• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hay ben öyle şıngırdatmaya :(

kocalar elden gidiyo bacılar engel olalım:P :lepi:

Nasıl engel olcankii, =))) ya ben sanmıyorumm dansöz geliceğinii düşünsenizee kadın yüzü görmeye muhtaç erkekler topluluğun ortasınaa yarı çıplak bi kadınn =))) Okadın ordan sağ çıkarmı hiç yaww :roflol:
ben arasın sorarım:)

Kıss not al en iyisi sen unutmaa =))) Bir süürü şey soracaan sırnaşık şey

Nasıl engel olcankii, =))) ya ben sanmıyorumm dansöz geliceğinii düşünsenizee kadın yüzü görmeye muhtaç erkekler topluluğun ortasınaa yarı çıplak bi kadınn =))) Okadın ordan sağ çıkarmı hiç yaww :roflol:

haha yerler o kadını he.. tabi bekar olanlar yani sevgilisiz olanlar delikafadulden

engel olamayız tabi mafoldumben

ama bence gitme dersek gitmezler :asigim:

İçimdeki duygumu değil hatalarımı ararlar
Gönlümdeki masalı sormazlar bile
Hep böyle midir bu çarkın dönüşü
Karanlık mıdır ilerdeki aydınlıklar

Hep böyle midir bu çarkın dönüşü
Karanlık mıdır ilerdeki aydınlıklar

Yol verin bana dağlar yüreğim kan ağlar
Sevdiğimden ayrı düştüm
Kimler anlar

Derdimi sormazlar
Sorar ağlamazlar
Derdi aşka düştüm canım kimler anlar

haha yerler o kadını he.. tabi bekar olanlar yani sevgilisiz olanlar delikafadulden

canım bekarı olanda evli olanında bakar yahu gözleri görmez bişey yarıçıplak kadını görünce aval aval bakarlar:oklava:

kendininkine konduramıyon dimikaydirigubbakcemile3 acıklama yapmıssın koptum bekar olanlar sevgilisiz olanlar diyekaydirigubbakcemile3 valla kısım oraya giden dansoz nasıl olur siz bi dusunun bakılmas bilesempatiksalakcinni

hoşgeldin canım bugünde seni soruodum he nerelerde die napıosun uzun zamnadır girmiosunn nerelerdesin sn bakem

hosbulduk dadlu garılar :D yaw heç sorma benim internet yamuldu accık yaf:jeyyar: net yoktu o yüsden giremiodum şimdi oldu çok şükür bea sositososito siz neediinis bakem boshayallersmile
heye gıs bizinkinin orda da eglence yapmışlar biri gelmiş sarkı falan söölemiş ama adammış eheheh kadın diil sempatiksalakcinni sositososito delikafadulden rahatladım o yüsden :jeyyar: moral olsun die yapıolarmış yaw fena mı bea :jeyyar: alişanda çıkcakmış beyefendinin psikolojisi bozukmuş (15 ay usun dönem yapıo bizimkinin orda) çıkmamaış sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 Yerlerr tabii, valla dansöz var deseydi gitme derdim de yok dedii, doğru söledğini nerden biliceemm oda var bilmiyorumkismile

Acemi bitene doğruu sizinde olucaak böle eğlence canımcımm =)))) :icecream:

Back
X