- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #31.801
bendee mafoldumbenmafoldumben
aşkımı özledim yawwww mafoldumben
yaa bızımkı bılmıyorumda bu konuda pek bı kararlı bilmiyorumkismile
komutanın yanında yazıcı o komutanda cok ıyımıs
eskı tertıpler hatta komutanın yanında telefonda konusuyolarmıs o derece yanı adamın masasında saklıyolarmıs telefonu
neyse neyse alt devre gelınce alacakmıs telefonu yanı 2-3 ay sonra dıyo bakalım bilmiyorumkismile
hoşbulduk canım,burdan alıntı ediverem:)
kuzum bunun tertibi ne bizimki 89/2 şimdi bunun torunu gelicek 90/2 ler ozaman biz tam bi sene yapmıs olcaz 3 ay sonrada gelicek saten
mehtaba 6 gün kaldı ama duyguş yaaaa heyecandan kalbim duracak gibi inanamıorum allah izin verirse geliyor aşkım opuyorumnanaktan
kıyamam sana ben yaaa :d bide benim şimdiki halimi düşün :d ne kadar az kaldı iii bakalım bol bol hasret giderirsiniz artık boshayallersmileboshayallersmile
Annadım canım, biz de öyle...yok be tatlım onlar çarşıya çıkıo msnden konusuoruz camda görüoruz okadar bide telle konusuoruz yani normalde yanlarına gittilerimiz yok yani ben öleyim benimki hatayda ben izmirdeyim nasıl gideyim senin şafak kac
Ben dediydim:hoşbulduk canım,burdan alıntı ediverem:)
Kız suslmaz: valla burda bu muhabbet başlarsa sonu gelmez sempatiksalakcinni
Geçen gün uyaracaktım hatta sizi, pek bi duygusal takılıyonuz burda, pek zararlılmaz:
kızlar sağolun herşey için
ben çıkıyorum uykum geldi erken ama
iyi geceler...
iyi geceler...
tatlım bızımkı 89/4
işte 2-3 ay sonra 90/1 ler gelecekmıs
selam kızlarrr
linguistt sen seninkini rahatca arayabiliyormusun artık
iyi geceler...
abowwwwwww zayıflama topiğini buraya toplucaz galiba hergün birini çalıoz ordan kaydirigubbakcemile3
bu arada 90/1bnm askerim oluo bize bişiy diyen mi var ulennnnnnnnnn aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?