- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #31.161
ben geldım yınee kizlarrr
ben geldimmmm =))
hoşbulduk canım niye kımsecıkler yok aa
gaza getirmeyin giderim walla:)
gaza getirmeyin giderim walla:)
kaydirigubbakcemile3 git vallaa ne güzel senınkının yemın torenı oldumuu canım gıdıcenmiturkbayragi
yok canım ayın 26sında tören evci çıkıcaz inşallah...ben pazarları gidiyom çok şükür zaten,şimdide gitsemmiki yaf..D
sen gıdersınde onlar senı askerıyeye alır mı :))))))
ben az once cok pıs kendımı gaza getırdım askerımı aradım sesını duydum ohhhhhh opuyorumnanaktan
ohhhhh sen ballıssınn vallaa nerdeydi senınkı git gör valaakaydirigubbakcemile3 usta bırlıgıne gecınce uzaga duserse daha zor
ohhhhh sen ballıssınn vallaa nerdeydi senınkı git gör valaakaydirigubbakcemile3 usta bırlıgıne gecınce uzaga duserse daha zor
canım amasyada zaten yakın değil 6 saat sürüyo yol:S göçebe oldum vallahi:S ustaya geçse ne var bende taşıncam gittiği yere,belli olaydı bi yaa...ustayı nerden getirdin kız şimdi aklıma:)
hehe o halde ıyıymıssın senn :))alırlar alırlar:) komutanını ararım cepten bir ayar çekerim çok özel lütfen 10dk görim derim getirir vallaolmazsa da zaten beklerim ziyaretçi yerinde sabahı nasılsa sabah gelir
canım amasyada zaten yakın değil 6 saat sürüyo yol:S göçebe oldum vallahi:S ustaya geçse ne var bende taşıncam gittiği yere,belli olaydı bi yaa...ustayı nerden getirdin kız şimdi aklıma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?