- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #31.341
normalde 3o gün dimi izin bi dağıtımı kullandı 23 gün kalıyo onuda düşersem 249 dan 223 e düşüyo ama meg 26 gün düşmüştü o programdan ayarladı yoksa 26 mı düşsem?
Günaydınn canımm, hoşbulduukk =)) keyifler nasıl bakalım?günaydın şekerim hoşgeldin bayanssulusmile
günaydın büşüm naber?
iyi canım yaprak dolması nasıl yapılır videosu izliyorum kaydirigubbakcemile3Günaydınn canımm, hoşbulduukk =)) keyifler nasıl bakalım?
iyi canım yaprak dolması nasıl yapılır videosu izliyorum kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kıss benmki izine geldiğinde bende yapmıştımm (annemin yardımyla tabi) kuş üzümü, azıcık tarçın süperr oluyo valla cokacimcoook
ben yemin törenine gidicem ya kaydirigubbakcemile3
bol bol yapiim ordaki arkadaşlarıyla yerler diye düşündüm kaydirigubbakcemile2
püf noktalarına bakıyorum şimdi kaydirigubbakcemile2
selam kızlaropuyorumnanaktan
toplam izin süreleri,'30 gün'..
dağıtımda 7 günü mecburi kullandırıyolar..
geriye 23 gün kalıyo..
Günaydınn canımm, hoşbulduukk =)) keyifler nasıl bakalım?
Günaydııınn canımmm =) iyidirr senden nbrr ?
hımm =)) iyi düşünmüüşün, öğren bakalımm ama en önemliside yaprakk seçimi taze olması gerekirrr sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
=))) sennki yakında zateen kullanmasıınn tabii, sevindimm canımm 23 günde iyi valla..iyi canım ne olsun şafak izinleri düşünce 226 ya düştü mutlu oldum biraz iştekaydirigubbakcemile2
evet öyleymiş ilk defa sarıcam ya:roflol:
evet geliyor ikimiz gidiyoruz aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 sararsınn canımm, kayınvalide 'de gelicekmii törene ?
evet geliyor ikimiz gidiyoruz aklinialirimsmile
iyi tabi büşüm yaa 23 gün birden düşmek bir aydan 1 hafta az demek oh oh :içelim:
sorma ya zaten kadın bi dolma sarıyo serçe parmağımdan ince ben napıcam bilmiyorum kaydirigubbakcemile3Kıss ozamann dikkatli sar hee =)) ben kayınvalidede bakmıştı tadınaa, geliniimm yapmış yiyiimm dediii, götürdüü valla sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
sorma canım ya az kaldı ne giysemanammm duygum sen ne heycanlısındır şimciiiii zemuszemus
1 haftada onlar fazladan verirler yol falan diyee daha erken çıkarr canımm merak etmee =)) kafadan 1 ay gitti iştee zemuszemus
sorma ya zaten kadın bi dolma sarıyo serçe parmağımdan ince ben napıcam bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
sorma ya zaten kadın bi dolma sarıyo serçe parmağımdan ince ben napıcam bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
sorma canım ya az kaldı ne giysem
ne götürsem ne yapsam telaşı başladı yaa :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?