• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

N€RGİS;6288758 .!.:
safak 403
mehtap 24
bu günler azalıyo mu ne:))))))

günaydıııın kızlara.s.
canım ya ben de aynı saycam artık mehtap bi gün ileriye gitmişti ama olmuyo ya fazla geliyo
kesin tarih verene kadar mehtap........24 olsun
günler geçsin mehtap gelsin istiyorum canım ama sınav da yaklaşıyo amaaaan of delikafadulden

dün geceki yazımı okumadın heralde ama söliyim yıldönümümüz dördü bitirip beşimize giriyoruz o yüzden haytımınn en güzel günü ama o yok yanımda ve ben bunca zaman sonra ilk defa onsuz tek başıma kutluyorum bugünü...:çok üzgünüm:

balparem senındemı 24 aa ne guzel beraber saycaz desenekaydirigubbakcemile5
evet canım ama daha tam belli olmadı geliş tarihi bekliyoruz
ayy ne güzel birlikte sayalım tabi yahihoyyyt
günaydın kızlar...
Şafak=383
bugün benim içim her berbat bi gün hamde hayatımınn en güzel günü...:nazar::çok üzgünüm:

canım yazını okudum çok güzel ifade etmişsin
sevdiğinle birlikte nice yıllara inşallah tatlım:nazar:

dün geceki yazımı okumadın heralde ama söliyim yıldönümümüz dördü bitirip beşimize giriyoruz o yüzden haytımınn en güzel günü ama o yok yanımda ve ben bunca zaman sonra ilk defa onsuz tek başıma kutluyorum bugünü...:çok üzgünüm:

okudum sımdı canım nekadar guzel dıle getırmıssın duygularını
ıns ılk ve son ayrı gecırcegınız yıldonumu olur guzelım uzme tatlı canınıŞeniz
daha onunuzde kutlayacagınız cook yıldonumlerı olucaktır onları düşün kuzum:teselli:

okudum sımdı canım nekadar guzel dıle getırmıssın duygularını
ıns ılk ve son ayrı gecırcegınız yıldonumu olur guzelım uzme tatlı canınıŞeniz
daha onunuzde kutlayacagınız cook yıldonumlerı olucaktır onları düşün kuzum:teselli:

sağol canım hepimiz öyle olalım inşalah bi ömür boyu onlarla beraber olalım bizim onlara onlarında bize sevgisi hiç bitmesim inşallah...:Saruboceq:

kızlar nasılsınız moralleriniz iyimi bakalım? Eşimle son 2 günüm bugünle beraber yolluyorum perşembe öğlen..
İnşallah sizlerde askerlerinize bir an önce kavuşursunuz.Artık yarısı gitti bizim döndükten bir hafta sonra filan heralde düşüyoruz 200den 20 gündür ne şafak hesapladım ne bişey gamzeye koşcam direk zaten hesapla diye:) bu arada sen nasıl oldun gamzecim iyimisin merak ettim seni.

Back
X