- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #63.781
89 / 2 KRAL DEVREEE
mşlh cnm yaakaydirigubbakcemile5
megcimm listede bi problem var heralde benimde şafağım 105...
kaydirigubbakcemile3 saol canım rüyalarda buluşuyoruz napalım
Günaydııın maşallah şafağina , bizde ins o günleri görürüz..
Günaydin canım bende cok kotu ruyalar gördüm delikafaduldenbaşka şansımız yok, rüyalar da olmasa yanmışız zaten
Günaydııın maşallah şafağina , bizde ins o günleri görürüz..
Günaydin canım bende cok kotu ruyalar gördüm delikafadulden
cok garip şeyler oluyodu ama tam cikaramiyorum ..
Ümiti benden baska bi kiz aliyodu cok karişik bi rüyaydı ceyiz gibi şeyler görüyorum ama ümit gitmek istemiyo falan cok karişiktiii.. Saat calinca rüyaymiş diye sevindim.
Ümitte kac gündür aramiyo eyvahedigeldismile cMsj atiyorum cevap vermiyor aariyorum acmiyor ..
Ne oldu yaa , cok canım sııkkın mafoldumbenmafoldumben
iyilik canim.. calisiyoum.. sen nasilsin? $afagina masallah
pfff benimde safak 211mehtap ama 49
ahhh tatil zamanimiz gelse keskeee...
Bekle bodrum biz geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın canım ben de aynen işteyim çalışmay çalışıyorum.. ne güzel işte 49gün sonra yanında bak onları düşün sen
ya bizim izin durumu falan yok daha ortada, hatta nişanlım hiç yapmıycam zorla yollamazlarsa, erken gelicem diyo, öyle olursa taa ocağa kadar görüşemiycez, nasıl durucam bu özlemle bilmiorum onu düşünüorum ben de ...
Günaydın canım.. kaç gündür konşamadık diyosun ya sen bilinçaltı kurmuşsunudr ondan öyle rüya görmüşsündür, belki müsait olamamıştır telefona bakıcak, dağa falan çıkar mıydı, öyleyse normal hiç bakamaması, bugün arar inşallah canıım sen olumlu düşün bak arıycak bugün yerimseniben
Evet ya tatil heyecani var..
pfff allah sabir versin canim.. ben ve e$im dayanamiyoruz yaaa.. onun icin tatil yapip biraz daha güc almamiz lazim birbirimizden =)
insallah cikar ya tatile.. iyi gelir ikinizede bence.. hayirlisi canimm
ben kacar.. biraz calisiyim yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?