• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.salihalil=15 BURDURA SELAM :nazar::nazar::nazar::nazar::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif
:nazar:

2.avukat_adayı_aslı=25 ERZURUMA SELAM :nazar:

3.magiclife=25 ERZURUMA SELAM :nazar:

4.ilaydahey=25 ERZURUMA SELAM :nazar:

5.desert06rose=26 ESKİŞEHİRE SELAM :nazar:

6.p_nr=30 HAKKARİYE SELAM :nazar:

7.ruh=30 HAKKARİYE SELAM :nazar:

8.ZERRAY=34 İSTANBULA SELAM :nazar:

9.GUNİCEN=34 İSTANBULA SELAM :nazar:

10.deymezsin=35 İZMİRE SELAM :nazar:

11.güzeller güzeli=35 İZMİRE SELAM :nazar:

12.maviyeshill=35 İZMİRE SELAM :nazar:

13.zeynepsude2007=35 İZMİRE SELAM :nazar:

14.elif06= 35 İZMİRE SELAM :nazar:

15.sarissa=35 İZMİRE SELAM :nazar:

16.tmyy= 36 KARSA SELAM :nazar:

17.bengusu=36 KARSA SELAM :nazar:

18.SEA SEA=36 KARSA SELAM :nazar:

19.TATLİSKOM=36 KARSA SELAM :nazar:

20.cimcime2709=36 KARSA SELAM :nazar:

21.UZUNAL=36 KARSA SELAM :nazar:

22.NAREKSİSİ=36 KARSA SELAM :nazar:

23.cicikız=37 KASTAMONUYA SELAM :nazar:

24.sswweett=37 KASTAMONUYA SELAM :nazar:

25.nergis_20=37 KASTAMONUYA SELAM :nazar:

26.gizze=37 KASTAMONUYA SELAM :nazar:

27.KÜTAHYA=37 KASTAMONUYA SELAM :nazar:

28. GÜLABA=37 KASTAMONUYA SELAM :nazar:

29.aritmansi=38 KAYSERİYE SELAM :nazar:

30.aydasu=38 KAYSERİYE SELAM :nazar:

31.nacide48=40 KIRŞEHİRE SELAM :nazar:

32.yesilli=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

33.FİBULA=56 SİİRTE SELAM :nazar:

34.KUJUMM=58 SİVASA SELAM :nazar:

35.MUKORO4=66 YOZGATA SELAM :nazar:

36.SU KURBAĞASI=68 AKSARAYA SELAM :nazar:

sağolun kızlaar mavi yeşil anlattıkların baya rahatlattı içimi gerçekten teşekkür ederim tecrübeli birinin anlattıklarına ihtiyacım varmış demekki rahatlamak için...
İLAYDACIM hoşgeldin oh valla bitiren bitirene ya biz ne zaman görcez o günleri Allahım duy sesimizi nolur...
ŞAFAK=387:çok üzgünüm:

ben geldim...şafak ve mahtabı balım saymıştır zaten..kızlar çok canım sıkkın bu gece..aşkım hastalandı çünkü:çok üzgünüm:senağlama
ateşler içinde kurban olduğumsenağlamanolur dua edin iyileşssin:Saruboceq:

BİTEN=228
ŞAFAK=225:nazar:
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE

DİK DURMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BELİMİ BÜKÜYO HASRETİN
YOKLUĞUN DÜNYALARIN YÜKÜNE BEDEL
GENE OPERASYONDASIN DAĞDASIN ŞİMDİ
SIRTINDA 40 KG ÇANTAN ELİNDE SİLAHIN AKLINDA BEN
SABAHA DEK YÜRÜYECEKSİN BELKİDE...
Bİ ÇATIŞMANIN İÇİNDE BULACAKSIN KENDİNİ
HER NE OLURSA OLSUN DÖN BANA GÜLÜM
GERİ DÖN ORALARDA KALMA
BOYNUMU BÜKÜK KOYMA GÜLÜM GEL
ALLAHIMA EMANETİMSİN
:nazar:MUHAMMEDİM:nazar:

catshml.jpg

Saol cimcimecim bizde seni seviyoruz hadi ii geceler bende bilmiyorum rep olayını bilsem hemen anlatırdım canım yaa...

canım dier konuları okumadım bunu görünce yazıyım dedim..rep olayı şöyle..hani ruh halimizi gördüğümüz bölüm varya,oranın üstünde terazi durur..o teraziye tıklayınca 2seçenek çıkar..katılıyorum diyorsun yani ilk seçeneğe onay veriyorsun..böylelikle yeşil kutucuklar fazla oluyor repler fazla olunca

ii geceler kuşlar ben yatıorm yaaa çok yoruldumm ...... Allah sevdıklerımıze kavustrsun tez zaamnda .... Rap olayınıda anlatın sabah okuum olurmu .. Iiykı varsınız canlar kendınıze dıkkat ettınnnn muhurlu kafana takma tekrar soluormmm ;)

kuzum benim mesajlarımın üzerinde terazi işareti varya ona basıyosun ve olumlu yorum veriyosun bana puan geliyo okadar canım teşekkür ederim ..herşey bizim için

gamzecim nasılsın hayatım hoşgeldin...a.s.
hoşbuduk canım nasıl olayım şafakla boğuşuyorum liste düzenliyodum her geceki gibi sen nasılsın

ben geldim...şafak ve mahtabı balım saymıştır zaten..kızlar çok canım sıkkın bu gece..aşkım hastalandı çünkü:çok üzgünüm:senağlama
ateşler içinde kurban olduğumsenağlamanolur dua edin iyileşssin:saruboceq:

geçmiş olsun aslıcım...dua etmez miyiz hiç yaa hem dua etmek için hasta olmasına gerek yok zaten herzaman ediyoz bacım rahat ol...

gamzecim sen uzun kırmızı yazılarla bir liste hazırlıyosun ya o nedir biraz anlatırmısın?benimde işime yarıycak bir şeyse benim içinde hazırlarmısın rica etsem?

gamzecim sen uzun kırmızı yazılarla bir liste hazırlıyosun ya o nedir biraz anlatırmısın?benimde işime yarıycak bir şeyse benim içinde hazırlarmısın rica etsem?

BACIM ONLAR ŞAFAK LİSTESİ BENİM TOPİĞİME GİRİPTE ŞAFAĞINI YAZANLAR GİREBİLİYO O LİSTEYE BİDE PLAKALARA İNMİŞ OLMAK GEREKİYOR YANİ ŞAFAĞI AZ KALMIŞ OLANLAR GİRİYO LİSTEYE..POPOSUNA TEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ DİYO BAŞLIKTADA ZATEN O LİSTEDEKİLER BENİM TEZKERE GÜZELLERİM ONLARIN POPLARINA TEPÜĞÜ ATIYORUM SIRAYLA BİGÜN SIRA BANADA GELECEK VE POPLARINA TEPÜĞÜ ATTIKLARIMIDA TERHİS LİSTESİNE ALIYORUM 2 LİSTE VAR YANİ Bİ TERHİS OLMAK ÜZERE OLANLAR BİDE OLMUŞLAR ANNADINMI LEN DELİ laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-GARIII

gamzecim ellerine sağlık hiç bıkmadan usanmadan yazıyorsun şu listeyi.şafağımı biliyorum ama plakayı senden bakıyorum hep

listede ilk sıralara doğru yaklaştığımı görünce mutlu oluyorum mutlu ediyosun beni şekercim

Back
X