• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay yavrum yaa inanamıyorum süper bişey gözün aydın.. mevlam bizlerede göstrsin ya senin gibi doğan güneşleri görünce 15 ayın bitebildiğine daha bi inanıyorum:)))))

inan cnm bitiyooo bende geçen sene bu zamanlar bitmez diodummm ama bitti yeterki sağlıklı olsunlar zaman iyi yada kötü geçmeye mahkummmm:sm_cool:

ya bişey sorucam oradan kaçta ayrılıyo benimkide şimdiden onları araştırıyo saat 24 geçer geçmez çıkanlar oluyormuş galiba

yok tatlım yaa malesef onlar yalan.bnmki şırnakta askerdi şimdi ktmde mardinde.şırnaktan çarşamba günü çıktı günü yarın doluo o yüzden yarın sabah 8de çıkıcak allahın izniylee...

turkbayragi :nazar: ŞAFAK 434 turkbayragi :nazar:
ALLAHIM SEN AŞKIMI KÖTÜ ıNSANLARDAN KORUUU YARABBıM:Saruboceq:
ALLAHIM ŞAFAĞIMIZ GÖZ AÇIP KAPAYANA KADAR GEÇSıN ıNSALLAH:Saruboceq:
AŞKIM VATAN ıÇıN GıTTıN BENıM ıÇıN DÖNECEKSıN ıNŞALLAH BEKLıYORUM BıTANEM yerimseniben
434 OHHHHHH OHHHHH BAŞKADA YOK BıTECEK GıCECEK AŞKIM BANA GELECEKKK :lepi:

inan cnm bitiyooo bende geçen sene bu zamanlar bitmez diodummm ama bitti yeterki sağlıklı olsunlar zaman iyi yada kötü geçmeye mahkummmm:sm_cool:

dediğin gibi bitanem sağlık olsun bak siz nasıl bitirdiyseniz bizde bitireceğiz allahımın izniyle:))) çok sevindim adına gerçekte.. hehe son ayrılığınız olur inşh;)

yok tatlım yaa malesef onlar yalan.bnmki şırnakta askerdi şimdi ktmde mardinde.şırnaktan çarşamba günü çıktı günü yarın doluo o yüzden yarın sabah 8de çıkıcak allahın izniylee...

hımm anladım benim eşimde osmaniyede araştırıyoruz şimdiden en kısa zamanda nerden gelebilir diye.onlarda varmış o saatte çıkan inşallah oda çıkabilir.

ŞAFAK 437.. :nazar: BAŞKADA YOK!!!!!!!!

GEÇıP GıTMEYE MAHKÜMSUN ZAMAN..!!! :jeyyar:

SONUNDA BıZ KAZANACAĞIZ..!!! :smiley-cool:

VE ANGELIMIN DEDıĞı GıBı ;

VATAN ıÇıN GıTTıN BENıM ıÇıN DÖNECEKSıN CANIMMMMMM ASKERıMMMMMM..!!! :enbuyukkk:

ALLAH'IM SENı KORUSUN MELEĞıM.. :asigim: :asigim: :asigim:

Back
X