- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #30.921
Çektirmemiştir belkim dahabnde ççk merak ediorum ama uyuz bitane bile resmini göstermedi ya nedne olabilir kızlarr hhıı=????
Eminim çok yakışacağına zaten ah bi görsem yine aşık olurum şine aşık olurum :kedi:ayy ya hatırladım da saçlarını teslim olmadan önce amasyada kestirdik birden öyle garip olduydu ki,kamuflajını giyerken ben de ordaydım ayy çok tuhaf oluyo insan:S sonradan gördüğümde ama böyle oturmuş oluyo,kamuflaj falan eskiyo tabi:) şaşırırsın birazcık ama yakışıyor ya:)
bende o gün gelsin geçsin şu 7 gün diye dua ediyorum :dance:ben gördüm askerimi kamuflajların içinde koca koca botlar bide amerikan tarzı desenli garip bi kamuflajdı yazlık diye öle vermişlerdi ama yinede çooooook yakışmıştı çook beğendim bakmaya doyamadım o gün :1rolleyes:
Kıss benmkinin öle kamufulaj elbisesiyle görüntüsü yok =)) olsa koparım heraldee :roflol:
Ayy kıslarr valla acıyorum aslında hee, benmkiinin orda sular yokmuş duş bölümünda buda gitmiş mutfakta saçımı yıkadım bitek diyoo, Çok titizdee 3 günden sonra duramıyoo :roflol:
ama bn çk merak ediorum yaaa(kesin yani beğenmiodur oo ama zaten kısa saçda hiç yakışmamış ayy gördüm aboww bu ne dediydim iiçmden belli etmedim:roflol:
evet canımLeyyn sizin bahsettiğin kamufulaj elbisesii askeri kıyafetmi laa ? bilmiyorumkismile
Leyyn sizin bahsettiğin kamufulaj elbisesii askeri kıyafetmi laa ? bilmiyorumkismile
sen ne düşündün kız:))) askerin kamuflajı ne olcak başka
kızlar merhaba
ben aranıza yeni katıldım
sevgilim askerde çok zormuş ya
gideli daha 15 gün oldusenağlama
Yaa hani bu dallardan oluşan kıayfet var yaa ondan sandımm =))) Kamufulaj deyince direk ona gitti aklımm
Yoksa gördümm canımm askeri kıyafetlee onuu =))) :roflol:
kızlar merhaba
dallardan oluşan kıyafeti anlamadım yaaaa:S
ben geldiimm sempatiksalakcinni napiis gıslar :jeyyar:
kızlar merhaba
kızlar merhaba
Hoşgeldiin canımm merak etme beraberr yicezz burda şafaklarıı =)) cokacimcoook
Kıss hanii yapraklar falan oluyo ya kıyafetin üstündee,böle yattığında falan ot görüntüsü veriyoo düşmana karşı =))) yaa öle bi kıyafet var filmlerde falan görüyorumm :roflol:
hoşgeldiin:) sen napıyosun asıl? ya ben dün uyuyakalmışım ya kızmadın demi mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?