Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim babyim sen nasılsınaklinialirimsmile
ohooo kuzu yıl oldu evlendim barklandım aynı sen gibiyimboshayallersmile

hosbuldum canım nasılsınzemuszemus

iyilik sağlık ya ne olsun...nikah mı yaptınız,düğün mü bekliyosun sen de yoksa? anaam kızlar yavaş yavaş evlenin uleee çok masraflı olceksiniz:)

Ohhhh helal olsun sana ozaman.. bizdensin ozaman
Evlilik süper bisey..
Darisi bekarlara..... Insallahhh :lepi:
amin canım evet süper katılıyorum:asigim: ee yazın gene sen mi geliceksin tryegamyoncuiremsu
Sıkıldım boshayallersmile
tibete gitmek istiyorum ben boshayallersmile
zemuszemus bende gitmek istiyorum amsterdama tibete ahh ahhboshayallersmile
biten 22..
kalan 432..
çoğu gitti azı kaldı meleğim :)
geleceksin ALLAH'ımın izniyle ..
bekliyorum..
:roflol::roflol: ya kızım cok alemsinsırnaşık şey evet ama bitiricez:lepi: gelicekler tabi alıcaz yarilerimizi:asigim:
iyilik sağlık ya ne olsun...nikah mı yaptınız,düğün mü bekliyosun sen de yoksa? anaam kızlar yavaş yavaş evlenin uleee çok masraflı olceksiniz:)
:roflol: dügün istemiyorum benmirmirmirmir ama bakalım sağ salim bi gelsin msraflar onu bekler kıyamam:asigim: artıkın kız tarafı olarak verin ceyizimi:roflol::roflol:
selammm kızzlarr ben geldiiimm aşkımla reesımlerımızı çıkardım ona yollıcam:asigim:
sanada selam:dilcikar: banada yollasempatiksalakcinni kızım gecen herkeşin adını yazdın beni yazmadın insan merak eder hain karukaydirigubbakcemile

Evet bu yaz gene gelecem turkiyeye.. bodrum tatili yapacaz askimla..
Ali$tim artik bea.. ucak firmasina abonemi olsam ne =)

Amsterdam guselll... oraya git vallahaaa....

ya göremıyorumkı kımlerın açık oldugunuu bazeeenn evet sen nerelerdesınn bakım heeklava:
sanada selam:dilcikar: banada yollasempatiksalakcinni kızım gecen herkeşin adını yazdın beni yazmadın insan merak eder hain karukaydirigubbakcemile[/QUOTE]

Evet bu yaz gene gelecem turkiyeye.. bodrum tatili yapacaz askimla..
Ali$tim artik bea.. ucak firmasina abonemi olsam ne =)

Amsterdam guselll... oraya git vallahaaa....
Allah'ın izniyle izin vakti gelsede bzide yapsak:kedi:
ol bacum indirim yapsınlar sana:roflol: sen gittin mi ay bende gitmek istiyorum askımlan ama:asigim:

ya göremıyorumkı kımlerın açık oldugunuu bazeeenn evet sen nerelerdesınn bakım heeklava:
]

:kedi: asıl sana oklava hıh merak etme senklava:
hehehe brdayım ain domdom sen neler ediyosun alıstın bakomdavereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…