Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

fıbula bu sarkının ısmı neydıbenneyaptımki

şafak 26 çok şükür bende dönüş hazırlıkları başladıhihoyyyt

yeşilli gamze geçmiş olsun canlarım allah şifa versin

fibula canım bende bütün gün o şarkıyı dinliyorum.ama canım aramış neden açmadın inşallah bir sorun yada soğuma falan yoktur

Son düzenleme:
Şafak 12 den sonra 50 kaydirigubbakcemile2
Çok şükür ki ellileri de bitiriyoruz :lepi:
Veee kırklara düşüyoruz kaydirigubbakcemile2

gecen gun bı mektup yazmıstım bı tane daha yazmak ıstıyorum ama ne anlatıyım cok zormus, konu sıkıntısı cekıyorum

saol canım ıyıyz ıste sen nasılsn mektup meselesıne gelınce aynı sıkıntıyı bende cekıyrum yazacagım zamn cunku tl de hergun gorusuyorz yazzck bısey aklıma gelmıyor ama bıraz askımı dusundukten sonra kelımeler dokuluyor kagıda ona olan ozlemımı sevgımı yazıyorum ve gerısı gelıyo tabı:asigim: snde bıraz dusun sevdıgını yazck cok sey bulacakssın

Ilk mektubumda ona aşkımı ne kadar cok sevdıgımı bıran once gelmesını ıstedıgımı fln yazdım uzun uzun romantık cumlelerımle
sımdı de aynılarını yazmak ıstıyorum ama aynılarını soylıcem baska kelımeler bulamıyorum gunluk olaylardan bahsetsem dedım ama buda onu uzer ben gezıp tozarken onun orda olması. Halbukı bugun suraya gıttım sunları gordum dıye anlatmak ıstıyorum ıste ama bu mektupta olmaz telde yapmak lazım aman ne dıcemı sasırdım ama oyle cok ılgılenıyım kı ılgıden bunalsın bı an aklından cıkmıyım ıstıyorum

hımm bak buldum ona ılk tanıstıgınız gunu anlat hatırlat tatlı ckısmelrınzden muhabbetlerınızden bahset komık anılarınzdan bahst aa bak bende boyle bı mektup yazayım degısıklık olur supermıs yaakaydirigubbakcemile2

kızlar mayısın 7sınde bzımevlılık yıldonumumz var ama nasıl bısey yapsam dusunuyorum hala esım burda olsa progrm hazırlamk kolay da uzakta ıstee

canım mutlaka sende boyle bı mektup yaz anılar gecıdı gıbı olsun hatırlıyosan eger tarıhlerını ve o tarıhlerde neler yasadıgınızı , tatlı sert atısmalarınızı fln
bende yazıcam sımdı boyle bır mektup ama sorum benım ona her 3 gunde bbır bıseyler yollamak ıstıyorum bı an aklından cıkmıyım dıye unutmasın benı oralarda dıye

bilmiyorum canım.açarsam ağlarım diye düşündüm.neo lduğunu bende anlayamadım.telefon çaldı ben ağladım.şarkıdaki gibi sanırım çok özledim ben onu.

kızlar ne güzel mektup atacaksınız.bende çok isterdim.benim aşkım kendi mektup yazacağını söyledi bana.ben adresini isteyince vermedi banaşimdi onun mektubunu bekliyorum.askere gitmeden önce söz vermişti.bende ona günlük tutuyorum.aklıma gelen her duyguyu yazıyorum.ama son iki gündür nereye gitsem bein boğuyor sıkıyor.dün en son birlikte gittiğimiz bir yere gittim.ağladım yürürken orada.uyurken hep bakışı dokunuşu geliyo aklıma.nereye baksam onu görüyorum artık.yanımda olmadığı için daha da kötü oluyorum.senağlamasenağlama:çok üzgünüm:

oluyo asker beklerken böle dönemler ...bilmiyorum ama onun yanımızda olmadığından belki, belkide çaresizliğimizden

GÖZÜMDE TÜTÜYOR HERBıR BAKIŞIN
GÖZLERıN GÖNLÜME VURUR ANSIZIN
AYLAR YILLAR GEÇSE DıNMEZKı SIZIM
ÇOK ÖZLEDıM SENı CANIM SEVDıĞıM :asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…