• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yanlıs anlamaya cok yatkınsınız kızlar bende asla sevdıgımın bunu yapmıcanı bılıyorum konusu acıldı dıye soyluyorum soyle dusunuyorum ben bence her erkek dogrunun ne oldugunuda ıdeal olanın kacamak yapmamak oldugunuda bilir, ama bazen akıl dogru olanı dııl ıdeal olanı da dııl sadece yapmak ıstedıgını yapar. Ben ozel unıverstede okudum en yakın arkadasımda bı erkek cok kız arkadaslarım olmadı benım. Dolayısıyla aynı gun 2 farklı kızla bıle bırlıkte oldugunu bılırım arkadasımın, bunun nısanlısını cok sevmesıyle bı alakası yok erkekler buna cok meyıllıler ne kadar sadık olursa olsun yasaklar hep cezbedıcı gelıyor.Allah kımseye yasatmasın hepımızı sevdıklerımıze kavustursun bıran once.

Aynen yaa geldiği günün hayallerini kuruyorum onu almaya gidiyorum havaalanına flnn ayyy düşünmesi bile heycan vericiii:asigim:

ah bi gelse fındığım.bende karşılamaya gitmek isterimde.bizimkini ailesi rahat bırakmazki.önce onlar karşılar gibi geliyo bana.senağlamasenağlamakarşılamaya onlar gelirse ben gidemem.söz verdirtirim.ilk beni göreceksin diye artık.yıllardır ankara ya geldiğin de ilk önce beni görüyo.öyle bir söz vermiştik birbirimize.:)[/QUOTE]

İnşallh döndüğünde ilk sen görürsün cnm valla ben gidicem tek başıma ailesine haber vermicem nişanlıma sölicem oda vermesin berber süpriz yapıcaz onalara, hayalim buuu:asigim:

Yanlıs anlamaya cok yatkınsınız kızlar bende asla sevdıgımın bunu yapmıcanı bılıyorum konusu acıldı dıye soyluyorum soyle dusunuyorum ben bence her erkek dogrunun ne oldugunuda ıdeal olanın kacamak yapmamak oldugunuda bilir, ama bazen akıl dogru olanı dııl ıdeal olanı da dııl sadece yapmak ıstedıgını yapar. Ben ozel unıverstede okudum en yakın arkadasımda bı erkek cok kız arkadaslarım olmadı benım. Dolayısıyla aynı gun 2 farklı kızla bıle bırlıkte oldugunu bılırım arkadasımın, bunun nısanlısını cok sevmesıyle bı alakası yok erkekler buna cok meyıllıler ne kadar sadık olursa olsun yasaklar hep cezbedıcı gelıyor.Allah kımseye yasatmasın hepımızı sevdıklerımıze kavustursun bıran once.

kendi adıma cevap vereyim. ben yazdıklarından öyle anlamıştım valla. gereğinden derin bi konuya bulaştırıcam belki ama erkeklerin bu tavırlarında genel ahlak çöküşünün çok etkisi var bence.
sen erkeğine güveniyorsan sorun yok ki canım a.s.
amin Allah korusun ve biran önce kavuştursun hepimizi inşallah :Saruboceq:

Aynen yaa geldiği günün hayallerini kuruyorum onu almaya gidiyorum havaalanına flnn ayyy düşünmesi bile heycan vericiii:asigim:

ah bi gelse fındığım.bende karşılamaya gitmek isterimde.bizimkini ailesi rahat bırakmazki.önce onlar karşılar gibi geliyo bana.senağlamasenağlamakarşılamaya onlar gelirse ben gidemem.söz verdirtirim.ilk beni göreceksin diye artık.yıllardır ankara ya geldiğin de ilk önce beni görüyo.öyle bir söz vermiştik birbirimize.:)[/QUOTE]

o yalan sölicek gelmesinler diye ben alıcammmdelikafadulden

o yalan sölicek gelmesinler diye ben alıcammmdelikafadulden[/QUOTE]

sizi yalancılar sizi.:içelim:kafamçokkarıştı
bizde hep öyle yapıyoduk.bakalım geleceği saati farklı söyleriz inşallah:)ilk senin görmen o kadar güzel oluyokii.görür görmez boynuna sarılıyosun.müthiş bir duygu.hayal ediyorum da şimdi.ben ağlarım o dalga geçer:)

sizi yalancılar sizi.:içelim:kafamçokkarıştı
bizde hep öyle yapıyoduk.bakalım geleceği saati farklı söyleriz inşallah:)ilk senin görmen o kadar güzel oluyokii.görür görmez boynuna sarılıyosun.müthiş bir duygu.hayal ediyorum da şimdi.ben ağlarım o dalga geçer:)

onu daha yaşıyamadık bakalım aglarım herlde :)

Kim kusuruna bakcakmış kız kur istediğin hayalii inş hayal olarak kalmazsengözlerimebaksanab Bizde ailesine süpriz yapıcaz ben havaalanından alıcam evdekilerin haberi olmucakkaydirigubbakcemile2 Hele bi gelsindeeee daha 100 gün var:delphin:

inş yaww izine geldiginde yapamadık saat uymadı da bu sefer uydurcaz inşş
bizim 33 gün kaldı gerçekleştirirsem anlatırım sizehihoyyyt

inş yaww izine geldiginde yapamadık saat uymadı da bu sefer uydurcaz inşş
bizim 33 gün kaldı gerçekleştirirsem anlatırım sizehihoyyyt

