E
eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #31.221
izne gelcem demıstı bıras once aradı gelemıomus ben okdar ümitlenmıstım kı gelcek dıe
nisandan sonra ızın werıolar dedı ama ozamanda ben gelmıcem dedı
nie gelmıo anlamıorum.mafoldumben
canımm belkı sana suprız yapacaktırr??
zannetmıorum ztn gelmıcem dıodu benım zorlamamla gelcektı oda olmadımafoldumben
oyy canım demesi kolay bilişyorum ama üzülme...vardır mutlaka bir sebebi ama öyleyememiş olabilir telefonda,müsait olduğu zaman açıklayacaktır eminim.
canım bugun aklıma geldı bıraz daha arartırdım
2002 yılından berı bu olay gundemdeymıs anla yanı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
o baska cnmmm bi kaç önce orgeneral demiştiii ama araya baska seyler girince ssadece ertelendiii her an düşebilir yaniii budaa bizim askerimizim 12 ay sonra geleceğinin göstergesi olacak inss opuyorumnanaktan
ocakta gündeme geldiydi de araya açılımlar falan girdi,bir de ergenekon falan...başbakanlığa online dilekçe yazalım kızlar toplu,gündeme tekrar getirsinler:) ciddiyim he güldüğüme bakmayın
ocakta gündeme geldiydi de araya açılımlar falan girdi,bir de ergenekon falan...başbakanlığa online dilekçe yazalım kızlar toplu,gündeme tekrar getirsinler:) ciddiyim he güldüğüme bakmayın
sence bızım bı dılekcemıze bakıp umursarlarmı kı :gitme:
kızım birlikten kuvvet doğarrrr neden olmasın denemede fayda vae bence sevdiceklerimiz için değmez mi kiii bilmiyorumkismile
ayy dusse ne guzel olurdu ocak ayında askım gelmıs olur hatta belkı seneye yaza dugun bıle yapardık böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
anammm kız delımısın tabı deger
eee kım yazacak sırnaşık şey
edebıyatı kuvvetlı olan el kaldırsın
söyle acıklı göz yasartıcı dıkkat cekıcı bı dılekcee :roflol:
ttamam yaa saka yaptımm
ee cıddı yazalım barıı
bnm kide şubatta gelmiş olcak veeeeeeeeeeeeeeeeee düğün mart nisan gibi olabilirrrr tanrım lütfen düşsün yaaaa :kedi:
orgenerale mi yazcazzz eheeheeehe zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?