçta ayrılıyo benimkide şimdiden onları araştırıyo saat 24 geçer geçmez çıkanlar oluyormuş galiba
inan cnm bitiyooo bende geçen sene bu zamanlar bitmez diodummm ama bitti yeterki sağlıklı olsunlar zaman iyi yada kötü geçmeye mahkummmm:sm_cool:
dediğin gibi bitanem sağlık olsun bak siz nasıl bitirdiyseniz bizde bitireceğiz allahımın izniyle:))) çok sevindim adına gerçekte.. hehe son ayrılığınız olur inşh![]()
yok tatlım yaa malesef onlar yalan.bnmki şırnakta askerdi şimdi ktmde mardinde.şırnaktan çarşamba günü çıktı günü yarın doluo o yüzden yarın sabah 8de çıkıcak allahın izniylee...
Selammmmmmmmmmmmmmm kizlar....
Ben geldimmmmmmmmmmm... Nasilsinizzzzzzz?