Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bnde ççk merak ediorum ama uyuz bitane bile resmini göstermedi ya nedne olabilir kızlarr hhıı=????
Çektirmemiştir belkim daha
Eminim çok yakışacağına zaten ah bi görsem yine aşık olurum şine aşık olurum :kedi:
bende o gün gelsin geçsin şu 7 gün diye dua ediyorum :dance:

benimki hala alışamadı o kısacık saçlara aksinede benim gözüm çok alıştı saçlı sakallı gitmeden önceki resimlerine bakyorumda tuhaf geliyo gözüme kaydirigubbakcemile3

ayy yazık ya hehehedelikafadulden

ama bn çk merak ediorum yaaa(kesin yani beğenmiodur oo ama zaten kısa saçda hiç yakışmamış ayy gördüm aboww bu ne dediydim iiçmden belli etmedim:roflol:

Bende ilk gördüğümdee aboowww dediimm, Kıllar gidince içindee ne çıkmış bunun böle diyee ama =))) sonradan gözüm alıştı artıkınn.. 1yıl böle valla

kızlar merhaba
ben aranıza yeni katıldım
sevgilim askerde çok zormuş ya
gideli daha 15 gün oldusenağlama

Hoşgeldiin canımm merak etme beraberr yicezz burda şafaklarıı =)) cokacimcoook
dallardan oluşan kıyafeti anlamadım yaaaa:S

Kıss hanii yapraklar falan oluyo ya kıyafetin üstündee,böle yattığında falan ot görüntüsü veriyoo düşmana karşı =))) yaa öle bi kıyafet var filmlerde falan görüyorumm :roflol:

ee o zaten değil mi:) anam bunların kaç tane kıyafeti var:)) sizinkilere fazla mı verdiler leeeyn benimkine bi dene verdiler anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…