- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #4.041
bugün bütün gün başım ağrıdı durdu.ağlamak geldi içimden hep.
Ben özledim galiba seni
Bu yüzden bu kadar sitemlerim
Sen üzülme Acıdan bu sözlerim
Karsımda görsem dolar gözlerim
gün boyu bu şarkıyı dinledim.ne oluyo anlamıyorum.aşkım aradı telefonu bile açmadım.
fıbula bu sarkının ısmı neydıbenneyaptımki
Murat BOZ----- özledim...
gecen gun bı mektup yazmıstım bı tane daha yazmak ıstıyorum ama ne anlatıyım cok zormus, konu sıkıntısı cekıyorum
bir erkek askere giderken aklında kim varsa döndüğünde onla evlenirmiş.askerde duyguları dahada netleşirmiş.
Ilk mektubumda ona aşkımı ne kadar cok sevdıgımı bıran once gelmesını ıstedıgımı fln yazdım uzun uzun romantık cumlelerımle
sımdı de aynılarını yazmak ıstıyorum ama aynılarını soylıcem baska kelımeler bulamıyorum gunluk olaylardan bahsetsem dedım ama buda onu uzer ben gezıp tozarken onun orda olması. Halbukı bugun suraya gıttım sunları gordum dıye anlatmak ıstıyorum ıste ama bu mektupta olmaz telde yapmak lazım aman ne dıcemı sasırdım ama oyle cok ılgılenıyım kı ılgıden bunalsın bı an aklından cıkmıyım ıstıyorum
şafak 26 çok şükür bende dönüş hazırlıkları başladıhihoyyyt
yeşilli gamze geçmiş olsun canlarım allah şifa versin
fibula canım bende bütün gün o şarkıyı dinliyorum.ama canım aramış neden açmadın inşallah bir sorun yada soğuma falan yoktur
bugün bütün gün başım ağrıdı durdu.ağlamak geldi içimden hep.
Ben özledim galiba seni
Bu yüzden bu kadar sitemlerim
Sen üzülme Acıdan bu sözlerim
Karsımda görsem dolar gözlerim
gün boyu bu şarkıyı dinledim.ne oluyo anlamıyorum.aşkım aradı telefonu bile açmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?