Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sen gıdersınde onlar senı askerıyeye alır mı :))))))
ben az once cok pıs kendımı gaza getırdım askerımı aradım sesını duydum ohhhhhh opuyorumnanaktan

alırlar alırlar:) komutanını ararım cepten bir ayar çekerim çok özel lütfen 10dk görim derim getirir valla olmazsa da zaten beklerim ziyaretçi yerinde sabahı nasılsa sabah gelir

ohhhhh sen ballıssınn vallaa nerdeydi senınkı git gör valaakaydirigubbakcemile3 usta bırlıgıne gecınce uzaga duserse daha zor

canım amasyada zaten yakın değil 6 saat sürüyo yol:S göçebe oldum vallahi:S ustaya geçse ne var bende taşıncam gittiği yere,belli olaydı bi yaa...ustayı nerden getirdin kız şimdi aklıma:)

canım amasyada zaten yakın değil 6 saat sürüyo yol:S göçebe oldum vallahi:S ustaya geçse ne var bende taşıncam gittiği yere,belli olaydı bi yaa...ustayı nerden getirdin kız şimdi aklıma:)

ayyyy oh ne güzelll evcide cıkar o haftasonları bırlıktesınız:asigim: ne güzel yaa bende üni.tercıhlerıme ilk eskışehir yazıcammm aşkımın yanınaaaklinialirimsmile

alırlar alırlar:) komutanını ararım cepten bir ayar çekerim çok özel lütfen 10dk görim derim getirir valla olmazsa da zaten beklerim ziyaretçi yerinde sabahı nasılsa sabah gelir
hehe o halde ıyıymıssın senn :))

ayyy canımm bırdn sana ımrendım valla
askerdeyken evlı olmanın en ıyı avantajı bu olsa gerek zemuszemus
ne guzel ıstedıgını zaman yanına gıt kımse nereye gıdıyorsun nıye gıdıyorsun dıyemezz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…