- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #30.901
dağıtıma ne kadar var?
5.buçuk ay oldu canım alıştımda işte arada böle çıkıo ama iiyiz bu aralar çk şükür
saymıyorum kaydirigubbakcemile3
ama yemin törenine 7 gün kaldı gidicem de :kedi: :dance:
Ayy canım ne güzelll evci izinine çıkıcak mı sennki ?
saymıyorum kaydirigubbakcemile3
ama yemin törenine 7 gün kaldı gidicem de :kedi: :dance:
ayy inşallah gidersin canım ben gidememiştim izmirdeydi :1no2: seninki nerde? nişanlımısnız siz yada sözlü?
günümüzün önemli büyük kısmı işyerinde geçiyo işyerinde sorun olması çok kötü o yüzden hem bide askerlik günleri çok ağır geçmek bilmiyo bugün arayamadı falan stresi oluyo onun için bide işyeri sorun çıkarmasın yaa bazen bende iş yerinde delleniyom patrona neyse şimdilik sorun yaşamamana sevindim canım alışınca herşey düzeliyo
Dağıtımı olmayacağı için 2 gün çıkabiliyor ama ben anca gitmek için izin alabildim kalmaya izin alamadım. Sabah gidip akşam dönücem. Maalesef
Anladım canımmm, ama 1,5 ay daha çabuk geçiyoo merak etmee.. Görüyosun orda o hallini rahatlıyosun en azındaan =)) Şaşırabilirsinnn gördüğündee saçlarr kısacıkk, sakal faln yokk parlıolar resmeen :roflol:
aynen öyle zaten kamuflajların içinde nasıl görünüyor çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
ewet canım aynen öle valla şu 2 gündür iyiyiz çk şükür ewet canı bide askerlik işin içine girince kötü oluo maşesef ne iş yapıosun canım
bnde ççk merak ediorum ama uyuz bitane bile resmini göstermedi ya nedne olabilir kızlarr hhıı=????
aynen öyle zaten kamuflajların içinde nasıl görünüyor çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
bnde ççk merak ediorum ama uyuz bitane bile resmini göstermedi ya nedne olabilir kızlarr hhıı=????
utanıodur,kendini o şekilde beğenmiyodur falan,gösteremiyodur sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?