• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kendininkine konduramıyon dimikaydirigubbakcemile3 acıklama yapmıssın koptum bekar olanlar sevgilisiz olanlar diyekaydirigubbakcemile3 valla kısım oraya giden dansoz nasıl olur siz bi dusunun bakılmas bilesempatiksalakcinni

konduramıyorum tabi yaaaa güzel düşünelim güzel olsun ama ne gülüyosun :P kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çıplak olur nasıl olcak:P:P:P

yokya ben demistim bikere dansoz falan gelicekmi diyede burası kısla ufacık yer oyle eglencemi olur burda dedi..bide yol kenarında dagların arasında ama buyuk yerleri bilememkaydirigubbakcemile3

büşra yaaaa kötü haber tallalı gibisin :oklava:

heheheh ayy bn buna çk güldüm yaa bnimki hiç bana böle bişe sölemezdi hatta gelceği günden önceki akşam nette baya konuşmuştuk üff ya keşke kütahyada kalaydı merkezde ya ne güzel askeriyenin içinde cafe vardı görüşüoduk üff yaaaa bitsin askerlikkkkkkkkkk

kızlar ben geldim herkes iyimi şafaklar azalıyo:kahve:
marttanda çıkıcaz hayırlısıyla:1hug: 300lerden kurtulmama çok var:a015:
ama olsun azalıcak eli mahkum:asigim: ben fazla giremiyorum hepiciklerinize kocaman mucuksgamyoncuiremsu

slm kzılarrr bugun konustuklarınıza bı goz gezdırdımde eskı sevılılerın araması konusu gecmıs hepımızınkıde aynı ana mı denk geldı kötükedihüso
benım eskı sevgılımde bugun nısanlımın facebooka arkadaslık teklıfı yollamıs
tamam nısanlımında arkadsı ama mahsus yapıyo bılıyorum offffffff cok moralım bozuldu kötükedihüso

Back
X