Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

normalde 3o gün dimi izin bi dağıtımı kullandı 23 gün kalıyo onuda düşersem 249 dan 223 e düşüyo ama meg 26 gün düşmüştü o programdan ayarladı yoksa 26 mı düşsem?

selam kızlaropuyorumnanaktan

toplam izin süreleri,'30 gün'..
dağıtımda 7 günü mecburi kullandırıyolar..
geriye 23 gün kalıyo..

kaydirigubbakcemile3 kıss benmki izine geldiğinde bende yapmıştımm (annemin yardımyla tabi) kuş üzümü, azıcık tarçın süperr oluyo valla cokacimcoook

ben yemin törenine gidicem ya kaydirigubbakcemile3
bol bol yapiim ordaki arkadaşlarıyla yerler diye düşündüm kaydirigubbakcemile2
püf noktalarına bakıyorum şimdi kaydirigubbakcemile2

ben yemin törenine gidicem ya kaydirigubbakcemile3
bol bol yapiim ordaki arkadaşlarıyla yerler diye düşündüm kaydirigubbakcemile2
püf noktalarına bakıyorum şimdi kaydirigubbakcemile2

hımm =)) iyi düşünmüüşün, öğren bakalımm ama en önemliside yaprakk seçimi taze olması gerekirrr sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Kıss ozamann dikkatli sar hee =)) ben kayınvalidede bakmıştı tadınaa, geliniimm yapmış yiyiimm dediii, götürdüü valla sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
sorma ya zaten kadın bi dolma sarıyo serçe parmağımdan ince ben napıcam bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
anammm duygum sen ne heycanlısındır şimciiiii zemuszemus
sorma canım ya az kaldı ne giysem
ne götürsem ne yapsam telaşı başladı yaa :kedi:

1 haftada onlar fazladan verirler yol falan diyee daha erken çıkarr canımm merak etmee =)) kafadan 1 ay gitti iştee zemuszemus

ya inşallah kullanmaz izinlerinide düşer böyle 1 ay bi ara amcamınoğlunun düğünü var 3 dün kullanırım demişti kardeş gibiler amcaoğluyla bide çok sıkılmıştır değişiklik olur diye bişi dememiştim ama kullanmasını istemedim neyse geçenlerde bi haftasonu evcile çıktı dedim düğünde yine kopar bi evcil izni hiç kullanma bence izinlerini erken bitsin bakıcaz artık dedi inşallah öyle olur yaa

sorma ya zaten kadın bi dolma sarıyo serçe parmağımdan ince ben napıcam bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

sorma canım ya az kaldı ne giysem
ne götürsem ne yapsam telaşı başladı yaa :kedi:

hadi hayırlısı inşallah düşündüğün herşey gönlünden geçirdiğin gibi geçer canım benim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…