Kızlar içimde kötü bir his var...
Dün qece rüyamda.Askerdeki sevqılımı ziyarete gıdıyordum.Akşam olmuş ev qibi bir yerde beklıyorum erkek arkadasımın qelmesını yanımda arkadaslarım yada arkdasım var hatırlamıyorum.Sonra dayanamayıp kapının önüne cıkıyoruz.Sabırsızlanıyorum kıpır kıpırım.
Sevqılım yanında 1 ,2 kızla gelıyor .Şok oluyorum KIZ sevgılımın koluna girmiş .
KıM BU diye soruyorum arkadasım burda tanısdık dıyo qülümsüyo bizi tanıştırıyo ve isminin merve oldugunu söylüyo (Benım ısmımde merve ).
Arkasından bana sarılıyo öpüyo çok qüzel karsılıyo beni gördüğüne mutlu oluyooo Orda karısık bırkac sanıye var hatırlamıyorum suan :S
KIZIN SEVGILIMIN KOLUNA GIRDIGINI farkedıyorum.Deliriyorum sevgılım hıcbır sey yokmus gıbı davranıyor.Cıglıklar atıyorum bagrıp cagrıyorummm,aglıyorumm .Sevgılım benı umursamıyor.
Onları ölece bırakarak geri dönmeyi düşünüyorum .Gıdıyorum arkamdan gelmıyoooo .
O korkuyu o mutsuzluğu o anı gercekmıs gıbı yaşadım .Sankı qercekden o anı yaşıyodum.
Gece uykumdan gözleri dolu dolu sıcrayarak uyandım .Bırdaha da hıc kırpmadımmm .
O ruyaydı bılıyorum ama içimde bi his var kendimi kötü hissediyorum.Balık burcuyum hislerimdede hiç yanılmam :S.
Kendimi daha iyi hissetmek adına paylaşmak istedim...
Şafak 279