Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hadi yaa ne kadar kolaymış öyle keşke bizimde öyle olsa bilmiyorumkismile

yok arkadaslarıda 20 gün civarı almıslar aynı zamandada 20 günü cezaevinde geciriolarmıs
normal mahkum olarak ve safaktan düsmüomus
okadar kötüyümki anlatamam size yaaa cmsnde simdi onla konustumda gözlerim doldu doldu gülmeye calısıom onundan moreli cok bozuk sonunda artık tutamadım kendimi alıorum

ay ne kötü.. pffff.. insallah göz korkutmak icin diyorlardir..
komutanmi gormus yada birimi ismini yazmis?

komutanı görmüstü iki ay önce mahkemeye yazmısmı vermismi ne iste biz artık 2 ay gecti gözlerini korkutmak icin yaptını sandım ama değilmis bi kac gün önce görevdeydi kagıdı gelmisti bi hep dioduk az kaldı az kaldı falan filan ama simdi 2 aya kadar utabilirmis ya düşünebiliomusunuz 2 ay hapiste kaldını okadar kötüyümki cok canım sıkkın

canım ya güçlü olmaya çalış üzme kendini o iyi olsun sağlığına bişey olmasında 460 gün geçti 20 günde elbet geçer..

cok uzuldum canm vallaha... allah sabir versin arkadasim... genede bol bol dua et..
insallah affederler.. birazcik insan olsunlar ve affetsinler.. :Saruboceq: dua ediyorum senin icin canimolumunekankayizsmile

canım ya güçlü olmaya çalış üzme kendini o iyi olsun sağlığına bişey olmasında 460 gün geçti 20 günde elbet geçer..

ya isteseler 2 ay uzatsınlarda benim su hapis isi cok canımı sıkkında yaaa gerekiosa 2 ay versinler ama hapiste kalmasın güclü olmaya calısıorum zaten ama dayanacak gücüm kalmadı artık gercekten tükendim yaa Allah belalarını versin öle komutanınnn insan 2 dak nöbette oturmus gördü die mahkemeye verpte askerlini uzatırmı ya
cok uzuldum canm vallaha... allah sabir versin arkadasim... genede bol bol dua et..
insallah affederler.. birazcik insan olsunlar ve affetsinler.. :Saruboceq: dua ediyorum senin icin canimolumunekankayizsmile
insan değil hayvanlar onlar sözde askerimizi vatan uruna yolluoz heee sehit olsa böle gam yemem gurur duyarımda böle yapıolar ya nalet olsun hepsine serefsizler

kızlar öle durumdayımki simdi gücüm kalmadı artık ya onu düzelt kendi ailem okulum vedat askerli sorunları derken artık tükendim gercekten almaktan halim kalmadı

susucum canım benim şafak da bayburt olcak tatlım ebuşumla aynı bizimki a.s.

Slm kızlar nasılsınız.Duygucum senin adına üzüldüm gerçektn 20 gün yine gelip geçerde hapiste kalma durumu insanı çok üzüyor benim erkek arkadaşımda izindeyken imza attırmamıştı onunda 1 günlük hapis cezası vardı ama komutanı sorun çıkarmamıştı bişi olmadı inş. sizinde hallolur bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…