Anlat tabii yaa merakta bırakma kavuşma anlarıı en güzel an, o kadar hayalini kuruyorz o anın:asigim: Dağıtım iznine geldiğinde beni kandırdı salı gelcem die pazartesi gelmiş benim haberim yok onlara gittim kapıyı açtılar annesiyle babası gülüyo hayırdır inş dedim bi baktım benimki arkada tatlı tatlı gülüosırnaşık şey süpriz yaptı tek başına geldi süpriz yaptı ama bu sefer ben süpriz yapmak istiyorum annesiyle babasına, anlaşmasını şimdiden yapıyorum nişanlımla geçen seferki gibi olmasın diorum taamam dioŞeniz

Anlat tabii yaa merakta bırakma kavuşma anlarıı en güzel an, o kadar hayalini kuruyorz o anın:asigim: Dağıtım iznine geldiğinde beni kandırdı salı gelcem die pazartesi gelmiş benim haberim yok onlara gittim kapıyı açtılar annesiyle babası gülüyo hayırdır inş dedim bi baktım benimki arkada tatlı tatlı gülüosırnaşık şey süpriz yaptı tek başına geldi süpriz yaptı ama bu sefer ben süpriz yapmak istiyorum annesiyle babasına, anlaşmasını şimdiden yapıyorum nişanlımla geçen seferki gibi olmasın diorum taamam dioŞeniz

inşallah herşey gönlümüzce olur kızlar ya.ben o uzaklarda oldukça daha da çok sevmeye başladım.kavuşmak daha da güzle olur bu kadar özlemin ardından.askerlerimizi karşıladığımız anlarıda yazmayı nasip etsin Allah bize.:teytey::teytey::Saruboceq:

benmki geldiginde senin şafak 67 olcekdelikafadulden
dagıtıma geldiginde bana da şaka yapmıştı yalan sölemiş şok omuştum delikafadulden

inşallah herşey gönlümüzce olur kızlar ya.ben o uzaklarda oldukça daha da çok sevmeye başladım.kavuşmak daha da güzle olur bu kadar özlemin ardından.askerlerimizi karşıladığımız anlarıda yazmayı nasip etsin Allah bize.:teytey::teytey::Saruboceq:
Amin cnmmmm , ewt haklısın çektiğimiz hasret dahada kenetledi sevdiklerimizle biziyerimseniben
benmki geldiginde senin şafak 67 olcekdelikafadulden
dagıtıma geldiginde bana da şaka yapmıştı yalan sölemiş şok omuştum delikafadulden

Ayyyy seninki hemen gelsinnnn şafağım düşsünnn kaydirigubbakcemile3 bunlar az değil bizde saf gibi kanıyoz şakalarını yiyoz-tatlicadiarzu-

Ben buna katılmıyorum kendı fıkrımıde acıkladım sevdıgın dogru duzgunse yapmaz demıssın hayır yapar ısterse dunyanın en asık en fedakar en sadık erkegınden bahsedıyo olalım hadı hazırım dıyen bı kıza hıc bı erkek hayır dıyemez bılıyorum cunku bızzat tanık oldugum ornekler var kaldıkı sevdıklerımız askerde bınlerce erkek aynı yerde bırı onların aklını celse? surda bı kac kızla bulusalım dese? sevgılısı olan adamın yapmaması gerekır ama hıc tek gecelık ılıskıler sozunu duymadınız mı adı ustunde tek gecelık. Hadı benım evıme gıdelım dıyen bı kıza hıc bı erkek hayır demez

walla bayanlar o yapanların sorunu ama benim eşim asla yapmaz hiçbikıza hayır diyemezler demişsin yaa afedersiniz ama kız üstüne atlasa heryerini açsa yırtssa kendini parçalasa yan gözle bile bakmaz....benden başka hiç bi kız onu kandıramaz asla ...tek gecelik ilişkiye gelince eşim öyle bişi yapacağına ölmeyi tercih ederdi bundan asla şüphem yok.adam beni alasıya canı çıktı ne dertler ne sorunlar yaşadık.be burda bekliyorum onu beni kaybetmekten ölesiye korkuyo...benimki yapmaz yani yapanlar derdine yansın ne diyim başka ....

o kadar hayalini kurmuşuz kimse kusura bakmasın :)
işinize bakın boşverin milleti kuzum iyi olmuş kaydirigubbakcemile:içelim:

senağlamaçok mutluyum bir o kadar da üzgünüm.çok mutluyum çünkü sevgilim'''Aşkım seni çok seviyorum birtanem biliyorsun değilmi...Kaç sene geçsede seni hep seveceğim... yeterki sen hep sen ol'''diğe mesaj attı.onu çok seviyorum.çok üzgünüm çünkü boynuna sarılamıyorum.ya insan böyle bi mesaja ağlarmı.ben ağlıyorum.

senağlamaçok mutluyum bir o kadar da üzgünüm.çok mutluyum çünkü sevgilim'''Aşkım seni çok seviyorum birtanem biliyorsun değilmi...Kaç sene geçsede seni hep seveceğim... yeterki sen hep sen ol'''diğe mesaj attı.onu çok seviyorum.çok üzgünüm çünkü boynuna sarılamıyorum.ya insan böyle bi mesaja ağlarmı.ben ağlıyorum.

ayyyyyyyyyyy bcanımın içi yaaaaaaaa ben olsam bende ağlardım canım benim ne mutlu sana seni böyle seven ve sevgisini böyle derinden ifade eden bi aşkın ne mutlu onaki arkasında güvenip bırakabilcek kadar çok sevdiği bi kız var canım benim yaaaa çok kıskandım bak şimdi....:nazar::1hug:...

Back
X