Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:Saruboceq:Amin...

Allah kabul etsin inşallah,bu dua hepimizin duası..
senin de askerin,şu ameliyatı kolayca atlatsın ve biran önce sağlığına kavuşsun inşallahh arkadaşımmm..
iyi ki varsın ve bizimlesin güzel yürekli Hejar'ımmopuyorumnanaktan
çok duygulandım çookkk:sinifsinif:
sağol varol canımmm..

hoşbulduk canım,nerelerdesin sen kaç gündür yoksun merak ettim
oy oy doktorum civanımmmm merakta edermiş ya dersanem varya yorgun argın geliorum die bi gün giremedim eve gec geldim hemen uyudum bide dün daymlarda kaldım cepten nete girmeye çalıstım hep ama nedense google girio siteyi açmıo anlamadm valla o yüzden yani yoksa ben sizi hiç bırakırmıyım yahuuu
selam kızlar ben geldimm bilmiyorumkismile şafakkk 241 :)

hoş geldin tatlım Allah kolaylık versin :Saruboceq:

tamam canım sorun olmasın da:) msn de açmıyon senÇP

azıcık idare ve sabır canım yaa senin şafakta azalmış zaten şükür ve sabır et canını sıkma canları sağolsun onlar iyi olsunlarda

ii hoş diosunda tatlm benim günler azaldıkca kalan şafak ne kadar az olursa okadar beklemekte zorlanıosun şimdi bana yıl gibi gelio yaa beklemek okadar 10 ayı atlattık 5 ay 5 yıl gibi gelio bana

hoşbuldummm canım. walla merak içersindeim. ya benimkisi 17sinde siirte gitti. o an geldim die. aradı ben senı sonra ararım dedi we hala tık yok cocukta yaaa:uhm:mafoldumben

kız benimki istanbulda asker geçen hafta tam 1 hafta boyunca arayamadı e bide seninki siirtte şartlar daha ağır arar canım merak etme senolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…