E
eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #31.021
iyiyim babyim sen nasılsınaklinialirimsmile
ohooo kuzu yıl olduevlendim barklandım aynı sen gibiyimboshayallersmile
hosbuldum canım nasılsınzemuszemus
Sıkıldım boshayallersmile
tibete gitmek istiyorum ben boshayallersmile
gidelim turuncu çarşafları üstümüze saralım gidelim anasını satiim yatibet mi ben de geleyim yaaaa...:) burdaki öküzler az geldi tabi bıktık yurdum öküzünden
gidelim turuncu çarşafları üstümüze saralım gidelim anasını satiim ya
çok sıkıldım ben boshayallersmile
oranın öküzleri buranın öküzelir gibi değildir hem
nirvanaya ulaşmıştır onlar
:)))) irlanda da bir köye gitsek de olur:)
selammm kızzlarr ben geldiiimm aşkımla reesımlerımızı çıkardım ona yollıcam:asigim:
hoşgeldin, süper ya fotolar çıkmadan ben hep çok heyecanlanıyorum,anam o da merakla bekliyodur.
Bende geliyorum sizleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Dubai, misir falan olsun beaaa
Bende geliyorum sizleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Dubai, misir falan olsun beaaa
amin canım evet süper katılıyorum:asigim: ee yazın gene sen mi geliceksin tryegamyoncuiremsuOhhhh helal olsun sana ozaman.. bizdensin ozaman
Evlilik süper bisey..
Darisi bekarlara..... Insallahhh :lepi:
zemuszemus bende gitmek istiyorum amsterdama tibete ahh ahhboshayallersmileSıkıldım boshayallersmile
tibete gitmek istiyorum ben boshayallersmile
:roflol::roflol: ya kızım cok alemsinsırnaşık şey evet ama bitiricez:lepi: gelicekler tabi alıcaz yarilerimizi:asigim:biten 22..
kalan 432..
çoğu gitti azı kaldı meleğim:)
geleceksin ALLAH'ımın izniyle ..
bekliyorum..
:roflol: dügün istemiyorum benmirmirmirmir ama bakalım sağ salim bi gelsin msraflar onu bekler kıyamam:asigim: artıkın kız tarafı olarak verin ceyizimi:roflol::roflol:iyilik sağlık ya ne olsun...nikah mı yaptınız,düğün mü bekliyosun sen de yoksa? anaam kızlar yavaş yavaş evlenin uleee çok masraflı olceksiniz:)
sanada selam:dilcikar: banada yollasempatiksalakcinni kızım gecen herkeşin adını yazdın beni yazmadın insan merak eder hain karukaydirigubbakcemileselammm kızzlarr ben geldiiimm aşkımla reesımlerımızı çıkardım ona yollıcam:asigim:
Allah'ın izniyle izin vakti gelsede bzide yapsak:kedi:Evet bu yaz gene gelecem turkiyeye.. bodrum tatili yapacaz askimla..
Ali$tim artik bea.. ucak firmasina abonemi olsam ne =)
Amsterdam guselll... oraya git vallahaaa....
ya göremıyorumkı kımlerın açık oldugunuu bazeeenn evet sen nerelerdesınn bakım heeklava:
]
HAHAA =)) RESİMLERE KOPTUMM VALLAA delikafadulden
saoll canımcımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?