Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyi canım nolsun çok sıkıntılı bir rüya göryordum sabah nasıl kasmışım kendimi
avucumu zor açtım ama rüyayı hatırlamıyorum boshayallersmile
sonra sevgilim uyandırdı çok şükür rahatladım :asigim:

ne güzel bak 200 ler bitiyor az kalmış
benim 435 boshayallersmile

rüyan hayır olsun inşallah:teselli:
ama bak seninde 400ler az kalmış 300 ler çabuk geçer gelirsin benim gibi 2oo lere off bende daha yarıya gelemedim amaakannehir

74 gün canım acemiliği :çok üzgünüm:

zor yaa benimki 28 gün yaptı. 28. gün yemin töreni vardı ben gidemedim 29. gün geldiğinde gördüm nasıl değişmişti anlatamam saçını falanda burda kestirmemişti bide ağustosta gitmişti saç kısacık sakal yok bide esmerdi hepten kararmış çok güldüm halina çokta üzüldüm belliki güneşin altında baya eğitim yapmış neyse öle böyle 249'a geldik ama bide 23 gün izni var onları düşmedim şafaktan aslında düşsem iyi olur kullanmıycak çünkü izinlerini seninki nerde askerdi?

Isparta'da canım 26 sında yemin töreni var gidicem inşallah biletimi filan aldım
çok heyecanlıyım :kedi:

Isparta'da canım 26 sında yemin töreni var gidicem inşallah biletimi filan aldım
çok heyecanlıyım :kedi:

kız hiçbişe kalmamış törenine

melikecim düş o zaman ne die eziyet ediosun kendine valla bna 100 ler çarçabuk geçicek gibime gelio geçioda çk şükür bu gün 7 ayımız bitio kalıo 6 ay yarabbim çk şükür bugünlere gelebildik darısı sizlerin başına canlarım

evet canım ya bir hafta var dolma sariciiiiimm :dance:

amin canım darısı başımıza :1rolleyes:

normalde 3o gün dimi izin bi dağıtımı kullandı 23 gün kalıyo onuda düşersem 249 dan 223 e düşüyo ama meg 26 gün düşmüştü o programdan ayarladı yoksa 26 mı düşsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…